Magazin > Horoskop in Numerologija
2824 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 23. julija

astrologija, horoskop, vedeževanje
Komu se bo sreča nasmehnila danes?

OVEN

Splošno: 

Pripravite se, da boste doživeli nekaj lepega. Na žalost pa je lahko prijatelj kot mokra odeja. Na srečo boste našli romantični interes, da boste sodelovali. Vaša ljubezen do družine je močna in veseli ste, da lahko pokličete starše kadarkoli. Vzemite si čas za oddih, uživajte v družbi prijateljev in bližnjih.

Ljubezen: 
Vzdihujete nad osebo, ki vam je ušla? Nikar. Novo razmerje se bo lahko v vašem življenju pojavilo čisto po nesreči. Ko boste najmanj pričakovali, se bo zgodilo!. Kar naenkrat bo čas ravno pravi in vse bo mogoče. Sledite svoji intuiciji, delujte spontano in se ne sprenevedajte. Enostavno bodite vi.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Načrti se bodo pokazali kot moteči, sprejeti boste morali nekaj sprememb. Umik urnika pa bi lahko negativno vplival na izpolnitev. Potrudite se in naredite najbolje, kakor znate, da se boste prebili skozi zahteve. Popoldne se odpravite nekam na krajši oddih. S seboj vzemite kamero, če boste videli kaj, kar vam bo všeč. 

Ljubezen: 
Prijatelji vam bodo v moralno podporo, saj jih boste potrebovali, da boste lahko naredili korak proti romantiki. Pri tem še nikoli niste bili tako pogumni, kot boste danes. Bodite odprti za ljubezenska povabila in nove priložnosti v vašem življenju. Sprejmite vsa povabila, mogoče pa boste našli pravo osebo zase.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno: 

Naredili boste načrte za izboljšanje razmer doma ali pa boste opravili nekaj obveznosti. Poskrbeli boste, da bo dom spet srečno okolje. Če boste vljudno vprašali za pomoč, jo boste dobili in tako bo vaše življenje lažje. Voda je čudovita za lajšanje napetosti. Pojdite se namakat, plavat ali potapljati.
 

Ljubezen: 
Včasih igra ljubezni vključuje tudi kakšne nepričakovane dogodke. Da ste v skrbeh, da nihče boljši ne bo prišel mimo, je popolnoma napačen vzrok, da bi sprejeli neko povabilo na zmenek. Pokažite interes do določene osebe – kaj jo navdihuje, kako se odziva, kje želi biti, kaj želi doseči v življenju.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3


RAK

Splošno: 

Investirali boste čas in denar v izboljšanje doma, a nikar se ne prepirajte o stroških. Bodite pripravljeni na to, da se boste morali srečati na sredi poti. Preverite vaš prihodek in vse odhodke. Posvetujte se s svojim bančnim svetovalcem in dobro poslušajte, ko vas bo usmerjal.

Ljubezen: 
Enostavno je postaviti simpatijo na podstavek, a zavedajte se, da je to nevarno dejanje. To je oseba, ne bog. Osebo morate sprejeti tako, kot je, ne kujte je v zvezde, drugače bo padec s podstavka boleč za oba. Spoznajte vaš um in ga poskusite razumeti. Pristopite na drugačen način in situacija bo čisto drugačna.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 

Dan bo idealen za druženje z ljudmi. Našli boste osebo, ki bo prav posebna in privlačna. Kakorkoli, kasneje boste želeli nekaj časa samo zase. Resnica o vašem prijatelju bo kmalu prišla na dan, še hitreje kot pričakovano. Imate dober načrt, da boste naredili vtis pred drugimi pri nekem novem poslu, potrudite se!

Ljubezen: 
Ste zelo analitični, kar je lahko zelo težavno za vas, ker se zaradi tega ne morete enostavno prepustiti, ne morete uživati v trenutku. Kakorkoli, oseba, ki vas ima rada, se bo kmalu naučila ceniti vaše čare. Ključni nasvet za vaše zmenke, ki še prihajajo: enostavno bodite vi in vse se bo dobro obrnilo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 

Ste mojster duhovnosti in živahnosti. Če bo danes želel kdo z vami govoriti o kakšni težki temi, ga zavrnite, saj boste preveč zaposleni. Ne boste ga zavrnili zato, ker bi prezirali njegove skrbi, a danes bo vaša energija najbolje porabljena v okviru poslovne socializacije. Vaše verbalne spretnosti bodo enkratne.

