Magazin > Horoskop in Numerologija
9896 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 25. februarja 2020

astrologija, horoskopi
Vas čaka lep dan?

OVEN
Splošno: 

Delovni dan bo minil kar dobro. Zdi se, da ste si v glavi zadali določen cilj, ki ga boste želeli danes izpolniti. Prisluhnili ste svojim notranjim željam in potrebam, zato se boste obrnili v pravo smer. Sledite svoji intuiciji, prav tako pa si lahko pomagate z meditacijo, saj boste tako resnično prisluhnili svojim notranjim glasovom. Pazite na finančne odlive!

Ljubezen
Danes boste polni idej, kar se bo odražalo tudi v vašem ljubezenskem življenju. Če ste še včeraj čutili rahlo nestabilnost, ne skrbite, saj bo danes situacija popolnoma drugačna. Tako samski kot vezani boste čutili, da je čas, da pustite pesimizem ob strani. Samski boste zato začutili hrepenenje po ljubezni, vezani pa boste partnerja spustili še bližje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Danes boste preobremenjeni. Zdelo se vam bo, da so vaše misli polne skrbi in načrtov, ki jih najbrž nikoli ne boste mogli uresničiti. Spremenite svoje mišljenje. Ne pozabite, da lahko z mislimi usmerjate napoved dogodkov, zato se slabih misli čim prej znebite. Ne hitite pri opravilih, saj bi lahko naredili usodno napako. Danes ne sprejemajte pomembnih odločitev.

Ljubezen
Samski bodite danes previdni. Morda se preveč ženete. Ljubezen boste začutili, zato je ne skušajte pričarati na silo, saj vam ne bo uspelo. Zapomnite si, da se lahko le počasi pride daleč. Umirite se. Vezani pa boste danes boljše volje. Domislili se boste nove taktike, s katero boste povsem omrežili svojega partnerja. Iznajdljivost vam bo pomagala. Veliko sreče!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste malce raztreseni, neko dejstvo vas bo zares pretreslo. Res je, da niste bili povsem pripravljeni, toda bodite energični in si ne dovolite tega, da bi na delovnem mestu delovali zaspano. Danes boste zagotovo pod drobnogledom nadrejenih, saj situacija v službi ni najbolj rožnata. Bodite previdni in se posvetite delu.

Ljubezen
Današnji dan vam bo v ljubezni zagotovo bolj naklonjen kot na področju dela. V večernih urah boste predvsem vezani začutili olajšanje. Zaželeli si boste partnerjeve družbe in miru, saj vam bo to pomenilo največ na svetu. Samski boste danes razočarani. Zdelo se vam bo, da vas mineva želja po ljubezni in da izgubljate upanje, da boste spoznali pravega.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Danes se boste znašli pred novo preizkušnjo. Na delovnem mestu boste za pomoč prosili osebo, ki bo počaščena. Naučili se boste nekaj novega, toda pazite, da boste zbrani, saj vam bo to danes lahko predstavljalo težavo. Popoldan boste malce zasanjani. Sanjarili boste o svojih željah, ki pa niso neuresničljive. Zavedajte se tega.

Ljubezen
Danes boste morali pokazati tudi drugo plat. Zagotovo ste družino in družinske obveznosti postavili na stran. Ne glede na to, se danes potrudite, da boste izboljšali odnose z bližnjimi. Pokažite, da vam je mar zanje in se opravičite, če bo to potrebno. Samski boste danes nagnjeni k spogledovanju. Iskrice bodo švigale sem in tja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Danes boste navdušeni nad novim delovnim dnem. Zbudili se boste polni energije in volje do življenja. Zbudili se boste še preden bo zazvonila budilka. V vas se bo rodila moč, hrepeneli boste po uspehu, zato boste na delovnem mestu prvi, odšli pa boste zadnji. Če se boste tako trudili tudi v prihodnosti, naj vas nikar ne bo strah, saj bodo vašo zagnanost zagotovo opazili. 

Ljubezen
Samski boste danes zapeljevali v nedogled. Zdelo se vam bo, da vsakdo lahko podleže vašemu šarmu, zato boste morda že malce preveč samovšečni. Skušajte obvladovati svojo samozavest, da ne boste dosegli drugačnega učinka od želenega. Vezani boste presrečni ob svojem partnerju. Pozitivna ljubezen bo prevladovala tudi na ljubezenskem področju.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Danes se boste osredotočili na delo, pri čemer boste najverjetneje pozabili na družino in ljubezen. Zdelo se vam bo, da postajate deloholik. Ne mislite, da je vedno vse potrebno storiti takoj. Zavedajte se pomembnosti porazdelitve dela, saj vam ta lahko močno koristi. Ne pretiravajte že danes, saj bi lahko svojemu telesu naredili več škode kot koristi. 

