Magazin > Horoskop in Numerologija
6372 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 21. avgusta

horoskop
Komu so danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno: 

Danes boste dobili novega sodelavca, ki na vas sprva ne bo naredil večjega vtisa. Kljub temu pa ga ne boste mogli izbiti iz glave. Ta oseba bo lahko zaznamovala tudi prihodnost. Pustite času čas in prav mogoče je, da bosta sčasoma postala neustavljiva in uspešna ekipa. Zaradi te osebe boste pri delu še uspešnejši.

Ljubezen: 
Samski boste danes slabe volje. Naleteli boste na svojo nekdanjo ljubezen, kar bo odprlo stare rane. Kljub vsemu trudu, ki ste ga vložili v prebolevanje, ste še vedno ranljivi in niste še pripravljeni na nove začetke. Vezani pogrešate svojega parterja, saj ga ni nič doma. Razložite mu, da razumete naravo njegovega dela, da pa ne morete sprejeti dejstva, da vam ne posveča nič časa.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK

Splošno: 

Danes bo vaš dan. Zvezde vam bodo več kot naklonjene in današnji dan bo pravi za sprejemanje odločitev. Zato nikar ne bežite od odgovornosti, ampak se z nalogami soočite in uspešni boste. Prav tako je čas, da se pomirite sami s seboj. Ta dan izkoristite za osebno rast, saj že dolgo odlašate z osebno odločitvijo, ki pa jo danes kar pogumno sprejmite. 

Ljubezen: 
Samski ne veste, kaj bi sami s seboj, saj ste v dvomih glede svojih želja. Po eni strani se zavedate, da se z nekdanjim partnerjem ne ujameta, pa vendar silite nazaj v zvezo. Bodite racionalni. Vezani ne zaupate partnerju, saj si njegove izjave nenehno nasprotujejo. Čas je, da izveste resnico, zato ga postavite pred dejstvo.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Danes boste utrujeni. Že zjutraj boste izčrpani in brez energije, kar se bo čez dan le stopnjevalo. Moč ohranite s pravilnim načinom prehranjevanja in z dovolj zaužite tekočine. Odpovejte popoldanske aktivnosti, zvečer si privoščite kopel in se odpravite zgodaj v posteljo. Obveznosti enostavno prestavite na jutri ali prosite prijatelja, naj jih opravi namesto vas.

Ljubezen: 
Samski si obupano želite nove ljubezni in novih dogodivščin. Res je, da so zmenki lahko zelo prijetni, pa vendar se spomnite na vaš zadnji primer, ki je bil vse prej kot to. Vezani si želite več prostora zase, saj imate občutek, da ste nadzorovani. Dovolj imate tega, da partner ve za vsak vaš gib in da vam očita stvari, ki jih počnete.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

 
RAK

Splošno: 

Čaka vas prijeten in umirjen dan. Na delovnem mestu boste skupaj z ostalimi začeli pripravljati poslovilno zabavo za sodelavca v odhajanju. Kljub temu, da vam je hudo, saj je dober prijatelj in delavec, se boste morali s tem soočiti in poskrbeti za to, da bosta ohranila stike. Ne glejte na to kot na izgubo, temveč vzemite to kot spremembo in izziv. 

Ljubezen: 
Vezani boste polni energije in dobre volje, kar bo partnerju dalo prijeten občutek in samozavest, kar mu bo pomagalo pri opravljanju pomembne naloge. Le kaj bi brez vas. Samski ste se odločili sprejeti situacijo tako, kot je in iz nje narediti kar najboljše. Pomislite, kaj si resnično želite in sledite srcu.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 

Če se trudite z izgubo kilogramov, to izčrpava vaše telo. Premislite, ali ste izbrali pravi način. Vzemite si več časa zase in za športne aktivnosti, ki vam bodo vrnile energijo in pomagale pri uravnavanju telesne teže. Obeta s vam zelo zanimiv večer, v družbi zanimivih ljudi. Ne zavrnite povabila, saj vas čaka nekaj res obetajočega. 

Ljubezen: 
Samski se ne zavedate bonitet, ki jih imate kot samski. Prepustite se toku in uživajte samsko življenje. Vezani boste presenečeni nad partnerjevim obnašanjem. Izkažite mu podporo, saj svoje duše ne odpre pogosto. Zvečer vaju lahko čaka manjši prepir, ki pa ga bosta hitro rešila, če boste le poslušala drug drugega. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno: 

Danes boste dobre volje in kar žareli boste od energije. Pozitivna naravnanost vam bo dobro dela in končno ne boste klonili zaradi vseh težav. Energijo še naprej črpajte z drugih področji, kjer ste uspešni. To vas bo navdajalo z upanjem po razrešitvi situacije. Ne skrbite in se prepustite toku.

