Magazin > Horoskop in Numerologija
12955 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 23. aprila 2024

astrologija, napoved Profimedia
Zavedati se boste začeli, da je spontano delovanje sicer simpatično, vendar vam ne zagotavlja, da bi opazili vse podrobnosti.

Želeli boste narediti nekaj posebnega, vendar ne bodite presenečeni, če boste pri tem naleteli na nestrinjanja. Razne pripombe vas lahko pahnejo v nezavidljivo pozicijo, zato nikar ne dojemajte vsega, kar boste slišali popolnoma resno. Ljubezenske zgodbe bodo navihane. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pustite dopoldne, ko bo luna še v znamenju tehtnice vse obveznosti, ki vas obremenjujejo in se posvetite izključno sebi ter svojim željam in potrebam. Zvečer bo vse bolj napeto.

BIK 
Nikar se ne ozirajte na opazke nekoga, ki po eni strani želi biti v vaši družbi, po drugi strani pa se bo trudil na vsak način poiskati vse možne napake. Zavedajte se, da verjetno ne misli resno.

DVOJČKA 
S pogumom, ki ga prinaša luna, ki popoldne prehaja v znamenje škorpijona, se boste znašli tudi v težavnih situacijah. Spremljal vas bo občutek, da je končno nastopil vaš čas. 

RAK 
Zbrano in učinkovito se boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v tehtnici, lotili zadeve, ki ste jo po nepotrebnem prelagali. Prišli boste do spoznanja, da sploh ni bilo tako zelo težko.

LEV 
Privoščite si več prostega časa, da vas utrujenost, ki jo že nekaj dni čutite zaradi napornih obveznosti, ne popelje v nezadovoljstvo. Prav tako bo zelo pomembno, kako ravnate z denarjem.

DEVICA 
Vse, kar vas bo obdajalo in doletelo, boste dojemali zelo resno, nad čimer bodo navdušeni še posebej sodelavci in nadrejeni. Odločajte se brez ostalih motečih dejavnikov.

TEHTNICA 
Zaradi napetih reakcij, ki se bodo vrstile, pričakujte na področju dela in denarja nekaj manjših sprememb. Pazite le, da ne boste prezahtevni do tistih sodelavcev, ki so vam naklonjeni.

ŠKORPIJON 
Skladno sodelovanje bo prineslo rezultate, še posebej pri tistih, ki imate občutek, da se težave ves čas lepijo na vas. Ponudila se vam bo priložnost, da se dogovorite za nekaj pomembnega.

STRELEC 
Zelo disciplinirani boste na finančnem področju, saj si ne boste dovolili, da bi se znašli zaradi neplačanih računov v kakšni kaotični situaciji. Pozitivno razmišljanje bo ključ do dobrega počutja.

KOZOROG 
Pojasnite v krogu, kjer je vse zakomplicirano svoje mnenje, ter nikar ne odlašajte z resnico, saj bi lahko zamudili možnosti za napredek. Na področju zdravja bodite bolj disciplinirani.

VODNAR 
Dobri stiki s prijatelji bodo omogočili pozitiven razplet zadev, ki so za vas zelo pomembne. Prijetno srečanje vas bo zvečer, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, napolnilo s pozitivno energijo.

RIBI 
Vse, kar se bo dogajalo, boste sprejemali z navdušenjem, zavedali se boste, da si napredek zaslužite. Pričakujete nekaj odgovorov, lažje si boste povrnili samozavest in  poiskali smisel. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.