Magazin > Horoskop in Numerologija
4131 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 22. januarja 2019

astrologija, horoskopi

OVEN
Splošno:

Pričakujete lahko dobre poslovne vplive, toda skrbele vas bodo radikalne spremembe v delovnem okolju. Najbolje bi bilo, da bi o tem čim manj razmišljali. Posvetite se sebi in lastnemu izobraževanju. Finančna situacija vas ne bo skrbela. Vlagali boste v profesionalno izobraževanje, nove projekte in potovanja.

Ljubezen:
Obstaja velika možnost, da se boste spustili v novo ljubezensko zvezo, a tudi če se to ne bo zgodilo, boste popolnoma srečni in zadovoljni. Bili boste samozadostni, komunikacija s prijatelji pa bo nadomestila vašo potrebo po partnerju. Vaša zapeljivost bo naglašena, a boste previdni in se v zvezo ne boste spustili, če ne boste popolnoma prepričani, da bo tista prava.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Vaše delo bo izpostavljeno. Pripravite se na nepredvidljive situacije, zaradi katerih boste morali delati v prostem času ali pa sodelovati z osebami, ki vam niso pretirano simpatične. Računovodske in administrativne naloge bodo zelo zahtevne, predvsem zaradi pogostih sprememb nekaterih pravil. Zdravje: zaskrbel vas bo povečan apetit.

Ljubezen:
V vas se bo prebudila želja po ljubezni, a danes nič ne sprejmite zelo resno, fatalno ali dokončno. Druga stran bo dokaj fiksna in trmasta in ne bo hitro odstopila od svojih principov. Vztrajanje v okoliščinah, ki vam ne odgovarjajo, bo le še dodatno poglobilo vaše nezadovoljstvo. Pokažite, da se cenite in druga stran bo to morala sprejeti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Zelo boste nagli in nepotrpežljivi, posebej če boste menili, da imate prav samo vi. Z enako strastjo boste razpravljali s kolegi, podrejenimi in celo nadrejenimi. Če ste na vodilnem položaju, potem boste nagnjeni k poveličevanju svoje moči. Naglašena ustvarjalnost obljublja uspeh v umetnosti, a tudi v marketingu, trgovini in pri načrtovanju novih projektov.

Ljubezen
Do svojih bližnjih boste zelo avtoritativni. Pokonci boste držali vse štiri kote hiše in prevzeli boste glavno vlogo pri skoraj vseh družinskih vprašanjih. Le malo se bo odvilo brez vašega odobravanja in pristanka. Družabno življenje bo dokaj raznovrstno, stiki z ljudmi pa bodo intenzivni in nepričakovani. Vezani, naučite se postati prijeten sogovornik. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Vaše zaupanje in samozavest se bosta zmanjšala. Pazite, da se ne boste zapletli v kakšen nepotreben prepir s kolegi. Odstopili boste od določenega projekta, da bi lahko začeli nekaj novega. Spoznali boste, da v določene projekte ne boste mogli vstopiti brez tuje pomoči. Izboljšajte odnos do nadrejenih. 

Ljubezen:
Danes se vprašajte, zakaj so bile vaše nekdanje izkušnje prava doživetja ''na prvi pogled'' in niste čutili potrebe po globljih čustev, na koncu pa ste se počutili kot marioneta, zarobljena v rokah svojega izbranca. Izkušnje so najboljši učitelj. Naučile vas bodo lekcij, ki vam bodo, če jih boste sprejeli, omogočile rast, razvoj in srečo. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Zapravljanje bo danes vaš način življenja. Čeprav vam ne bo ničesar primanjkovalo, boste vedno znova posegli po denarnici in kupovali nekaj nepotrebnega. Začasno ali honorarno delo bi lahko povečalo vaš prihodek. Zdravje: v vas bo tlel vulkan nemira in nervoze. Naučite se razpolagati z veliko količino energije in notranje napetosti. 


Ljubezen:
Ogenj nove ljubezni se bo hitro vnel, ampak obstaja nevarnost, da bo prav tako hitro ugasnil. Toda ne boste čakali na drugo stran, ampak boste energično delali na tem, da bosta vaše telo in srce srečna in zadovoljna. Vezani se boste posvetili dekoraciji doma. Bližnje osebe vam bodo morda priredile veliko presenečenje.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Dinamika poslovanja vas bo dokaj utrujala. Pazite na napake, izogibajte se tveganim potezam. Dobro bi bilo, da bi zahtevnejše oziroma dolgoročnejše obveznosti preložili. Z denarjem ne boste ravnali pazljivo. Zapravljanja sicer ne boste načrtovali, a boste premalo pozornosti namenili cenam. Pazite, da ne boste zaradi neplačevanja položnic ostali brez elektrike, telefona ali interneta.
 

Ljubezen:
S svojimi argumenti in postopki se boste morali braniti pred ljubljeno osebo. Druga stran bo zahtevala pojasnitev, na primer, kdo je oseba, ki vas kliče ali s kom so vas videli na kavi. Skrivne zveze so lahko vzburljive in strastne, a tudi izčrpavajoče. Preden rečete da, vedno pomislite, zakaj bi se spustili v nek odnos. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Dan bo ugoden in vam bo lahko prinesel napredovanje ali novo, bolje plačano delovno mesto. Zaljubljeni boste na finance začeli gledati na drugačen način. Načrti o skupni prihodnosti vas bodo prisili k delu. Motivirani boste in varčni, ne samo zaradi sebe, temveč tudi zaradi partnerja in družine. Ključna beseda bo samodisciplina, ker se boste težko posvečali delu.


