Magazin > Horoskop in Numerologija
9769 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 23. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Venero prinaša spontana naključja, ki se bodo dotikala še posebej osebnega področja.

Če si že nekaj časa želite napredovati, je sedaj ugoden čas, da se vaše želje izpolnijo. V ljubezni boste simpatično naravnani, nagajivi ter pripravljeni na nenavadne korake, kar tiste, ki ste v razmerju, vodi k zbližanju z ljubljeno osebo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v raku pozorno prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev, ki vas bodo popeljale na pravo pot. Če vam nekdo nasprotuje, pazite na način komunikacije. 

BIK 
Razpoloženi in zgovorni boste dosegli, da vas bodo končno začeli upoštevati. Veliko boste zaradi strahu pred prihodnostjo, ki ga prebuja luna v raku, razmišljali o finančni situaciji. 

DVOJČKA 
Poskusite, namesto da ves čas samo nergate, kako vam je v določeni situaciji hudo najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi tisti, ki vas zelo dobro poznajo. 

RAK 
Če si boste na glavo naložili preveč obveznosti, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve, v katere ste se pred kratkim zagledali, vas ne bodo pomirile, saj prinašajo še več nerešljivih situacij.

LEV 
Zaradi iznajdljivosti boste za razliko od drugih pravilno naravnani na nekaj, kar vam omogoča nadgradnjo. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo z zabavnimi anekdotami.

DEVICA 
Če določene zgodbe še niste do konca preboleli, vas lahko vse skupaj zaradi energije lune v raku močno obremeni. Nekaj, česar trenutno ne morete spremeniti, pustite na miru.

TEHTNICA 
S pomočjo optimizma boste rešili vse nerešene uganke, nekoga navdihnili s svojim entuziazmom ter poskrbeli, da se bo vse, tudi na ljubezenskem področju odvijalo v pozitivni smeri. 

ŠKORPIJON 
Negotovosti, ki jo prebuja energija lune v raku, se boste težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki je ostala nedokončana.

STRELEC 
Kljub temu da vas bodo zasipali s predlogi, je pomembno, da poslušajte svoj notranji glas. Začnite kovati načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili na boljši položaj.

KOZOROG 
Tokrat boste ravnodušni do osebe, ki se vam je že pred kratkim z določenim dejanjem zamerila. Na področju čustev prihaja nepričakovano povabilo, ki bo vsekakor izboljšalo vaše počutje.

VODNAR 
Nekomu boste povedali, kaj vas moti, nato bo vse hitreje steklo. Če se boste v nekaj analitično poglobili, boste z lahkoto popravili nekaj drobnih napak, ki ste jih storili v preteklosti.

RIBI 
Ponavljajo se težave, ne glede na to, da so vas nanje pred kratkim že opozorili. Čas je, da nekoliko spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati sodelavcem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.