Magazin > Horoskop in Numerologija
7918 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 22. septembra

astrologija
To pravijo zvezde!

OVEN
Splošno: 

Vse, kar boste danes izrekli, bo imelo močan vpliv na druge, zato bodite previdni, kaj boste govorili. Obstaja namreč verjetnost, da boste z neko osebo nevede manipulirali. Dajte ljudem dovolj svobode in moči, da se bodo odločali sami zase. Bodite odprti in odkriti glede vseh dejstev, ki bi lahko vplivala na odločitve drugih.

Ljubezen
V ozračju se bodo pojavljali opozorilni znaki, ki bodo poskušali močno vplivati na vas. In ne glede na to, kako prav boste imeli v nekem sporu, bo lahko vsaka malenkost sprožila govorice, ki še dolgo časa ne bodo potihnile. Poskusite ostati pozitivni in prihranite zadnjo besedo za pozneje.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Odgovori, ki jih boste dobili, ne bodo kristalno jasni. Privoščite si sprostitev v naravi, kjer boste tekom dneva zagotovo našli pravi odgovor. Na delovnem mestu bodo stvari potekale gladko. Malo bolj pa poskrbite za zdravje, da se vaše nezdrave navade ne bodo prehitro odrazile na vašem počutju.

Ljubezen
Samski boste danes pod močnim vplivom neke osebe, ki vas privlači že nekaj časa. Vaša težava je le v tem, da se ne morete odločiti, ali si želite resno zvezo ali samo avanturo. Vezani boste danes presenečeni nad partnerjevim nepričakovanim obnašanjem. Ne sklepajte, raje poiščite razloge.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Vaše misli bodo danes zelo jasne in vaši duhoviti komentarji bodo naleteli na zadovoljstvo in smeh. Vaš nasmeh bo v užitek vsem, ki jih boste srečali. Ne bojte se spregovoriti o vaših občutkih z ljudmi, saj to potrebujete. Osredotočite se na ljudi, ki jih imate radi. Vaše počutje bo dobro in zdravstveno stanje odlično.

Ljubezen
Samski se za trenutek ustavite in analizirajte ljubezensko situacijo, v kateri ste se znašli. Potem skušajte poiskati kompromis, ki bo ugajal tako vam kot izbrani osebi. Vezani za pomoč danes prosite partnerja. Z veseljem vam bo ustregel, obenem pa se bo po dolgem času ponovno počutil zaželenega.
 
Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Danes boste ljudem zaupali več kot sicer. Spoznali boste, da stvari potekajo bolj nemoteno, če se jih lotite z bolj nevtralnega ali pozitivnega vidika. Poslušajte ljudi, ki jih imate radi. Želeli vam bodo posredovati pomembno informacijo. Morda jih ne boste želeli poslušati, a na dolgi rok se vam bo to obrestovalo.

Ljubezen
Vezani boste danes odtujeni. Premišljevali boste, ali to razmerje še kam pelje, zato se boste danes ukvarjali predvsem s cilji tega razmerja. S partnerjem se pogovorita, zaupajta si stvari in usmerita razmerje v pravo smer. Samski se boste danes odločali med dvema oseba. Odločitev bo težka, a na koncu prava. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Razmislite o kratkem izletu. Morda morate le malo zapustiti hišo in se sprehoditi po mestu. Kakorkoli že, čas je, da se sprijaznite z realnostjo. Dan bo pravi za razširitev in raziskovanje. Želeli boste videti nove kraje in doživeti nove stvari. Morda potrebujete samo odhod nekam v neznano.

Ljubezen
Nagnjeni boste k temu, da boste dvomili v zvestobo in odločitve, ki ste jih sprejeli v preteklosti. Čas je, da se malo zamislite in premislite o poti, ki ste jo izbrali. Lažje se boste odločili, če boste poiskali pozitivne stvari tega razmerja. Samski se boste danes ukvarjali predvsem sami s seboj, zato na ljubezenskem področju ne bo sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Zvezde vam bodo danes naklonjene na prav vseh področjih. Na delovnem mestu tako lahko pričakujete, da bo delo opravljeno hitro in brez zapletov, prav tako pa bo lahko prišlo do napredovanja na višje delovno mesto. Zdravje vam bo služilo in brez težav boste prišli skozi dan. 

Ljubezen
Samski, čas je za raziskovanje ljudi okoli vas. Ljubezen iščete na napačnih mestih, premalokrat pa se ozrete med prijatelje, kjer vas čaka nekdo prav poseben. Odprite oči. Vezani se potrudite in bodite partnerju danes na razpolago. Zvezde vama nakazujejo srečno prihodnost, zato je mogoče čas, da se o njej pogovorita.
 
Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

Vaša komunikacija bo danes potekala nemoteno, zato to izkoristite in spregovorite. Danes bo pomembno, da se boste povezali z drugimi ljudmi. Sledite svojim občutkom in svobodno sodelujte v različnih pogovorih. Vaše besede bodo zelo prepričljive. V takem stanju boste lahko komurkoli prodali karkoli.

Ljubezen
Samski se boste danes najverjetneje odpravili na zabavo, kjer boste podrobno opazovali ljudi. Spoznali boste, da to ni pravo mesto, kjer bi lahko našli partnerja za dolgotrajno razmerje. Zelo verjetno pa se boste spustili v avanturo za eno noč. Vezani boste danes potrebovali družbo prijateljev ali partnerja. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Ne dopustite, da bi vas strah pred neuspehom oviral. Tvegajte. Postanite vodja in ne sledite drugim. Znebite se strahu in prevzemite nadzor nad vašo usodo. Le tako boste lahko uspeli in uresničili začrtane cilje. Bodite pozorni na počutje in se ob kakršnikoli spremembi na slabše odpravite k zdravniku.

Ljubezen
Zaradi stvari, ki se bodo pojavile v vašem razmerju, se boste začeli bolje zavedati, kaj res potrebujete. Če niste srečni v ljubezni, bo čas pravi, da to spremenite in se soočite s stvarmi, ki to povzročajo. Če pa je vaše ljubezensko življenje zadovoljivo, bo čas pravi, da začnete resnično uživati.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Dobili boste neko informacijo, ki se bo tekom dneva izkazala za napačno. Ključno bo, da se boste učili iz napak drugih. Na situacijo boste morali pogledati tudi z druge strani. Ne zavrnite mnenj drugih samo zato, ker bodo v nasprotju z vašimi prepričanji. Konec koncev vas čaka skupinsko delo in le tako boste lahko učinkoviti. 

Ljubezen
V razmerju vezanih se obetajo nepričakovane spremembe. Začutili boste potrebo po svobodi, postali boste bolj neodvisni. Kar naenkrat ne boste več pripravljeni poslušati partnerja, saj se vam bo zdelo, da vas omejuje. Čeprav boste danes prepričani v svoj prav, dobro premislite o naslednjem koraku.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Informacija, ki jo boste prejeli danes, ne bo zanesljiva. Običajno trdno verjamete vsemu, kar slišite, zato boste ob tej novici precej nemirni. Počakajte, da se bodo tekom dneva stvari razjasnile. Vaša nemirnost bo vplivala tudi na vašo učinkovitost na delovnem mestu. Pazite, da tega ne bodo opazili drugi. 

Ljubezen
Če ste v trenutnem razmerju nesrečni, danes to jasno pokažite in partnerja soočite z resnico. Skušajta poiskati razloge za to in sklenita kompromise, ki vama bodo omogočili nadaljnjo pot. Samski boste srečo v ljubezni iskali med neznanci in nesrečno ugotovili, da boste za kaj več morali osebo bolje spoznati.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Pazite, da neka oseba danes ne bo manipulirala z vami. Bodite samostojni, samozavestni in mislite s svojo glavo. Ker je vaš um trenutno precej občutljiv in ranljiv, boste morali biti zelo trdni, da ne boste padli pod vpliv te osebe. Ne dopustite, da bi drugi na vas prelagali nepomembne stvari. 

Ljubezen
Prijateljska in ljubezenska razmerja bodo danes sijala. Samskim danes ne bo dovolj, da boste v središču pozornosti, čeprav boste ljubljeni. Ob koncu dneva boste želeli domov odpeljati tisto osebo, ki vas bo najbolj vzburila. Vezani bodite pripravljeni na presenečenje, ki vam ga utegne danes pripraviti partner. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Današnja novica vas bo vznemirila. Opomnite se, da sta za pričetek spora vedno potrebni dve osebi in v tem sporu bo vaš del enakovreden. Zvezde vas bodo spodbujale k vzpostavljanju miru in harmonije, zato bodite previdni pri izboru besed. Če pa mir in harmonija ne bosta vaš cilj, se ozrite vase in poiščite razloge, zakaj ne. 

Ljubezen
Če ste značajsko močni, to še ne pomeni, da ne smete pokazati vaših čustev. Samo s čustvi se boste lahko približali osebi, ki jih bo v vas prebudila. Vezani boste v dilemi, ali se posvetiti prijateljem ali partnerju. Bodite pošteni in uvidevni ter se odločite tako, da bosta obe strani ostali neprizadeti.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.