Magazin > Horoskop in Numerologija
4440 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 23. oktobra

astrologija
To vas čaka v torek.

OVEN
Splošno:

Današnje popoldne bo po napornem delovniku kot nalašč primerno za druženje s prijatelji ali družinskimi člani. V ospredje bosta stopila dobra volja in sproščenost. Vaše zdravje bo zelo dobro, saj boste čutili notranje zadoščenje. Pazite le na finance in na odlive z bančnega računa. Čeprav se vam ne zdi, da pretirano zapravljate, bodite pozorni.

Ljubezen:
Samski boste razmišljali o svoji preteklosti. Morda se vam bo javil nekdo, ki je zaznamoval vaše preteklo življenje. Vprašajte ga, kakšen je njegov namen in zakaj želi ponovno vzpostaviti stik z vami. Bodite previdni in ga ne spustite prehitro blizu. Vezani boste danes srečni v razmerju, ki ga imate. V popoldanskih urah se bosta s partnerjem posvetila drug drugemu.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Na delovnem mestu vas danes čaka pogovor z nadrejenim. Bodite previdni pri izboru besed, saj bodo te pomembno vplivale na njegovo odločitev o neki pomembni delovni nalogi. Sprva mu dobro prisluhnite in ocenite, zakaj ste bili poklicani na pogovor, šele nato odreagirajte na njegove besede. Popoldan bo vaše splošno počutje zelo dobro! Preživite ga v krogu družine.

Ljubezen:
Delo vam je prineslo ogromno stresa, kar pa posledično vpliva na vaše čustveno življenje. Živčnost in raztresenost boste vezani prelagali na partnerja, ki pa vam danes ne bo pustil več, da odgovornost prelagate nanj. Pričakujte spor, saj vaše vedenje ne bo najboljše. Skušajte se nadzirati. Samski boste danes dobre volje. Nekdo vam bo pričaral nasmeh na obraz. Spustite ga blizu.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Zdravje vam bo danes zelo naklonjeno, zato se boste počutili res dobro. V vaše življenje se bosta vrnila energičnost in notranja moč, kar se bo odražalo tudi na ostalih področjih. Kmalu lahko pričakujete večjo finančno stabilnost, ki bo rezultat dobrega dela. Vendar naj vas to na delovnem mestu ne poleni. Še naprej se skušajte izkazati, saj boste le tako lahko napredovali tudi v prihodnosti.

Ljubezen:
Danes boste čutili izjemno povezavo med vama s partnerjem. Vajin odnos bo poln razumevanja in strasti. Zvezde bodo na vaši strani, zato bo tisto, kar boste želeli, dosegljivo. Samski boste naredili premik naprej. Čas bo primeren za spremembe. V vaš intimen prostor boste spustili osebo, ki vam bo v prihodnosti prinesla srečo in zadovoljstvo. Naj vas ne bo strah! Kdor ne tvega, ni nikoli srečen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Zasnovali ste nov načrt na področju dela, saj želite oplemenititi svoje premoženje. Zvezde zagotovo niso naklonjene igram na srečo, zato poiščite drug načrt, saj ste sami zadolženi za lastno srečo. V službi boste danes polni energije in zagona. Tisti, ki že imate ustaljen odnos, boste v večernih urah romantično razposajeni. S partnerjem vama zagotovo ne bo dolgčas. Zdravje: odlično!

Ljubezen:
Zdelo se vam bo, da ste polni dvomov. Danes bo dober dan, da se umaknete od vašega partnerja. Premislite, kaj je tisto, kar vas dejansko moti v vašem trenutnem razmerju. Zmedenost in nejasnost v odnosu bosta danes še vedno prisotni. Samski boste razmišljali o osebi, ki je zaznamovala vašo preteklost. Čas je, da greste dalje!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Tudi danes boste zelo zagnani na delovnem mestu. Zdelo se vam bo, da vam nič in nihče ne more preprečiti, da bi dosegli zadane cilje. Optimističen pogled na svet se bo odražal tudi na vseh ostalih področjih. Tisti, ki ste vezani, boste v dvomih glede vaših odločitev. Vsekakor se morate danes izogibati prepihu, saj bi lahko vplival na vaše zdravje. Previdno s financami!

Ljubezen:
Vezani boste še vedno dvomili v svoje odločitve, ki ste jih sprejeli na ljubezenskem področju pred kratkim. Pustite času čas in se prepustite. Na koncu boste videli, da sploh bile slabe. Svoje strahove zaupajte partnerju, ki vas bo zagotovo razumel. Samski boste danes zelo zasanjani. Razmislek o preteklih dejanjih vas bo pripravil na nov začetek. Kmalu se vam obetajo spremembe.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Te dni ste se resnično spočili, telo ste napolnili z novo energijo. Pred vami je uspešen dan, poln dogodivščin. V službi boste kos novim delovnim nalogam, ki vam jih bodo naložili nadrejeni. Zelo verjetno boste morali danes celo malce podaljšati delovnik. Pazite na to, da boste svoji družini namenili dovolj časa. Nekdo si želi več vaše pozornosti. Možni so konflikti v odnosih. Previdno!

