Magazin > Horoskop in Numerologija
8263 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 24. novembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Danes in v prihajajočih dneh lahko pričakujete izboljšanje na področju financ. Vidna je oplemenitev premoženja, zato boste navdušeno zapravljali denar. Omejite se in ne pretiravajte, saj vam bo dodaten denar v prihodnosti prišel zelo prav. Na področju dela boste danes razmišljali o tem, kako omejeni ste v resnici. Če želite pomembnejše delo, je sedaj pravi čas, da pokažete zagon in voljo.

Ljubezen:
Vezani zaupate v svojega partnerja. Zdi se vam, da nič in nihče ne more ogroziti vajinega odnosa. Danes se bo situacija morda obrnila, saj boste odkrili, da vam partner v resnici nekaj prikriva. Njegov razlog bo povsem razumljiv. Samski boste končno končali to dolgo fazo konfliktov. V vas se bosta naselila mir in nežnost. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Danes boste morali biti na delovnem mestu zelo previdni. Vzpostavili boste nek odnos, ki bi lahko škodil vašemu ugledu. Delovne okoliščine bodo rahlo napete, zato previdno. Ne bodite kritični le na račun drugih, tudi sami pri sebi premislite, ali obstaja kaj, kar bi lahko izboljšali. Priliv, ki ga pričakujete, ne bo prišel pravočasno, zato bodite danes zelo pazljivi z denarjem!

Ljubezen
V ljubezni boste ugotavljali, da vas nekaj zelo moti. To še posebej velja za vezane. Ugotovili boste, da to razmerje nima več prihodnosti in ne možnosti za nadaljevanje. Predajanje razmerju vas je povsem izčrpalo, zato sedaj potrebujete osamitev in odmik. Zdi se vam, da ste v odnos vložili veliko, od partnerja pa niste dobili povrnjeno toliko, kot bi morali. Premislite, preden boste ukrepali!

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Čutili boste, da vam pri delu ne omogočajo dovolj fleksibilnosti. Razmišljali boste, na kakšen način bi se lahko pritožili nadrejenemu. Sedaj je obetaven čas za spremembe, zato vam svetujemo, da ukrepate čim prej. Bodite pozorni prav danes, saj se vam bo približala oseba, ki ni vredna zaupanja. Previdno torej pri razpravljanju o osebnih stvareh. Pri delu pa se brez težav lahko zanesete na najbližjo osebo, saj vas bo ta ščitila pred nadrejenim.

Ljubezen:
Samski boste imeli danes in v prihajajočih dneh priložnost novega poznanstva. Prav tako bo lahko sadove obrodila ljubezen, za katero ste mislili, da ni več mogoča. Čaka vas varna prihodnost v ljubezni. Nežnejši spol bo danes potreboval več nežnosti in občutek varnosti. Ne bojte se in svoje želje delite s partnerjem, saj danes ne bo imel podobnih potreb. Pokažite mu, kaj potrebujete. Pričakujte iskriv in romantični večer.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Na delovnem mestu lahko danes pričakujete nepotrpežljivost. Določeno delo še vedno ni obrodilo sadov, zato rezultati še niso vidni. Zavedati se morate, da kdor čaka, dočaka. Zato le mirno! Kmalu boste prejeli dobre novice, ki bodo vzpostavile pomirjajoče vzdušje na delovnem mestu. Namenite več pozornosti zdravju in fizični aktivnosti.

