Magazin > Horoskop in Numerologija
3951 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 24. maja 2022

astrologija, horoskop, vedeževanje
Konjunkcija med Luno in Marsom povzroča nestrpnost, razdražljivost, zato ne bodite presenečeni, če se nič ne bo odvijalo lahkotno in gladko.

Kljub temu ne obupajte, saj bo po vseh borbah vaš trud na koncu tudi nagrajen. V ljubezenskih in prijateljskih odnosih vas bo jezil prepirljiv pristop. Ne mešajte se v tiste stvari, ki se vas ne tičejo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub temu, da je pred vami ogromno opravkov nikar ne hitite preveč. Premislite o različnih vidikih, preden se boste dokončno odločili. Notranji občutek vam bo pravi čas prišepnil.

BIK
Poslovno boste uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, pričakujte tudi pohvalo. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v mislih, vendar z njimi malce počakajte.

DVOJČKA 
Preveč boste obremenjeni z redom in disciplino. Naprezanje in potreba po popolnosti vas lahko utrudi. Prepustite se vibraciji lune v ribah in upočasnite svoj drveči tempo.

RAK
V želji, da bi se določena situacija odvila brez konfliktov, boste raje molčali in si mislili svoje. Razmislite, kaj bi lahko storili glede stresa, ki se je nakopičil zaradi nerešenih zadev.

LEV
Izredno samozavestni boste, zato se nikar ne držite v ozadju. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli tokrat predstavite brez ovir. Prihaja občutek, da vas spoštujejo.

DEVICA
Zaradi lune, ki se bo skozi dan nahajala v ribah, pričakujte veliko priložnosti za tople in srčne odnose. Sočutna in ljubeča narava bo tudi v družinske odnose prinesla več zadovoljstva.

TEHTNICA 
Preveč ste navezani na določene zadeve, ki pa vam žal ne prinašajo več zadovoljstva. Pazite, če vam svetuje nekdo, ki morda razmišlja popolnoma drugače in ne razume vaših stališč. 

ŠKORPIJON
Opazili boste, da ste še vedno dovolj zagnani, posebno pri ustvarjalnem delu in kreativnih podvigih. Poskusite spremeniti tudi odnos, ki že nekaj časa slovi po nedorečenosti.

STRELEC 
Kljub nežni energiji lune v ribah lahko napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno. Poravnajte čim prej stare račune, posebno tiste, ki so ključnega pomena.

KOZOROG
Pripomba prijatelja vas bo zmotila in hkrati obremenila. Nikar se zaradi neugodnega položaja ne zatekajte v samopomilovanje, raje dvignite glavo in vztrajajte pri tem kar ste si začrtali.

VODNAR
Prihaja čas, da zaživite bolj sproščeno in se veselite majhnih reči, ki vas dejansko razveseljujejo. Na kariernem področju delujte na bolj ubran način, ne naprezajte se do skrajnosti.

RIBI 
Pomembnemu soočenju, kljub temu da vas spodbuja luna v vašem znamenju, ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, brez nestrpnosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.