Magazin > Horoskop in Numerologija
3100 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 20. marca 2018

astrologija
Dvojčka, pripravite se na nekatere izjemno pozitivne spremembe.

OVEN

Splošno:
Danes boste nenehno komunicirali sami s seboj, pa tudi z ljudmi iz vaše neposredne okolice. Situacija vas bo pripeljala do neštetih prijetnih debat na različne teme. Ne boste se izognili niti obrekovanju določenih oseb. Tudi sami boste pogosto tarča obrekovanja in padla bo marsikatera pripomba na vaš račun. To vas ne bo motilo. Izjemno boste energični.

Ljubezen
Danes pričakujte, da bo na površje priplava neka izjemno osebna, občutljiva in skrivnostna zgodba, s katero se bo treba soočiti. Čustva bodo izmenično topla in hladna. Če ste pripravljeni na spremembe, bo to pravi čas, da nekatere stvari končno pustite v preteklosti. Osredotočite se na utrjevanje vezi z dosedanjim ali novim partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
Usmerite svoj nemirni duh v nova obzorja. Poskusite se v novih aktivnostih, kot so golf, kvačkanje ali pa si privoščite nekatere nove izobraževalne programe. To vas bo vsekakor držalo stran od nepotrebnih skrbi. Neka nova čustvena vez bo nastala med vami in nekom iz vaše okolice.

Ljubezen
Nova razmerja bodo prihajala in odhajala dokaj hitro. Želeli si boste več pozornosti in hoteli boste, da vas spoštujejo in občudujejo hkrati. To boste dosegli skozi ljubezen, ustvarjalnost in izražanje svojih čustev. Oblecite se v živahne in tople barve. Pojdite v cvetličarno po rože! Mogoče boste pa prav na ta način lažje pritegnili tako želeno pozornost.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Pripravite se na nekatere izjemno pozitivne spremembe v vašem življenju. Prijatelj ali znanec se bo izjemno potrudil, pomagal vam bo pri doseganju nekaterih za vas zelo pomembnih ciljev. Bodite pripravljeni in izkoristite skrite priložnosti, ki vam bodo prihajale nasproti. Odprite oči in ne zamudite nobene priložnosti. 

Ljubezen
Ne predvidevajte, ker danes ne bo ravno pravšnji čas za to. S tem bi sebi in tudi drugim prinesli samo dodatne težave. Bodite zelo natančni v zvezi z vašimi cilji, še posebej, če vključujejo tudi druge ljudi iz vaše okolice. Komunikacija naj bo kar se da poenostavljena. Energija bo izjemno pozitivna, zato pojdite ven in poiščite tiste ljudi, ki imajo podobne poglede na svet.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Psihično ste izjemno nemirni in težko se soočate s trenutnimi opravili. Ne morete se osredotočiti na trenutne zadeve, če te ne vsebujejo določene mere tveganja, igre in rizika. Koristilo vam bo, če se boste posvetili branju, odpravite se na sprehod ali pa načrtujte skorajšnje počitnice.

Ljubezen
Izogibajte se impulzivnim dejanjem, ker bo energija, ki vas bo obdajala, izjemno spremenljiva in vaša čustva bodo izjemno nihala. Vaš temperament bo izjemno vzkipljiv, zato se raje umaknite in ne izpostavljajte se konfliktom. Ne rinite prehitro v novo razmerje, ker obstaja velika možnost, da bi odločitve kasneje obžalovali.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Hrepeneli boste po spremembah in hoteli si boste razširiti obzorja. To bo dejansko tisto, kar vas bo danes, pa tudi nekaj prihodnjih dni, nekoliko obremenjevalo in obenem navdihovalo. Drama se bo odvijala na področjih, ki so povezana z politiko, pravnimi zadevami, potovanji in izobraževanjem. Razmislite preden se boste odločili.

Ljubezen
Hoteli boste pisati ljubljeni osebi ali pa jo samo poklicati, da ji boste povedli, kaj do nje čutite in jo razveselili. Dan bo obdan z lahkotnimi misli in prijateljskim razpoloženjem. Ustvarili boste nekatere izjemno pozitivne stike ali pa boste začeli novo ljubezensko razmerje. Pojdite na obisk k prijateljem in uživajte v njihovi družbi.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Dan ali dva pričakujte, da boste nekoliko bolj napeti. Tako stanje bo še posebej moč čutiti v domačem okolju. Če boste znali ta dokaj negativen vpliv izkoristiti na ustvarjalen način, boste uspeli najti nove načine za organizacijo in urejanje svojega okolja. Tako se boste tudi izognili morebitnim sporom. Energijo usmerite v nove projekte ali preurejanje svojega doma.

Ljubezen
Vsakokrat, ko se približate določeni osebi, vaše srce začne hitreje utripati in vaša domišljija vam ne da miru. Je to tisto, po čem ste že dolgo hrepeneli ali imate pa samo zelo burno domišljijo? Vaši občutki in opažanja so sedaj na preizkušnji in dobro bi bilo, da bi jih ovrednotili, ker vam bo edino tak pristop lahko podal odgovore na to, ali mogoče samo izgubljate čas ali se res splača čakati.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Nadzorujte svoje čustvene izbruhe. Tudi preveč dobrih stvari lahko škodi. Dobili boste kar nekaj različnih priložnosti, ki se bodo predvsem kazale kot nova prijateljstva in partnerstva. Potrudite se in ne bodite preveč počasni pri sprejemanju novih odločitev, ker se vam zaradi tega utegne marsikatera priložnost kar hitro izmuzniti. Bodite pazljivi na področju čustev.