Ljubezen:
V partnerjevi družbi se boste dobro počutili in z njim se boste odlično razumeli. Dan bo izredno dinamičen, vaši pogovori pa bodo dokaj površni, ampak izredno sproščujoči. Družinsko življenje bo umirjeno in brez napetosti, izogibajte se le vlogi velikega voditelja. Če boste šli v tej smeri, bodo spori neizbežni.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Začnite razmišljati o večjih poslovnih korakih. Izkoristite jutranje ure, ne prespite za vas najbolj plodnega dela dneva. Če ste zaposleni v turizmu, prometu ali trgovini, je pred vami uspešna sezona, zahvaljujoč dobrim temeljem. Za nakupovanje ne boste imeli potrpljenja. Gledali boste izložbe in primerjali cene, v pričakovanju znižanja ali popusta.


Ljubezen:
Družinski odnosi postajajo vse bolj napeti, pripravljajo se velike spremembe, ki ste jih željno pričakovali. Borite se za svojo vlogo v odnosu. Ne storite to napadalno, agresivno in očitno; raje se odločite za diplomatski pristop. Pričnite se vesti drugače tudi do sebe, bodite odločni in jasno izražajte svoja stališča.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Zvezde vas bodo gnale k zapravljanju, pri čemer boste izgubili kompas in tako povečali minus na bančnem računu. Ne počutite se krive zaradi tega, denar boste zapravili za nekaj, kar vas bo veselilo in kar bo izboljšalo kakovost vašega življenja. Torej, zapravljali boste smiselno. Zdravje: posvetite več pozornosti svojemu telesu, poslušajte ga in zadovoljujte njegove potrebe.

Ljubezen:
Družinska situacija vam bo najbolj pomembna zaradi občutka čustvenega ravnovesja, ki ga ne boste tako lahko vzpostavili. Razlog temu bo predvsem vaše nagnjenje, da svet gledate skozi rožnata očala. Novopečeni zakonci zdržite ostrejši pogled ali pripombo partnerja, za katerega veste, da vas ima rad. Potrebujeta samo malo več prilagajanja in postala bosta bolj samostojna, zrela in močna.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Tekom celega dne boste vzpostavljali dobre odnose s službenimi kolegi, izboljšali boste tudi tiste z nadrejenimi. Pri skupinskem delu boste delovali hitreje in ustvarjali boste boljše rezultate, uspešni pa bodo tudi novi poslovni stiki. Našli boste osebo, ki razmišlja kot vi, ima podobne sanje in vizije. Izmenjali boste izkušnje, kar bo tudi začetek novega prijateljstva.

Ljubezen
Dan vam bo prinesel burne trenutke, spremenljivo razpoloženje in nepredvidene reakcije. Spremembo na bolje lahko pričakujete v večernih urah. Odnos s partnerjem se bo takrat uravnovesil, pogovor vaju bo zbližal. V kratkem roku se bo zgodil preobrat, ki vas bo približal cilju – dinamičnemu, a stabilnemu ljubezenskem življenju. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Udeležite se strokovnega seminarja ali specializacije, sledile bodo nove poslovne ponudbe in priložnosti. Uspešni boste predvsem tisti, ki se ukvarjate s pisanjem, slikanjem, glasbo, plesom, skratka katerokoli zvrstjo umetnosti. Napredovanje v službi bo tesno povezano z družabnimi dogodki. Za nova poslovna partnerstva in ponudbe se boste morali zahvaliti svojemu šarmu in veščini govora.

Ljubezen
Samskim se bo ponudila ljubezen v službi, morda v podobi poslovnega partnerja, šefa, tudi podrejene osebe. Ta oseba bo imela nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo počasi, a prepričljivo prevzelo. Vezani boste spoznali, kaj želite od odnosa. Dogovorita se o skupni prihodnosti, nosečnosti in poroki. Komunikacija med vama se bo drastično izboljšala.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Finančna stran življenja vas bo skrbela, kajti ne boste mogli jasno analizirati odhodkov, niti načrtovati zaslužke. Poskušajte bolj varčevati in presenečeni boste. Zdravstveno stanje bo stabilno. Nikotin in kofein bosta le na videz popravila delovno osredotočenost, pravzaprav pa bosta postopno zmanjšala vašo kondicijo. Ne delajte v zaprtih prostorih. 

Ljubezen:
Osebe nasprotnega spola vas bodo oboževale, vaš šarm pa bo dominiral v vsaki družbi. Vezani boste vodili prijetno ljubezensko življenje, ne glede na občasen stres. Njegova vloga bo pravzaprav poučna; zahvaljujoč stresu vam bo postala jasna narava vajinega odnosa ter tudi moč vajinih čustev. Občasno vas bo mučil strah, da ne boste izgubili partnerjeve ljubezni, a ga boste uspešno odganjali.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.