Magazin > Horoskop in Numerologija
5985 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 24. aprila 2018

horoskop
Strelci, veselite se.

OVEN

Splošno: 
Dan bo zaznamovan s težavami, ki se bodo odražale na področju počutja. Ker ste v preteklih dneh pozabljali nanj, se pripravite na to, da vas bo v prihajajočih dneh spremljalo slabo počutje. Naberite si novih moči, saj jih boste še potrebovali pri soočanju s težavno nalogo na delovnem področju.

Ljubezen
Samske predstavnike čaka aktiven in čustven dan. Polni boste optimizma in imeli boste željo po novih spoznanjih in odkritjih. Vezani pa boste doživeli nekaj nejasnosti in razdvojenosti v odnosu s partnerjem. Lahko da boste v sebi še čutili malce negotovosti in napetosti, ki pa se bosta proti večeru polegli.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK

Splošno:
Na poklicnem področju je pred vami zelo zanimiv dan. Postavljeni boste pred preizkušnje, kakršnih niste vajeni. Računajte na to, da vam bodo sodelavci priskočili na pomoč, če jih boste prosili. V timskem duhu se boste lotili novega izziva. Soočite se z njim. Naj vas ne bo strah, zagotovo boste uspešni.

Ljubezen
Vezanim bo zelo pomembno ljubezensko življenje in odnosi znotraj družine. Družino boste postavili na prvo mesto. Samski se boste družili z ljudmi, ki jih spoštujete, z njimi boste sproščeni. Veselite se in se veliko smejte, saj je smeh pol zdravja – s tem pa boste pridobili tudi naklonjenost neke osebe.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 
Razočarani boste nad tem, kako se bodo zadeve odvijale, saj ne bo šlo po vaših željah in načrtih. Na službenem področju vam bo primanjkovalo moči in energije, toda šlo bo le za izčrpanost zaradi napornega tedna. Veselite se večera, ki bo poln presenečenj in magičnosti. Čaka vas sprostitev v dobri družbi.

Ljubezen
Dan bo primeren za realizacijo ljubezenskih aktivnosti. Vezani pazite, da ne boste zapadli v skušnjavo in prevarali partnerja. Samski pa ne storite ničesar, da bi našli svojo sorodno dušo, saj ste se polenili. Če se boste le utegnili odpraviti ven, vas čaka zanimivo srečanje, zaradi katerega boste spet zaživeli.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 
Počutili se boste odlično! V sebi boste začutili nov zagon in željo po pustolovščini. Na vsa področja vašega življenja bo danes vstopila harmonija. Izognite se nepremišljenosti in neodločnosti. Že danes zvečer si privoščite druženje s prijatelji ali pa se odpravite v neznano, ko boste malce dlje prosti.

Ljubezen
Samski se boste danes znašli v objemu osebe, ki vam je že nekaj časa všeč. Počutili se boste odlično, kljub temu pa ne pozabite, da te osebe še ne poznate dovolj dobro. Do takrat ne prehitevajte dogodkov in se ne odločajte prehitro. Vezani pripravite partnerju romantično večerjo. Zakaj bi potrebovali razlog zanjo?

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 
Dan bo poln dvomov, predvsem na področju dela. Soočiti se boste morali s številnimi vprašanji in težavami, ki pa vam bodo lahko povzročile glavobol in veliko stresa. Stisnite še malo in videli boste, da se v vas skriva še nekaj energije. Te bo ravno dovolj za to, da boste dokončali svoje delovne obveznosti.

Ljubezen
Ljubezensko življenje vezanih bo danes zelo raznoliko, zato boste polni čustev in strasti. Vaš partner bo seveda užival v tem in vas bo tudi sam prijetno presenetil. Samski boste danes imeli možnost pričeti ljubezensko zvezo. Na začetku se bo vse dobro razvijalo, nato pa boste morali hitro razjasniti, v katero smer naj gre.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno: 
Danes se boste držali zase, premišljevali boste o preteklosti. Čas je, da stvari pustite za seboj in se osredotočite na prihodnost. Tudi na delovnem mestu boste težko delali v skupini, zato se umaknite in delo opravite samostojno. Zaradi umirjenosti bo tudi vaše fizično počutje boljše kot v preteklih dneh. 

Ljubezen
Samskim se obeta ljubezenska romanca na delovnem mestu, pazite le, da ne boste nekomu dajali lažnega upanja. Zasedeni pa boste imeli nekaj težav s partnerjem. Razmislite, v kolikšni meri je krivda tudi vaša. Partner od vas pričakuje več pozornosti, zato se potrudite in naredite nekaj v tej smeri.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno: 
Čaka vas dan poln veselja in samozavesti. V ospredju bo vaša karizma, zato bo večer še bolj zanimiv. Na splošno ste v obdobju, ko je vaša produktivnost na zelo visoki ravni, kar se bo danes poznalo predvsem na področju dela. V ljubezni naj vas vodijo vaši občutki, saj se na njih lahko še kako zanesete. 