Ljubezen: 
Skupinske aktivnosti, srečanja s prijatelji in potovanja so vsekakor dobre stvari. Izrazili se boste v najboljšem. Drugi bodo navdušeni nad vašimi idejami. Kot moder veteran morate vedeti, da večino priložnosti pride prikrito s trdim delom in disciplino. Spoznali boste osebo, s katero se boste zapletli.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6
    

TEHTNICA

Splošno: 

Resno mentalno delo in analize bodo danes v ospredju. Kasneje pa boste naredili zelo dober prvi vtis na nekem socialnem srečanju. Z delikatnimi finančnimi interesi morate upravljati v rokavicah. Hodite po stari, poznani poti in bodite pozorni na to, kaj je novo. Spremembe sprejmite z odprtimi rokami.

Ljubezen: 
Zvezde vam pravijo, da pazite na bogastvo, čeprav ne na materialnem nivoju. Tudi ljudje so lahko skriti zaklad. Nekdo, ki ga sicer dobro poznate, bo danes nepričakovano čudovit, če boste ostali odprti in fleksibilni. Na koncu se bo lahko razvilo dobro in presenetljivo razmerje z osebo, za katero si niste misli, da bo kdaj del vašega življenja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Čas je, da usmerite vaše misli v prihodnost. Osredotočite se na področje, ki vam bo omogočilo raziskovanje vašega razuma in njegovih zmožnosti. Koliko časa je že minilo, odkar ste naredili nekaj čisto spontanega? Zakaj ne bi pričeli ponovno študirati? Zakaj se ne bi naučili igrati inštrumenta? Vse je mogoče, upajte si.

Ljubezen: 
Nekdo vas zelo privlači in iskrica bo preskočila, ko bosta ostala sama. Vsa ta duhovitost med vama se bo spremenila v resno količino vročine. Zakaj ne bi šla nekam, kjer bosta sama? To bo enkraten dan ali noč za zmenek. Če bosta le lahko, si privoščita kratke počitnice. Vsekakor se bosta znašla na dobri poti za dolgo zvezo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

Danes bo pravi dan za dodaten zaslužek, toda ostali bodo težko razumeli vaš finančni korak. Bodite previdni, ko boste izražali vaša čustva, ne delajte tega preveč odprto. Tako ne boste ranjeni, če ne boste dobili odgovora, ki ga boste želeli. Uskladite vaše načrte in sredstva, potem pa se enostavno nekam usedite in uživajte.

Ljubezen: 
Ste kdaj zatavali v staro knjigarno po točno določenega avtorja in ste namesto tega končali s šestimi čudovitimi, nepričakovanimi deli? Poglejte na življenjsko ljubezen čisto na enak način. Možnosti so neskončne. Če ste v razmerju, potem ste med zvezdami, vendar to ne pomeni, da je vse brezhibno. Ne bojte se prepirov.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Spomnili se boste na priložnost za zaslužek, naredili boste poslovni načrt, ki bo perspektiven. Danes bo razumevanje doseženo s pomočjo prijatelja. Bili boste presenečeni, ker se boste še vedno počutili slabo od naključne hrane in slabega spanca. Sporočila, na katerega že nekaj časa čakate, najverjetneje še ne boste dobili.

Ljubezen: 
Že kar nekaj časa hrepenite po romantiki. Danes boste prejeli veliko pogledov, bodite spogledljivi. Bodite pripravljeni na trenutek, ko boste opaženi – poklicala vas bo simpatična oseba. Če ste v vezi, bosta dosegla zavidanje okolice. Razmerje bosta prikazala kot zabavno. Uživajta.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:

Uživali boste ob ogledu filma s posebno osebo ali v družbi prijateljev. Vaša sposobnost, da se lahko popolnoma predate drugim in odmislite skrbi, je enkratna. Vitalnost in moč se bosta vrnili in to ravno ob pravem času, da boste zaključili del projekta ali pa boste pričeli z novim. Sledite svoji intuiciji in delo bo še boljše.

Ljubezen: 
Odločitve, ki jih boste morali sprejeti, bodo veliko večji zalogaj. Odprite oči, saj bo šlo za vaše življenje. Vsako dobro premislite, vendar uživajte. Včasih je popoln zmenek tisti najbolj smešen, z nepopolnimi elementi, a najbolj poveže. Odpeljite ljubo osebo ven in počnita nekaj, kar vam je všeč in imela bosta lep spomin.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI
 

Splošno: 
Ne boste ravno najbolje razpoloženi. Vaše razpoloženje bo nihalo od dobrega do slabega. Poskusite biti prijazni, pa čeprav boste bili razočarani. Okolica bo opazila vašo prijaznost. Bili boste zelo zaposleni, samo ne pretiravajte ali pa boste to obžalovali. V vaše življenje bo lahko vstopila zanimiva oseba. 

Ljubezen: 
Vaši ljubezenski pogovori in način, kako uporabljate besede, privlačijo zanimive in atraktivne ljudi v vašo okolico. Zapomnite si, da je vzpostaviti pristni stik nekaj drugega, kot delati kolekcijo. Ne morete biti zaljubljeni v cel svet. Vezani verjemite, da imajo zvezde za vas že pripravljeno pot.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.