Magazin > Horoskop in Numerologija
6054 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 23. aprila

astrologija, horoskop, vedeževanje
Komu so zvezde naklonjene danes?

OVEN 

Splošno: 

Višek delovnih obveznosti vam bo danes prišel zelo prav. Tako boste lahko najuspešneje dokazali svoje sposobnosti. Blesteli boste pri poslovnih dogovorih, kar se bo poznalo tudi pri mesečnem zaslužku. Počutje: z redno rekreacijo boste spodbudili pretok krvi in si zbistrili glavo.   

Ljubezen:
Samski, nikamor se vam ne mudi. Če ste ravno dobili telefonsko številko svoje simpatije, ji nikar ne pišite takoj. Počakajte kakšen dan ali dva, da ne boste izpadli obupano. Vezani nikakor ne boste verjeli partnerju, da je res poskrbel za tisto, o čemer sta govorila. Danes se nikar ne zanašajte preveč na njegovo pomoč. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Danes se boste postavili na stran vašega sodelavca in ga odločno zagovarjali. To ni v vaši navadi, zato boste mnoge presenetili. Veste, da bi on za vas naredil isto. Zvečer vas čaka neko praznovanje ali zabava, katere se morate nujno udeležiti. Sklenili boste mnogo novih poznanstev. 

Ljubezen:
Samski, nikamor se vam ne mudi. Tisto novo poznanstvo naj se raje odvija samo od sebe, brez vašega pritiska. Pustite tej osebi, da vam pokaže, kdaj si želi naslednjega koraka. Vezani poskrbite za dobro fizično počutje. Oba s partnerjem bi se lahko posvetila športnim aktivnostim, zato razmislite, kaj bi vama najbolj prijalo. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Na delovnem mestu bo polno negativne energije, kar vas lahko spravi v nevaren položaj. Lahko da vas bo nekdo od sodelavcev celo zatožil nadrejenemu. Ostanite trezni in jasno zastopajte svoja prepričanja. Če ste delali prav, vas nima kaj skrbeti. Finančno stanje: sreča v denarju je neizogibna. 

Ljubezen:
Vezane bo danes partner malce prizadel s svojim vedenjem. Ne vzemite vsega tako osebno, njegovi nameni niso tako slabi, kakor izgleda na prvi pogled. Samski se zavedajte, da življenje včasih ubere svojo pot, ne glede na to, koliko se trudite. Čas je, da se prepustite toku ljubezni.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK

Splošno: 

V delovnem okolju boste prišli v neposreden stik z novim sodelavcem in v trenutku boste začutili trenja. Bodite čim bolj zadržani, njegovih neprimernih pripomb pa ne jemljite osebno. Sčasoma se bo tudi njegovo obnašanje spremenilo. Zdravje: s telovadbo zmanjšajte obremenjenost. 

Ljubezen:
Samski, če si želite spoznati  koga na novo, ni potrebno, da greste ven in zapravite goro denarja. Nekoga posebnega bi lahko spoznali prek prijateljev. Zato se danes osredotočite na to. Vezani povabite partnerja na zmenek. Obnašajta se, kot da sta se šele spoznala. Tako bosta popestrila zadeve med vama. 

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV

Splošno: 

Na današnji dan boste ugotovili, da ni težava v izvršitvi projekta, bolj vas muči sama organizacija dela. Poskušajte ga razdeliti med sodelavce. Vedite, da zaradi tega ne bodo trpele vaše zmožnosti in ne boste si zaprli nobenih vrat. Nadrejeni ne bodo kar tako spregledali vaših sposobnosti. Zdravje: zvečer si privoščite osvežilno masko za obraz. 

Ljubezen:
Vezani boste pokazali svojo pravo, strastno naravo, saj se boste popolnoma posvetili partnerju in skupnemu druženju. Po preteklih težavnih dnevih vama bo to še kako koristilo. Samski pa ne boste najbolj prepričani kakšne namene ima določena oseba, ki se smuka v vaši bližini. Pustite se presenetiti.
 
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Na delovnem mestu se boste začeli zavedati, kako pomembno je, da delujete skupinsko in ne le individualno. Pričakujte pozitivne odnose tudi med sodelavci. Zdravstveno stanje: nepravilno prehranjevanje lahko povzroči težave z želodcem. Izogibajte se pikantnim in kislim obrokom.  