Ljubezen:
Predvsem moški predstavniki boste danes pričakovali preveč. Disciplina, ki jo želite uveljaviti, se ne bo obnesla. Danes lahko pričakujete konflikte in težave. Premislite, ali ste morda vi tisti, ki ne ravnate prav. Vaše vedenje bo povzročilo spore in razočaranje. Nežnejši spol mora razmisliti o tem, zakaj so prisotne negativne misli, posesivnost in ljubosumje. Predajte se občutku ljubezni.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Dobili boste ponudbo za službeno izobraževanje. Obstaja celo verjetnost dolgoročnega sodelovanja s tujino, zato bodite pripravljeni. V vaše delo bosta zagotovo vstopila aktivnost in razburljivost. Ponujeni vam bodo boljši pogoji, nad katerimi boste navdušeni že danes. Izkušnja vam bo prinesla osebno rast in rast na profesionalnem področju. Dan zagotovo ne bo naklonjen hitrim finančnim odločitvam, še posebno, če bi vam povzročile večje odhodke.

Ljubezen:
Samski boste rahlo depresivni. Svet okoli boste videli zelo črno. Čakate na nekaj, česar enostavno ne dočakate. Nekdo do vas goji določena čustva, toda vi ga ne opazite. Odprite oči, saj je sreča pred vašim nosom. Sanje so uresničljive. Nežnejši spol bo danes razočaran. Če ste v odnosu, je prav, da se zaščitite pred pretiranimi čustvi, saj bi se lahko drugače na koncu opekli prav vi. Samski pa boste morali tvegati, sicer boste tudi v prihodnosti sami.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Vplivna oseba vam lahko pomaga. Vzpostavite stik z njo, saj vam lahko omogoči boljšo prihodnost in finančno varnost. Če razmišljate o menjavi dela, je sedaj čas, da pomislite na vse osebe, na katere se lahko obrnete. Možnosti so vse okoli vas, zato spreglejte! Razmišljali boste o preteklosti. Čutili boste, da pretekle odločitve niso bile najpametnejše. Ne jemljite stvari tako resno. Osredotočite se na prihodnost in svoje zmožnosti!

Ljubezen:
Danes boste zelo ljubosumni. Imeli boste slab občutek, toda šlo bo le za prehodno fazo, ki se bo sčasoma umirila. Če ne zaupate v vajino razmerje, premislite, ali ga je smiselno nadaljevati. Moški boste želeli več resnosti in predanosti v vašem razmerju. Ne bodite nestrpni. Dajte partnerki čas, da do določenih zaključkov pride tudi sama.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

V financah boste na tesnem. Razmišljajte z glavo, ko zapravljate denar, sicer se boste morali kaj kmalu obrniti na bližnjo osebo. Ne področju dela boste tudi danes zasuti z delom. Predali se boste delovnim nalogam, zato pričakujte maksimalni uspeh. Rezultat bo viden že naslednji teden. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Nasvet: ne belite si glave s podrobnostmi, saj boste zanje že našli čas. Počutje: čutili boste adrenalin.

Ljubezen:
Tisti, ki ste ravnokar končali razmerje, si boste želeli le čas za premislek. Spremembe še niso vidne, saj ste v fazi prebolevanja. Umirite svoja čustva, saj bo šele nato možen nov začetek. Danes boste nagnjeni h konfliktom. Motila vas bo partnerjeva služba ali njegov hobi, zato se boste pritoževali. Skušajte razumeti, da ima vse svojo ceno. Večer bo namenjen le vam, zato ohranite mirno kri. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Premišljevali boste o poslovni priložnosti, ki pa je žal ne boste izkoristili. Predajali se boste dvomom in sumničenju. V resnici bodo dvomi nerealni, saj bi s tem projektom lahko dosegli veliko več, kot si mislite. Dobro premislite. Ali zares želite izgubiti takšno priložnost? Priporočamo vam objektiven pogled na situacijo. Svetujemo vam, da za nasvet prosite osebo, ki ji zaupate. Počutje bo danes odlično.