Ljubezen:
Današnji dan vam bo na področju ljubezni res naklonjen. Tisti, ki ste vezani, boste končno izlili svoja čustva partnerju. Pokazali mu boste, kaj dejansko čutite in mislite. Prijetno bo presenečen, zato lahko pričakujete večer poln romantike in čutnosti. Samski boste danes pokazali še eno plat osebnosti. Med pogovorom s prijateljem boste spoznali, kaj pravzaprav želite. Bravo!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Še vedno lahko pričakujete nihanja v razpoloženju. Obstaja nevarnost pojava glavobola, zato previdno, saj se ne boste počutili najbolje. Priporočamo več fizične aktivnosti, saj boste tako pregnali glavobol in sprostili svoje telo. Še vedno boste čustveno razposajeni. Želeli si boste druženja in ljubezni, tako samski kot vezani. Delovni dan se vam bo vlekel, zato se skušajte osredotočiti na delo.

Ljubezen:
Danes boste čustveno zelo razposajeni. Potrebovali boste pozornost ostalih. Samski boste v centru pozornosti. Kolegi na delovnem mestu bodo vse okoli vas. Uživali bodo v vaši družbi. Vaš smisel za humor bo na visoki ravni. Ponudba za kosilo ali kavo vam danes zagotovo ne uide. Vezani boste želeli, da vas vaš partner razvaja. Ob večernih urah se mu boste prikupili, zato pričakujete, da se bo posvetil le vam.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste predani svojemu partnerju. Čutili boste močna čustva, ki vas bodo spremljala cel dan. Zjutraj ne boste želeli vstati, saj vas misel na delo ne bo navduševala. Vseeno bo danes delovna storilnost na višku, zato boste kos vsem obveznostim. V službi boste zelo aktivni in delovno zagnani. Pazite na zdravje, saj se boste lahko zvečer počutili slabše in boste zelo utrujeni.

Ljubezen:
Končno boste odprli novo poglavje v svojem življenju. S preteklostjo boste popolnoma pometli. Predali se boste svojemu partnerju. Zavedanje o tem, da je on pravi, vas bo doletelo šele danes. Čutili boste, kako se sreča vrača v vaše življenje. Samski boste danes prejeli sporočilo, ki vas bo presenetilo. Pazite na odgovor. Dobro pretehtajte vse možnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Še vedno boste zelo navdušeni nad včerajšnjim dnevom. V ljubezni vam bo današnji dan res naklonjen. Danes lahko pričakujete veliko ljubezni in predanosti. Danes boste na zdravstvenem področju še posebej občutljivi. Bodite pozorni, saj se bodo lahko pojavile bolečine v sklepih. Pri delu se bodo lahko danes pojavile napake! Previdno, saj ne želite, da bi napake zasenčile vse vaše uspešno delo v preteklosti.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v ustaljenem odnosu, boste danes čutili polno mero ljubezni, predanosti in strasti. Partner bo navdušen nad tem. Vaše dobro počutje se bo odsevalo tudi na vseh ostalih področjih. Čas, v katerem se nahajate, je primeren za nova čustva in podvige. Tudi samski se boste danes zapletli z nekom. Če si želite resnega razmerja, pa vam zaplet odsvetujemo.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Počutje bo danes zelo dobro. Dan bo pravi za vse vrste fizične aktivnosti, zato ne odlašajte. Popestrite si ga s svojimi najljubšimi športi. Telesna vadba vam bo vrnila vitalnost in energičnost, ki se bo poznala na vseh področjih. Na delovnem mestu lahko pričakujete pozitivne spremembe. Poslušajte tudi nasvete svojih kolegov, ki vam bodo lahko še kako pomagali pri vašem novem projektu.  

Ljubezen:
Danes boste še vedno slabe volje. V popoldnevu se boste vzeli v roke. Razmislili boste in ugotovili, da vaše vedenje ne pelje nikamor in da pravzaprav nimate konkretnega razloga za slabo voljo. V večerih urah boste ponovno dobili tisti pravi občutek ljubezni. Čutili boste, da ste ljubljeni, kar vam bo vrnilo nasmeh na obraz! Samski danes ne pričakujte temeljnih sprememb.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Počutje bo tudi danes neverjetno. Zdelo se vam bo, da ste se zbudili kot novi. Čaka vas naporen dan, še posebej na delovnem mestu. Pazite na stres, saj bo na vas vplival predvsem zvečer. Popoldan si privoščite druženje s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Naporen delovnik vam je v zadnjem času to preprečeval, zato je skrajni čas, da se jim posvetite.

Ljubezen:
Zadovoljstvo znotraj vašega partnerstva bo zares izjemno. Počutili se boste čudovito, saj bosta oba prekipevala od ljubezni in čustev. Še vedno boste razmišljali o začetku postavljanja skupnih temeljev. Naj vas sreča ne zavede. Le počasi se pride daleč, mar ne? Samski boste tudi danes oddajali posebno energijo. Že na delovnem mestu bo vidno zbližanje z določeno osebo. Prepustite se!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Danes boste pričeli uresničevati nove vizije na delovnem področju. Sprva preučite delovne obveznosti in šele nato pričnite z delom. Načrtovanje bo nujno, saj se boste drugače znašli v popolni zmedi. Delo bo od vas zahtevalo veliko truda, toda uspelo vam bo. Počutje bo danes malce slabše, potrebna bo dodatna motivacija, še posebej dopoldan, ko boste delali načrt za svojo delovno nalogo.

Ljubezen:
Tudi danes boste samski razpoloženi za spoznavanje novih oseb. Pričakujte družabno popoldne. Spoznali boste nove ljudi, s katerimi boste lahko v prihodnosti gradili na odnosih. Naravnani boste k iskanju ljubezni. Povabila na zmenek lahko pričakujete tudi danes. Vezanim pa dan ne bo najbolj naklonjen, saj bosta s partnerjem oddaljena – čustveno ali fizično.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.