Magazin > Horoskop in Numerologija
5525 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 21. marca 2023

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Imeli boste občutek, da se vrtite v začaranem krogu, a ne bo vse tako.

Znašli se boste tam, kjer ste nekaj pred kratkim začeli, sedaj boste vse skupaj lažje zaključili. Mlaj vas bo navdihnil z odlično energijo. Pričakovanja bodo velika, možnosti bodo odprte, zato spretno uporabite tudi znanje in izkušnje. Če želite doseči spremembe, se boste morali najprej dobro spočiti in naspati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V prvem delu dneva vas lahko energija lune, ki se bo še nahajala v ribah, pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni določen odnos.

BIK
Tokrat nimate več nobene druge izbire, kot da poveste, da se v službenem okolju, kjer vam ves čas sledi stres vsega skupaj, ne greste več. Odločili se boste, da se malce odklopite.

DVOJČKA
Čeprav so možnosti videti še tako intenzivne, ni smiselno, da v zadevi, ki se ves čas umika in komplicira brezglavo, vztrajate. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila.

RAK
Mlaj vam podarja energijo za akcijo, vendar se, preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, najprej pozanimajte, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Počasi se daleč pride bo vaše reklo.

LEV
Bodite vztrajni, saj se bo v tem primeru vse razpletlo brez težav. Obdržite z energijo Mlaja, ki bo poudarjala bistvo trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati.

DEVICA
V službi se poskusite dogovoriti o dejstvih, ki so za celoten kolektiv moteča že nekaj časa.  Če se ne boste zavedali lastnih napak, vas tudi nihče drug ne bo opominjal nanje.

TEHTNICA
Začutili boste, da se morate postaviti zase in prevzeti pobudo pri določenih zadevah. Končno boste z energijo Mlaja, ki vas vodi v pravo smer tudi na finančnem področju, bolj spretni. 

ŠKORPIJON
Misli, ki jih boste težje kot običajno nadzorovali bodo povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu boste imeli dovolj energije, da situacijo popravite.

STRELEC
Nekaj veselih trenutkov vas čaka, zato se jim prepustite in poskrbite, da jih boste prosti čas, ki ga sicer ne bo veliko preživeli čim bolj brezskrbno. Na področju denarja boste brezkompromisni.

KOZOROG
Z energijo Mlaja, ki vas bo navdihnila, boste pripravljeni uvesti nekaj sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, kar vas bo vodilo v zadovoljstvo in željo po sprostitvi.

VODNAR
V pogovor se boste zapletli z nekom, ki je popolnoma drugačen od oseb, ki vas zadnje čase obkrožajo. Zbrali boste več energije, tudi na področju čustev, kjer ste v zadnjem času preveč zadržani.

RIBI
Nekaj novic vas bo prebudilo, saj pozitivno obarvanega razpleta zaradi raznih nejasnosti niste pričakovali. Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko še veliko več. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.