Ljubezen
Vezane na ljubezenskem področju čaka prepir z ljubljeno osebo, saj boste danes preveč časa namenili delu. Kasneje boste sami sprožili spravo, ker boste prišli v obdobje razumevanja in skladnih odnosov. Samski boste dan preživeli veliko bolj umirjeno. Na vašem čustvenem področju se že dolgo nič ne dogaja, saj za ljubezen nekako niste razpoloženi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 
Naj vas želje ne zavedejo, sploh na materialnem področju, saj nikoli ne boste mogli dobiti vsega, kar si želite. Pazite na finance, saj so na tem področju vidni veliki odlivi. Če želite na delovnem mestu doseči več, kot ste do sedaj, je čas, da premislite o svoji strategiji. Odprite misli in bodite pripravljeni na nove izzive.

Ljubezen
Vezani boste skušali najti ravnovesje in vzpostaviti trdne temelje. Vsekakor je čas, da si s partnerjem vzameta kakšen prijeten trenutek samo zase. Samske pa na čustvenem področju čaka zelo uspešen dan. Polni boste energije in erotičnega naboja, iskali boste razburjenje in avanture. Oseba, ki vam je všeč, bo pristala na to, da se na skrivaj dobiva z vami.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 
Danes boste na delovnem mestu pri novem projektu zelo uspešni. V sebi boste začutili nov zagon in energijo, na pomoč pa boste lahko priskočili tudi prijateljem in sodelavcem. Vaše sposobnosti bodo na višku, zato izkoristite pozitiven vpliv zvezd na poslovni poti. Uživajte v lepem dnevu.

Ljubezen
Če ste samski, bo vaš dan nabit s pozitivno energijo. Ne bo vam manjkalo optimizma, ki bo zasenčil občutke negotovosti in pomanjkanja samozavesti. Predvsem v vseh danih možnostih sprostite svoj notranji jaz in s tem omrežite nasprotni spol. Vezani, ki ste v stalnih in resnih zvezah, pa boste danes malce napeti.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 
Danes bo prav poseben dan, saj je pred vami veliko napetosti, ki jo boste čutili tako na delovnem mestu kot v osebnem življenju. Bodite potrpežljivi, saj bodo rezultati, ki jih pričakujete, znani šele proti večeru. Ne prehitevajte dogodkov, saj vse pride ob pravem času. Posvetite se delu, tako vam bo čas minil hitreje.

Ljubezen
Samski boste danes zelo aktivni, ostanite tudi optimistični. Globoko v sebi boste začutili dodatno energijo, ki vas bo gnala v nove podvige. Vezani pa boste strastni, zavzeti in neustavljivi. Prekipevali boste z energijo, ki jo boste usmerili tudi na področje intime, s čimer bo zelo zadovoljen tudi vaš partner.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Pred vami je zelo dober dan v vseh pogledih. Rešitve za težave bodo prišle same od sebe; tudi na področju financ, kjer zadnje čase stvari niso bile najbolj svetle. Na delovnem mestu se boste ponovno izkazali in to se vam v prihodnosti zna obrestovati. Fizično počutje bo dobro, zato dan izkoristite do popolnosti.

Ljubezen
Samski boste v konfliktu z ljudmi, ki se bodo za vaš okus odzivali preveč čustveno. V ljubezni bodite previdni! Pazite, da ne boste mešali posla z ljubeznijo. Vezani uporabite svojo ustvarjalnost ter navdušite za kaj še partnerja. Poskusite kaj novega in preverite, kaj vse lahko uresničite še pred sončnim zahodom.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
Dan vam bo še posebej naklonjen na finančnem področju. Če se vam bodo ponujale nove priložnosti za zaslužek, jih vsekakor izkoristite. Vse priložnosti, ki vam bodo danes stopile na pot, se bodo pojavile z razlogom, zato jih izkoristite, saj vam bodo omogočile boljšo prihodnost. Samske čaka presenečenje ali povabilo.

Ljubezen
Če ste že dolgo v resni zvezi, se pripravite na presenetljiv preobrat. Med vama se bodo danes dogajale stvari, ki jih nikoli ne bi pričakovali. Poskrbite, da boste komunikacijo med vama ohranili odprto in odkrito. Če še niste v razmerju, pa boste lahko danes spoznali zelo vznemirljivo osebo. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.