Ljubezen:
Predvsem samski boste danes v čustvenih zadevah prišli do novih spoznanj. Nežnejši spol bo razdvojen med dvema zelo različnima osebama. Spoznajte obe in se šele nato odločite. Ne hitite. Vzemite si čas. Vezani boste čutili, da partner ni iskren do vas, zato se bodo lahko pojavili dvomi. Ne sklepajte prehitro, saj bi lahko na tak način izgubili osebo, ki jo zares cenite. Ohranite mirno kri. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Na področju dela pričakujte zelo pomembne novice, za katere ni nujno, da bodo pozitivne. Ne ustrašite se jih, saj boste kmalu dosegli tisto, kar si želite. Pazite se pasti, ki vam jih bodo nastavljali drugi. Kot glavni razlog bi se lahko izkazala nevoščljivost. V naslednjem tednu pričakujte izboljšanje delovnih okoliščin. Pazite na finance in bodite previdni pri zapravljanju denarja. Načrtujte svojo porabo. 

Ljubezen:
Danes boste razmišljali o preteklosti, s katero je povezana določena oseba. Zdi se vam, da do nje še vedno gojite zelo močna čustva. Res je tako. Za vas prihaja pravi čas, ki bo poln novih začetkov. Samski pričakujte spremembe. Odprite vrata polnejšemu življenju. Vezani se ob partnerju ne boste počutili izpopolnjene. Potrebujete razgibanost. Pričnite graditi na tem.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Zdelo se vam bo, da pričakujete preveč. Na področju poslovanja ste si zadali cilj, ki trenutno ni uresničljiv. Spoznanje bo danes morda malce boleče. Ne obupajte. Pred vami je odlično obdobje, zato poizkušajte še naprej. Na področju dela lahko kmalu pričakujete mamljivo ponudbo. Svetujemo vam, da jo podrobno pregledate. Vsekakor jo boste sprejeli, toda le zato, ker boste želeli nekomu ustreči. 

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes ali v prihajajočih dneh zaključile določeno razmerje. Prav tako boste prišle do spoznanja, da določeno prijateljstvo ni več pravo in da je prišlo do izdaje. Nekdo vam bo končno odprl oči. Moški boste iskali pot, kako utrditi trenutno razmerje. Pogledi in nežni dotiki bodo navdušili vašo partnerico. Samski si boste na vse načine želeli novih poznanstev. Izkoristite možnosti, ki so na voljo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

V teh dneh boste morali priskočiti na pomoč družini. Bližnji družinski član bo imel težave z zdravjem ali s financami. Bodite pripravljeni. Vaša pomoč bo prišla še kako prav. Na delovnem mestu pričakujte zmedo. Pojavila se bo oseba, ki bo skušala prevzeti vaše ideje. Zaščitite svojo intelektualno lastnino, saj vam ta lahko omogoči plodnejšo prihodnost. 

Ljubezen:
Pojavila se bo situacija, ko boste morali samski dokazati čustveno moč. Morda boste morali premagati svoja čustva z razumom. Nežnejšemu spolu svetujemo, da prisluhne svoji intuiciji, saj vas ta ne bo razočarala. Če sta s partnerjem v težavnejšem obdobju, obstaja nevarnost, da boste končali razmerje. Moški ste srečni v ljubezni in načrtovali boste prihodnost. Le danes boste potrebovali prostor in čas zase. Vzemite si ga!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Pričakujte dober dan na področju financ. Danes si lahko privoščite več zapravljanja. Prav tako boste danes v sebi sprejeli odločitve, ki vam bodo omogočile osebno rast. Na profesionalnem področju si boste zastavili nove cilje, ki vas bodo spremljali celo leto. Zdravje: ne pozabite na fizično aktivnost.

Ljubezen:
Vezani boste počasi izgubljali navdušenje nad razmerjem, ki ga imate. Vprašajte se, zakaj takšna reakcija. Umik je za vas nekaj povsem običajnega. Dobro premislite! Samski boste zelo osamljeni, toda predvsem po svoji krivdi. Želeli si boste oddaljenosti, saj se boste samo tako lahko posvetili sebi in svojim mislim. Razmišljali boste o tem, ali ste na pravi poti ali ne. Dobro premislite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.