Magazin > Horoskop in Numerologija
3228 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 25. decembra 2018

astrologija, horoskop
Vam bodo zvezde naklonjene?

OVEN
Splošno:

Danes se boste zavedli svojih napak, vendar bo na žalost že prepozno, da bi ukrepali. Raje se osredotočite na tisto, kar je še pred vami, čaka vas namreč kar nekaj preizkušenj. Kljub veselemu razpoloženju vas bodo preganjale misli o finančnih težavah, zato boste zelo slabe volje ali nepripravljeni na kompromise. Možno, da bo prišlo do manjše poškodbe.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že našli svojo boljšo polovico, zavedajte se, da so vse spremembe težke. In danes je čas, da vi svojemu partnerju poveste, po čem hrepenite. Čeprav bo to morda presenečenje za oba, vama bo koristilo. Samski pa se boste nekomu skušali približati kot prijatelj, vendar ni nujno, da bo to obrodilo sadove. Še enkrat razmislite o tem pristopu.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Današnji dan za vas ne bo prav nič vesel. Na vsakem koraku vas bo čakalo delo, poleg tega pa boste imeli ogromno skrbi, ki se jih kar ne boste mogli rešiti. Finančno krizo ste prebrodili s pomočjo sorodnikov, ki vam tudi danes stojijo ob strani. Zdravje bo odlično. Morda boste le proti večeru spet bolj slabe volje zaradi materialnih skrbi.

Ljubezen:
Vezani, ne glede na to, kako strah vas je naslednjega koraka, se morate o tem pogovoriti z vašim partnerjem. Zadeva se namreč dotika obeh, zato bodite odkriti. Videli boste, da vas vaš partner razume bolje, kot si mislite. Samski pa se potrudite in uravnotežite svoje želje. Če boste našli notranje ravnovesje, bo dan za vas uspešen.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Pazite, da na današnji dan ne boste prevzetni, saj boste morali prav kmalu ponovno pokazati svoje sposobnosti. Že jutri se bo pokazala potreba po odločnosti in pogumu. Danes finančnih prilivov ne bo, kar pa je še boljše, tudi odlivi ne bodo možni, tako da boste zadovoljni s trenutnim stanjem. Glavobol se bo lahko pojavil proti večeru.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v partnerskem razmerju, se morate začeti zavedati, da resnica ni vedno lepa, vendar je najboljša rešitev. Bodite s svojim partnerjem odkriti. Ko se bodo strasti ohladile, se bosta mirno pogovorila. Samski pa danes pustite vaša čustva ob strani. Čas bo za druge stvari, predvsem za zabavo s prijatelji. Družite se s tistimi, ki jih že dolgo niste videli.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Dan se bo začel s sicer dobro novico, ki pa je na žalost vi ne boste znali pravilno sprejeti. Pravzaprav niti ne boste vedeli, kaj storiti in to vas bo begalo. Kljub temu, da so se izdatki v tem prazničnem času močno povečali, je vaše finančno stanje še zadovoljivo in to vas veseli. Preti vam nevarnost zlomov. Previdno!

Ljubezen:
Samski, čas je, da poskusite nekaj novega. Razbijete svojo rutino. Če v svojih krogih niste spoznali nikogar, potem je skrajni čas, da zamenjate okolje. Ne bi vam škodilo, da bi šli pogledati še kam drugam. Vezani pa dajte vedeti prijateljem, da se tudi v vašem življenju dogaja veliko. Zaupajte jim, kaj se vama je s partnerjem zgodilo v zadnjih dneh.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Čaka vas nekaj dni samote, a v resnici niti ne bo šlo za osamljenost. Posvetili se boste sebi in končno naredili nekaj načrtov za prihodnje leto. Denarja sicer nimate več veliko, vendar boste kljub vsemu v tem prazničnem času znali nekaj prihrankov podariti v dober namen. Zaužijte več sadja, bogatega z vitamini.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, malce razmislite, če je tista simpatija res vredna vašega truda. Če z njene strani ni odziva, potem ne vztrajajte, pač pa se odmaknite. Vezani pa boste danes deležni pozornosti s strani partnerja. Počutila se bosta, kot da sta ustvarjena drug za drugega, zato le uživajta v največji meri.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Današnji dan bo nekoliko bolj umirjen, posvečali se boste družini in bližnjim prijateljem. Delali boste zaključke in pomembne načrte za prihodnje leto. Razmišljali boste o novih finančnih podvigih ali drugih dolgoročnih ciljih. Tega ne boste izrazili pred domačimi, vas bo pa resno skrbelo, če vam lahko uspe vse, kar ste si zadali.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, danes pozabite, da sta v odnosu in se poskusita družiti zgolj kot prijatelja. Ugotovila bosta, da sta morda precej zamudila, ko sta se osredotočala zgolj na vajin odnos. Samske pa bo danes zaposlil nek prijatelj s svojo težavo. Ne odrecite mu pomoči, kajti tudi on vedno stoji ob strani vam, ko ga potrebujete, kajne?  

