Magazin > Horoskop in Numerologija
10150 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 24. avgusta 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Neptunom boste močno in intenzivno sanjali, razglabljali ter skušali poiskati odgovore na svoja vprašanja.

V pomoč vam bo notranja moč, ki jo bo treba vklopiti v pravem trenutku. Skušajte več previdnosti nameniti v prometu ter pri težjih in zahtevnih opravilih, da vam slučajno ne spodleti. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Izčrpna analiza bo pokazala, česa si boste v prihodnje želeli in na kakšen način boste uporabili svojo prodorno energijo. Določiti si bo potrebno meje in nova, bolj iznajdljiva pravila. 

BIK 
Radovedni ste, kako se bo nekaj, kar je za vas pomembno razpletlo, toda dan z luno v ribah bo sprva povezan z uspehom pri delu ali rešitvijo finančnega področja, ki vas bremeni že nekaj časa.

DVOJČKA 
Prilagodite se, saj se boste znova prepričali, da ste v zadnjem času naredili prave korake. Glede čustvenih zadev bo prisotnih veliko praznih besed in bolj malo konkretnih dejstev.

RAK 
Pozitivne misli, ki jih prinaša luna v ribah, bodo ključ do dobrega počutja in osebne sreče. Sledili boste tistim principom, ki so se vam obrestovali v preteklosti. Naklonjena vam bo prijazna oseba.

LEV 
Določena situacija od vas zahteva več, kot ste pripravljeni ponuditi. Prav je, da se zavedate, da je čas za ukrep. Zagotovo si želite sprememb, zato izkoristite energijo in to tudi dokažite. 

DEVICA 
Organizirajte nekaj drugačnega, kar vas bo ponovno razvedrilo. Tudi na poslovnem področju se bo vse skupaj zavrtelo bolje od pričakovanega, kar vas vodi v nove zgodbe in svežino.

TEHTNICA 
Na poslovnem področju boste zaradi vpliva lune v ribah nekoliko manj priljubljeni, kar vas bo zaskrbelo, vendar tega ne boste pokazali. Po nepotrebnem ste v skrbeh, saj se bo vse kmalu uredilo.

ŠKORPIJON 
Delovali boste zamišljeno, kar bo opazila tudi okolica. Nekaj zoprnih opravkov s finančnim področjem vas lahko močno vznemiri, vendar se boste znali tudi ustrezno  pomiriti. 

STRELEC 
Izgubljeno energijo vam bo povrnil prijeten pogovor s simpatično osebo in osvobodili se boste določenega bremena. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo pričakovana. 

KOZOROG 
V ljubezni bo pozno zvečer, ko luna preide v ovna, veliko vznemirljivih iskric, toda bolj malo iskrenih besed, kar vam ne bo všeč. Nekdo se očitno ni spremenil, kar vas bo nekoliko razžalostilo.

VODNAR 
Pred vami je nova pot, ki vas bo navdušila in razbremenila. Možnosti za napredovanje se bodo pokazale že kmalu, zato jih spretno izkoristite. Tudi z denarjem boste imeli več sreče.

RIBI 
Pričakujte kljub nežnim vibracijam lune v ribah več fizične energije in ključnih odločitev. Narediti morate analizo in preučiti, kaj si želite in česa ne, le tako se boste uspešno podali naprej. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.