Magazin > Horoskop in Numerologija
10983 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 22. novembra 2022

astrologija Profimedia
Intenzivna energija bo področje čustev in odnosov pomešala in postavila na glavo.

Nič ne bo tako, kot ste si zamislili, zato prihaja nekaj nakopičene jeze in kakšen bolj konflikten stavek, ki lahko zaneti resen prepir. Obremenjeni boste tudi s tem, kaj si o vas mislijo drugi, vendar vas ta občutek vodi v negativnost, zato se ga skušajte čim prej znabiti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ker se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, kljub energiji lune v škorpijonu v pomembni situaciji zagotovo ne boste zaletavi. Ne izčrpajte se preveč ob pogledu na bančni račun. 

BIK 
Nekdo vas občuduje, kar bo zadosten razlog za nasmešek na obrazu ter spontano delovanje. Čim prej boste želeli tudi vi odkrito pokazati, kako vam vse skupaj v resnici ugaja. 

DVOJČKA 
V ljubezni pretiravate z načrtovanjem, raje se pustite presenetiti in ne zavrnite možnosti za strastno druženje, ki ga bo še dodatno polepšala energija lune v znamenju škorpijona.

RAK 
Pričakujte nadaljevanje zgodbe, ki vas navdihuje z drugačnostjo. Nekdo od sodelavcev vas bo razumel brez odvečnih besed, zato se nikar preveč ne trudite na vsak način dokazati svoj prav. 

LEV 
Z energijo lune v škorpijonu se bo dan odvijal po spontani poti, zato nikar ne iščite raznih težav in izgovorov. Pri nekom boste odkrili veliko presenetljivih značajskih odtenkov. 

DEVICA 
Pokažite več zanimanja, saj delujete togi in hladni. Pomembno je, da ne sedite križem rok ter da se ne ustavite pri prvem vtisu, ki je lahko tokrat čisto napačen. Zazrite se globlje.

TEHTNICA 
Ne pozabite, da se z energijo škorpijona lahko vse spremeni, in sicer v nepredvidljivi smeri. Vsako stvar poglejte z več stališč, le tako ne boste spregledali nobene malenkosti. 

ŠKORPIJON 
Spremenite slabe navade, premislite o kakšni obliki izpopolnjevanja, koristilo vam bo, počutili se boste kot prenovljeni. Na področju ljubezni skušajte biti spontani in strastni. 

STRELEC 
Zaradi povečane sumničavosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu za vsak slučaj preverite vse račune, da se boste lahko pravočasno pritožili, če bo karkoli šlo v napačno smer. 

KOZOROG 
Napake, na katere vas bodo opozorili, verjetno ne bodo namerne. Najbolj priporočljivo bo, da pustite času čas in dovolite, da se zadeve uredijo spontano in brez vmešavanja. 

VODNAR 
Če želite pridobiti na področju kariere prednost, je pomembno, da se povežete tudi s tistimi, ki razmišljajo drugače. V ljubezni se boste razveselili prijetnega predloga.

RIBI 
Čeprav vam gre nekdo že nekaj časa na živce, se lahko kljub temu o pomembnih zadevah dogovorita, z veliko obojestranske strpnosti. Doma se ponavlja nekaj, kar vam prebuja strah. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.