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste imeli ogromno energije, s katero pa ne boste prav razsipni. Prazniki vam niso najbolj pisani na kožo, zato se boste večji del dneva izmikali družinskim članom. Ker se vam ne bo treba ukvarjati s finančnimi vprašanji, boste vsaj s tega vidika nekoliko razbremenjeni in prerojeni. Vaša šibka točka bodo danes dihala.

Ljubezen:
Samski izkoristite dan za zmenek. Nikar ne oklevajte, pač pa pokličite tisto osebo, ki vam že nekaj dni hodi po mislih. Včasih je pač potrebno tvegati, kajne? Vezani pa pustite, da vajin odnos prevzame toplina in ljubezen. Pretekli dnevi vama niso bili najbolj naklonjeni, zato bosta morala danes nadoknaditi za nazaj.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Pred nečim si boste zatiskali oči. Resnico boste imeli pred nosom, vendar določenih dejstev kar ne boste želeli sprejeti, to pa bo ljudi v vaši bližini spravljalo ob živce. Pazite, da boste imeli finance povsem pod kontrolo in se ne spuščajte v nepotrebne izdatke. Zdravstvene težave boste imeli tisti, ki ste občutljivi na spremembe vremena.

Ljubezen:
Vezani boste danes dokazali, da ste vredni zaupanja. Vaša boljša polovica vam bo zaupala neko skrivnost, ki pa jo boste obdržali zase. Vaš partner bo ponosen na vas. Dobro se boste izkazali. Samski pa dajte jasno vedeti tisti simpatiji, s katero se spogledujete že nekaj časa, da je skrajni čas, da se spoznata v živo. Lahko bi bilo zanimivo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Danes ne pozabite razveseliti vseh vaših bližnjih z majhnimi pozornostmi. Sorodniki in prijatelji se bodo razveselil že samo vašega obiska. Ne bodite slabe volje. Finančne razmere se bodo danes še izboljšale, a predvsem zato, ker ne boste zapravljali. Zdravje bo dobro, le pri kosilu ne pretiravajte.

Ljubezen:
Vezani točno veste, da se s partnerjem o nečem še nista pogovorila. Čeprav je to malo naporna tema za oba, je skrajni čas, da se je lotita. Ko se je bosta rešila, bo svet lepši. Samske pa čaka zabaven dan na vseh področjih. Izberite si družbo, ki vas bo lahko dohajala, nato pa se podajte novim dogodivščinam nasproti!

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Takšni in drugačni izzivi bodo del današnjega dne, zato se čim prej začnite spopadati z njimi. Predvsem finančne težave vam bodo danes polnile glavo, zato se poskusite čim bolj zamotiti, da ne boste še drugih spravili v slabo voljo. Ker boste raztreseni, pazite pri rokovanju z ostrimi predmeti.

Ljubezen:
Samski boste dobili priložnost za spoznavanje novih, zanimivih ljudi. Najboljše, da se oblečete v najljubša oblačila in se odpravite zanimivim izzivom nasproti. Vezani pa boste na vsak način želeli partnerja prepričati v svoj prav. Ključnega pomena je, da vsak od vaju doseže želeni cilj, vendar pa brez sklepanja dogovorov ne bo šlo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Začetek dneva bo prežet z veseljem, kasneje pa se bodo sicer pojavile majhne težave, ki pa ne bodo imele večjega vpliva na vas ali ostale družinske člane. Predajali se boste nekim sanjam ali načrtom, ki bodo povezani z novim delom ali finančnim pričakovanji. Hladno, zimsko vreme bo lahko oslabilo vaš imunski sistem.

Ljubezen:
Samski, skrajni čas je, da naredite nekaj glede vašega ljubezenskega življenja. Če vas je preveč strah narediti prvi korak iz oči v oči, naredite to preko elektronske pošte. Vezane pa naj ne prevzame delo. Tudi če boste zelo zaposleni, si vzemite čas in svoji boljši polovici napišite prisrčno sporočilce, kako jo pogrešate.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Prejeli boste ponudbo, ki vas bo vrgla iz tira. Ves dan boste premišljevali, kako bi se odzvali. Vzemite si čas za premislek, saj bo od tega lahko odvisen velik del vaše prihodnost. Ker se je vaša finančna situacija v zadnjih dneh nekoliko izboljšala, boste danes brezskrbno uživali v krogu najbližjih. Če ste bolj občutljivi na spremembe vremena, boste nekoliko depresivni.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že našli boljšo polovico, boste danes ugotovili, da imata s partnerjem podobne poglede na vajino prihodnost, tako glede vaju kakor tudi glede ostalih področji. Pogovorita se o tem. Samske pa bo lovila preteklost. Nek dogodek ali oseba vas bo spomnila na določeno obdobje vašega življenja. Vprašajte se, če bi se bilo vredno vrniti?

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.