Ljubezen:
Vezani boste pokazali precej razumevanja do svoje boljše polovice. Ta bo potrebovala vašo podporo in izkazali se boste več kot odlično. Vaš partner bo navdušen nad vami. Samski se boste morali kar podvizati, če boste želeli ujeti pravi trenutek pri svoji simpatiji. Energija vam je naklonjena, zato prevzemite pobudo. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 2

TEHTNICA

Splošno: 

Razpeti boste med dvema poslovnima idejama. Težko se boste odločili, zato prisluhnite nasvetom tako v službi kot doma. Finančni moment bo najverjetneje na koncu odigral ključno vlogo. Proti večeru boste precej napeti, zato brzdajte svoj temperament. Zdravje: branje knjig vas bo sprostilo. 

Ljubezen:
Samski si boste želeli razširiti obzorja na področju simpatij in čustev. To boste najlažje naredili tako, da se odpravite ven in kar sami poskrbite za nekaj več dogajanja. Vezani si boste morali nadeti masko in se strinjati s partnerjem, tudi če bo vaše mnenje drugačno. Tako se boste ognili prepirom.  

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno: 

Pri delu si boste na ramena naložili preveč nalog in obvez. Jezni boste sami nase, v pogajanjih pa ne boste ničesar dosegli. Zdravje in počutje se bosta počasi slabšala in prav tako vaša volja do dela. Nujno potrebujete oddih. Finance: počasi vam zmanjkuje denarnih rezerv.

Ljubezen:
Vaša boljša polovica vas bo danes želela osrečiti, zato se ji prepustite. S tem se vam bo odkupila za pretekle dni, ko vama ni šlo ravno najboljše. Samski pa naredite nekaj prisrčnega za svojo simpatijo, vendar tako, da ne bo vedela, da je bilo to vaše delo. Malce skrivnosti ne bo odveč.
 
Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 2

STRELEC

Splošno: 

Danes bo vaše delo imelo prednost pred vsem, ne glede na to, da je bil prvotni plan drugačen. Na druge se boste osredotočili šele takrat, ko boste vse dolžnosti opravili kakovostno in učinkovito. V odnosih z nadrejenimi boste komunikativni in odprti, s čimer si boste odprli vrata za nove poslovne priložnosti. Zdravje: čuvajte se prepiha.

Ljubezen:
Samski, zavedajte se, da vam vaša simpatija ne more brati misli, zato boste morali bolj jasno pokazati, kaj si želite. Nikar ne bodite tako sramežljivi, to vas ne bo pripeljalo daleč. Prav tako pa boste morali vezani povedati svoji boljši polovici, kakšne so vaše želje in pričakovanja glede vajinega odnosa. Bodite odkriti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno: 

Na delovnem mestu boste zavzeli samozavestno držo in vaši strahovi bodo nenadoma izginili. Opogumili se boste ravno ob pravem času in doživeli uspeh. Finančno stanje bo nekoliko stagniralo. Počutje: pokazali boste veder duh, še zlasti v nocojšnji družbi. 

Ljubezen:
Samski, tista ideja, ki jo imate sedaj že nekaj časa, bo obrodila sadove. Ujeti morate le pravi trenutek, da jo uresničite. Zato razmislite, kako boste to najboljše naredili in navdušili tisto osebo. Vezani boste žrtev napačnega razumevanja. Vi si boste želeli nekaj, vaša boljša polovica pa bo delala ravno nasprotno. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 

V delovnem okolju vas bo spremljala sreča, zato se le lotite tveganih podvigov, saj nimate česa izgubiti. Imate veliko izkušenj, na katere se lahko zanesete. Pomagali vam bodo tudi sodelavci. Financam omogočite kroženje, saj bodo le tako lahko rasle. Zdravje: potrebujte več beljakovin za čvrstejše mišice. 

Ljubezen:
Samski danes ne boste najbolj družabni. Ne glede na to, da ste nekam povabljeni, si boste zaželeli mirnega večer doma. Najbolje bo, da pokličete tistega najboljšega prijatelja in se mu zaupate. Vezani boste prevzeli niti dogajanja v svoje roke. In prav je tako. Vaša boljša polovica se vam bo popolnoma prepustila. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

RIBI

Splošno: 

Pri delu je na videz vse popolno, a se v ozadju skriva kup napak. Obvarujte se pred kaznijo in raje takoj povejte, kaj ste naredili narobe. Če bodo to za vas počeli sodelavci, boste izgubili ugled. Zvečer pa pozabite na svoje skrbi in se predajte brezskrbnemu druženju s prijatelji, saj vas že prav pogrešajo.

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da je pogovor učinkovit le, če se dobro poslušata. Zato pokažite zanimanje za svojega partnerja in kaj vam ima povedati. Samski boste polni idej za današnji dan. Veliko se vam bo dogajalo, vi pa se vprašajte, kaj je tisto, čemur se boste posvetili. Je to prijatelj ali nova simpatija? 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.