Ljubezen
Vsa razmerja bodo danes v ospredju. Pripravljeni boste na sodelovanje, kompromise in prilagajanje. Morda se boste srečali z osebo, ki je izrazito ustvarjalna ali pa ima izreden vpliv na vaše življenje. Imejte odprte oči in ne dopustite, da bi vam pomembne priložnosti zdrsele iz rok in bi ostale neizkoriščene. Kar nekaj jih bo, zato bodite pozorni. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Na delovnem področju vam nekaj že dolgo ne gre tako, kot ste si to zamislili. Mogoče je čas, da pogledate svetlejšo plat celotne zgodbe in nehate jemati stvari tako resno. Morda boste imeli razgovor na štiri oči s sodelavcem ali pa z osebo na visokem položaju. Če poslujete s sorodniki, bodite pazljivi. Pazite se bolečin v hrbtenici.

Ljubezen:
Frustracije in ovire v obstoječih razmerjih bodo tokrat v ospredju. Imeli boste občutek, da vas drugi ne razumejo in da nočejo sodelovati z vami. Če boste hoteli karkoli doseči, boste to morali storiti sami. Morda boste doživeli poraz in nikakor ne boste mogli najti poti iz problematične situacije. Poskušajte najti pot z malo tveganja in se tako izognite težavam.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno:
Danes popazite na svoje besede, še posebej če se boste pogovarjali s sorodniki ali prijatelji. Najbolje pa bo, če se boste postavili v vlogo poslušalca in se ne boste vtikali in ne boste izražali svojih stališč, še zlasti če bo tema pogovora politično ali versko obarvana. Ne pozabite, da je na koncu dneva najbolj pomembno, da ste pomirjeni.

Ljubezen
Čas bo ravno pravšnji, da se skupaj s partnerjem usedeta in se pogovorita o svojih lastnih potrebah ter željah. Ljubezen igra pomembno vlogo v vašem življenju in danes izrazite, če imate tudi na tem področju kakršnekoli skrbi. Če ste se pripravljeni potruditi, boste to ugodno obdobje izkoristili na pravi način in dosegli želeno sodelovanje.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno:
Je kdo rekel, da je čas za zabavo? Če ni, bi bilo dobro, da to stori, ker res potrebujete trenutek, da si končno malo oddahnete! Pokažite tudi svoj manj zadržani del osebnosti in bodite igrivi. To vas bo brez dvoma navdihnilo in napolnilo z novo pozitivno energijo. Izjemno boste ustvarjalni. Ustvarili boste tudi nekaj novih stikov, ki vam bodo kasneje v življenju tudi prav prišli.

Ljubezen
Niste ravno v soglasju z ljudmi iz vaše okolice, ki so za vas še kako pomembni. To vključuje tudi partnerja. Mogoče ste nekoliko preveč udarni in napadalni do drugih in njihovih potreb, ali pa se do njih vedete nekoliko neprimerno. Imate močno potrebo po doseganju svojih ciljev. Vsekakor bi bilo pametno dobro premisliti, preden boste karkoli storili.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Ne prezrite informacije, ki utegne biti zelo koristna pri doseganju dolgoročnih ciljev. Prejeli boste nekaj novic, ki vas bodo nekoliko zmedle in zaradi katerih boste ponovno začeli razmišljati o pravilnosti vaše odločitve v zvezi z delom ali novim delovnim razmerjem. Izogibajte se podpisovanju kakršnihkoli pogodb in ne hitite z novimi odločitvami.

Ljubezen
Imeli boste izjemno veliko željo po določeni osebi in edina stvar, ki vam bo povzročala težave bo ta, da ne boste prepričani, ali vam bo uspelo in na kakšen način naj se ji predstavite v najboljši luči. Če boste preveč samokritični in izbirčni, se zna zgoditi, da boste ostali praznih rok. Vzemite tisto, kar se vam trenutno ponuja in uživajte.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Vse aktivnosti, ki jih boste danes imeli v svojem domu, utegnejo močno vplivati na vaše življenje. Mnenja ljudi, s katerimi živite, bodo danes pripeljala do marsikaterih konfliktov. Poskušajte se držati nekoliko ob strani in ne vsiljujte jim svojih potreb. Edino tako boste prišli na zeleno vejo in prihranili sebi ter svojim najbližjim marsikatero nepotrebno skrb.

Ljubezen
Danes bodo v vas močno izražena čustva, ki bodo povezana z ljubeznijo, medsebojnimi odnosi, lepoto in zadovoljstvom. Možna so nova prijateljstva ali ljubezenska razmerja. Tisti, ki ste že dlje vezani, pa lahko pričakujete izboljšanje v dosedanjem odnosu. Počutili se boste izjemno privlačni in prijateljsko boste razpoloženi. Drugi bodo to znali ceniti.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.