Magazin > Horoskop in Numerologija
10354 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 20. septembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Zaščitili se boste tako, da boste, namesto da bi se odprli, zadrževali stvari v sebi.

Skušajte na področju kariere semena uspeha končno dvigniti iz skrivališča in jih posejati z namenom. Čas je, da svoje misli uravnotežita in uresničite tiste stvari, ki jih že nekaj časa skrbno načrtujete. Ljubezen bo nihala, v enem trenutku boste navdušeni, v drugem pa malce razočarani. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pogovori bodo vznemirljivi, vendar se lahko tekom dne, ko se bo luna še nahajala v raku, ob nestrinjanju prevesijo tudi v kakšen konflikt. Samski, besede ne bodo dovolj, potrebujete dejanja.

BIK 
Spoznanje, da zmorete več kot ponavadi, vas bo napolnilo s samozavestjo in vam vlilo pogum, zato se nikar ne obotavljajte preveč, ampak raje stopite v akcijo, da vam ne bo žal. 

DVOJČKA 
Sodelavci bodo prestopili na nasprotno stran, zato nikar ne pričakujte, da bodo podprli vaše ideje. Ko bo zgodba dobila pravi smisel, ki bo odvisen od vas, bo vse kristalno jasno.

RAK
Z energijo lune v svojem znamenju boste življenje zajemali z veliko žlico. Slabo razpoloženje bližnjih vas ne bo zmotilo, enostavno si boste mislili svoje ob tem, ko se boste sladko vsemu nasmejali.

LEV 
Sodelovanje bo ključnega pomena, trudili se boste, da bi vzpostavili boljše odnose in razčistili z nesporazumi. Nekdo od sodelavcev vam bo priskočil na pomoč brez skritih interesov.

DEVICA
Nečesa se boste spomnili, vendar boste do rešitve težko prišli. Popazite tudi na področju financ, saj so apetiti povečani, zmožnosti pa bodo še nekaj časa okrnjene.

TEHTNICA
Jasno in glasno boste tam, kjer tega ne pričakujejo, povedali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar bo skoraj nemogoče doseči, saj vam bodo po glavi ves čas švigale razigrane misli.

ŠKORPIJON
Ker se boste prilagodili in z energijo lune v raku resnično prisluhnili, boste občutili notranje zadovoljstvo. Prav tako je pravi čas, da začnete graditi na področju ljubezni bolj stabilne mostove.

STRELEC
Izbirajte v krogu sodelavcev prave besede in bodite iskreni do osebe, ki od vas pričakuje več, kot predvidevate. Naj vas ne bo strah, o vsem skupaj se lahko dogovorite.

KOZOROG
Z besed boste kljub luni, ki se bo skozi dan še nahajala v raku veliko lažje in brez posebne pomoči prešli na dejanja. Razvidno bo, da ste se zelo dobro pripravili na vse skupaj.

VODNAR 
Pohvala bo tista, ki vam bo omogočila, da se vam bo končno uspelo uveljaviti v poslovnem svetu. Dober občutek se bo raztezal posledično tudi na področje odnosov in čustev.

RIBI
Poskušajte biti tudi v kočljivih situacijah pozitivno naravnani. Somišljeniki vas bodo presenetili v pravem smislu, spodbudili bodo vašo domišljijo, kar vas bo poneslo v višave.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.