Magazin > Horoskop in Numerologija
9586 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 21. novembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Toplina in velikodušnost, ki bosta prisotni na področju ljubezni in odnosov, prižigata notranjo luč prijetne vibracije.

Usmerjeni boste v neposredno zadovoljevanje potreb. Prihaja želja po varnosti in stabilnosti, prav tako pa se prebuja občutek, ki vas v prihodnosti vodi k spremembam. Pomembne bodo stvari, zaradi katerih se boste v trenutku dobro počutili. Namesto da prehitevate, se raje ustavite in prisluhnite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v ribah se vam bodo pojavljali dvomi na vseh področjih. Veliko energije bo potrebne, da se jih znebite in zadihate tako, kot si želite. Ves čas boste stremeli k pogovorom s prijatelji.

BIK 
Vračale se vam bodo zadeve iz preteklosti. Lahko se vam zgodi, da srečate nekoga, ki vam je včasih veliko pomenil. Vajina zgodba še ni končana, vendar bi bilo dobro, da najprej razmislite.

DVOJČKA
Vaša energija in um bosta usmerjena v odkrivanje novih obzorij ali novih ciljev. Nič vas ne bo moglo ustaviti pred napredkom. Končno boste vedeli, kaj ste potrebovali, da prebudite nasmeh.

RAK
Z denarjem boste zaradi občutka, da nekaj morate imeti preveč razsipni. Zategnite pas, saj lahko zaradi nepremišljenih dejanj v povezavi s financami nastopijo težave. 

LEV
S potrpežljivostjo, ki jo prebuja luna v ribah, boste dokončali nalogo, ki vam bo prinesla veliko psihično olajšanje. Ne zanašajte se preveč na svoje trdne argumente, raje pazljivo prisluhnite. 

DEVICA
Nekdo v službenem okolju bo spretno izpodbijal nekaj, o čemer ste prepričani, tako da se vam lahko zgodi, da navsezadnje še sami ne boste več vedeli, kaj je tisto, kar bi morali storiti. 

TEHTNICA 
Največ zanimivega se bo dogajalo v delovnem krogu ter na področju financ. Zaželeli si boste še boljših rezultatov in tokrat vas nič ne bo zaustavilo pred tem, da bi se borili do konca. 

ŠKORPIJON 
Skrbi, povezane s preteklo situacijo se vas bodo zaradi lune v znamenju rib nekoliko bolj dotaknile kot običajno. Čeprav vam gre trenutno dobro, boste iskali več finančne varnosti za bližnjo prihodnost. 

STRELEC
Radi bi se izkazali z nečim, kar je skorajda nemogoče, vendar vam počasi zmanjkuje tako časa, kot tudi energije. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo tokrat še bolj razposajena.

KOZOROG
Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas, da se usmerite v konkretne rešitve, vsekakor pa se bo v smeri uspeha treba tudi malce odrekati. 

VODNAR 
Situacija, ki vam ne bo najbolj všeč, vas bo pripeljala do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vas v mislih neprestano spremlja ter posledično tudi vznemirja. 

RIBI
Kljub umirjeni energiji, ki jo prebuja luna v vašem znamenju, se boste znašli v naglici, morda boste celo pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Na področju čustev boste neučakani.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.