Ljubezen: 
Vezani ne veste, kaj bi sami s seboj, saj ste trenutno zelo nesrečni v zvezi. Nujno se morate pogovoriti s parterjem in s skupnimi močmi bosta razrešila zadeve. Kriza pač pride in gre. Samski ste ponudili priložnost nekdanji ljubezni, vendar vas je ta zavrnila. Ne pozabite; kar vas ne ubije, vas okrepi. Ne obupajte.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

 
TEHTNICA

Splošno: 

Nikar ne obupajte in ne iščite bližnjic, ker jih žal ne boste našli. Energijo, ki jo porabite za razmišljanje, kako se izogniti situaciji, v kateri ste, raje usmerite v delo in ga čim prej opravite. Tako bo vse hitro za vami in lahko se boste posvetili drugim, bolj pomembnim zadevam. Doma se boste počutili bolje.

Ljubezen: 
Samski ste naveličani čakanja. Simpatija vam nenehno namiguje na nekaj več kot le sodelavski odnos, pa vendar se nikoli ne zgodi nič konkretnega, Pridružite se sodelavcu pri kosilu in mu zastavite provokativno vprašanje. Vezani boste izvedeli bolečo novico, ki jo bo partner interpretiral drugače kot vi. Odločite se, kateri interpretaciji boste na koncu verjeli.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Danes vas čaka naporen delovni dan. Na tej točki vam bo zelo prav prišla vaša predanost, saj boste imeli pomisleke o vztrajanju. Globoko zajemite sapo, pomirite se in se spopadite z obveznostmi, sicer se vam res obeta dolg delovni dan. Nujno se pogovorite z nadrejenim, saj se nenehno dogaja, da vam postavlja nerazumne roke.

Ljubezen: 
Vezani ste trmasti in nikakor niste pripravljeni prisluhniti partnerju. Sporoča vam svoje želje, zato se potrudite in se uklonite svojemu ponosu, saj je za uspešno zvezo potrebno sodelovanje, ki pa ga vi zavračate. Samski prisluhnite sami sebi in odpovejte vse zmenke, saj vas vse skupaj le utruja in ne izpopolnjuje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

Danes boste vsega naveličani in slabe volje. Bolela vas bo glava in na splošno se ne boste počutili dobro. Žal vas čaka cela vrsta obveznosti, ki pa se jim ne boste mogli izogniti. Zato se potrudite, jejte močno hrano, ki vam bo dala energijo za čez dan in poskrbite za konkreten vnos tekočine v telo. Zvečer se s skodelico čaja zgodaj odpravite v posteljo.

Ljubezen: 
Samski ne boste polni energije, zato ne boste hrepeneli po zabavi. Žal tudi ne boste našli primerne družbe, zato boste lahko malce osamljeni. Vezani želite preživeti več časa s partnerjem, kar pa vam nikakor ne uspe. Ne dovolite si oddaljiti se od njega. Raje mu pripravite večerjo in izpovejte svoje občutke.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

 
KOZOROG

Splošno:
 
Danes boste zamišljeni zaradi sanje, ki so vas proti jutru zbudile in navdale s čudnimi občutji. Sanjali ste osebo iz preteklosti in jo podzavestno povezali s prihodnostjo na način, ki se sploh ne zdi mogoč, pa vendar sanje govorijo zase. Naj vas ne zavedejo preveč. Je pa prav, da premislite, kaj vse nosite v podzavesti in se o tem pogovorite s prijateljem.

Ljubezen: 
Samski si želite avanture, saj vsak večer preživite sami, kar vas spravlja v slabo voljo, zato imate slabo samopodobo in konec koncev ste depresivni. Začnite se družiti s sodelavci in prijatelji ter se odzovite na njihova povabila za druženja. Vezani si želite več topline in več intime v razmerju. Delite to s partnerjem, saj ima tudi on podobne misli.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 
VODNAR

Splošno: 

Vaše delo bo končno dobilo priznanje. Trudili ste se in trudili, sedaj pa bo vaš nadrejeni končno prepoznal vaše delo. Nagrade boste nadvse veseli, saj bo končno izboljšala vaš finančni položaj. Težave s financami imate že dalj časa, nikakor vam ne uspe privarčevati nekaj denarja. Sedaj bo prišel čas tudi za to.

Ljubezen: 
Samski si delate utvare o tem, da vam samsko življenje odgovarja in da pravzaprav uživate v njem. Resnici poglejte v oči in se raje odpravite na službeno zabavo, ki ste jo sicer že zavrnili. Presenetili boste druge in sami sebe. Vezani si želite več partnerjeve pozornosti, zanimivo pa je, da se vaš partner sooča s podobno težavo. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

RIBI

Splošno: 

Danes ste se prebudili v čisto drug svet kot sicer. Cel dan boste tavali v oblakih in ne bo se vam uspelo prizemljiti. S tem boste jezili sodelavce, saj z vami ne bo možno sodelovati in delati na normalen, vsakdanji način. Po drugi strani pa boste ravno zaradi tega na delovno mesto prinesli nekaj svežine, kar bo vsem dobro delo.

Ljubezen: 
Samski boste polne energije in samozavesti. Spogledovali se boste z mimoidočimi, kar vam bo povrnilo zaupanje vase. Obudilo bo stare spomine. Samozavest vam bo dobro dela. Vezeni predlagajte partnerju skupno kosilo; kot sta to počela včasih. Če se bosta dobro organizirala na delovnem mestu, vama bo brez težav lahko uspelo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.