Ljubezen
Danes boste samski zaskrbljeni zaradi ljubezni. Vezani lahko pričakujete ogromno sporov, sploh v večernih urah. Med vama s partnerjem se bodo pojavila nesoglasja. Zdi se, da se boste morali potrudili malce bolj, seveda, če boste sploh še kdaj želeli razumeti svojega partnerja. Potrudite se, kajti zadnje čase večkrat pozabite nanj in ga tako potisnete na stranski tir.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

Današnji dan boste pričeli fantastično. Pričakujete lahko oplemenitev vaših financ in izboljšanje dohodkov. Ne čudite se, če vas bo nadrejeni presenetil s povišico. Če vam kdo dolguje denar, potem ga boste danes zagotovo prejeli nazaj. Na delovnem mestu vas bodo prijetne novice zares razveselile. Čutili boste, da vas nič in nihče ne more zaustaviti.

Ljubezen
Samski boste danes zelo depresivni, vsaj kar se tiče čustev in ljubezni. Zdelo se vam bo, da ste samozadostni in da ne potrebujete ljubezni za to, da bi lahko bili popolnoma srečni. Poskrbite za to, da se tako mišljenje ne bo vleklo dalj časa. Vezani boste presenečeni nad partnerjevimi besedami. Danes se boste lahko počutili slabo, zdelo se vam bo, da vas zavaja.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes se boste počutili odlično, saj se vam bo zdelo, da ste dosegli harmonijo na vseh področjih vašega življenja. Pri delu boste blesteli, sodelavci in ostali pa bodo občudovali vašo iznajdljivost ter urnost. Prav tako boste kot magnet za ljudi, saj boste do njih izredno prijazni. Mnogi si bodo o vas ustvarili zelo pozitivno mnenje, kar vas bo danes še posebej razveselilo. 

Ljubezen
Samski in vezani boste danes blesteli v vsej svoji podobi. Zagotovo boste v središču pozornosti kamorkoli boste prišli. Čutili boste, da vas drugi požirajo z očmi in si vas želijo, zato boste zares samozavestni. Ti občutki vam bodo pisani na kožo. Ne čudite se, če boste prejeli poklone in povabila. Brez oklevanja jih sprejmite, le enkrat se živi. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno: 
Danes boste razočarani nad novim delovnim dnem. Čutili boste, da vam delovne okoliščine niso naklonjene, saj vam bo delo povzročalo težave, prav tako pa tudi odnosi s sodelavci. Skušajte opraviti svoje delovne naloge uspešno, saj nadrejeni zagotovo spremljajo vaše delo. Zdravje: pazite na bolečine v sklepih.

Ljubezen
Samske bo danes kot strela z jasnega doletelo spoznanje. Mnogi boste spoznali, da ste zaljubljeni. Tisti pravi partner je že na dosegu roke. Potrudite se in ne mislite na to, da je sedaj čas za čakanje. Ukrepajte, saj bo čas idealen za novo ljubezen. Vezani, tudi znotraj vas se bodo prebudili novi občutki!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno: 

Danes boste nagnjeni k delu. Morda boste na svojem delovnem mestu celo do večera, saj vam bo pomembna naloga predstavljala težave. Bodite pozorni na zaplete, ki se bodo lahko prav danes pojavili na delovnem mestu. Poskrbite za to, da današnji dan ne bo zaznamoval celotnega tedna. Ko se boste vrnili domov, si privoščite sprostitev. Poskrbite za svoje počutje.

Ljubezen
Vezani boste danes iskali uteho v ljubezni. Res je, da vam delovni dan ne bo pisan na kožo, zato boste komajda čakali, da se boste vrnili v objem svojega partnerja. Le to vas bo zares pomirilo in vam dalo občutek ljubljenosti. Samski boste danes zelo nesrečni, saj boste osamljeni in razočarani nad ljubeznijo. Odpravite se v posteljo bolj zgodaj in si odpočijte. Jutri boste razmišljali drugače.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Pred vami je naporen delovni dan in pričakujete lahko mnogo pogovorov ter pomembnih srečanj. Nadrejeni bodo lahko danes navdušeni nad vašim delom, zato izkoristite priložnost in se izkažite. V finančnih ozirih boste danes malce neodločni. Tisti, ki poslujete, boste lahko danes prikrajšani za marsikaj, zato delujte odločno! Zdravje: popoldan se bo lahko pojavil glavobol. Pijte dovolj vode. 

Ljubezen
Vezani boste danes cel dan zadržani. Premišljevali boste o svojih idejah, zato boste partnerja odrinili na stranski tir. Pojasnite mu, da ne gre za umik od ljubezni in da imate samo mnogo skrbi. Prisluhnil vam bo in videli boste, da se boste počutili bolje. Samski se boste naslajali nad mislijo o osebi iz preteklosti. Previdno!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Današnji dan boste pričeli zares dobro. Danes bo pravi dan za komunikacijo, zato boste lahko vzpostavili zelo dober odnos z nadrejenimi. Zdelo se bo, da vam zaupajo, zato se ne čudite, če vas bodo danes zadolžili za nove delovne obveznosti. Vsekakor ste si to prislužili, zato bodite ponosni nase. Premislite pa o tem, kako bi lahko še izboljšali finančno stanje. Ukrepajte čim prej!

Ljubezen
V ljubezni boste čutili stabilnost, zato se vezani prenehajte tako zelo truditi za svojega partnerja. Začnite se zavedati, da vas tudi on potrebuje in hrepeni po vas. Ne dopustite, da bi se oddaljil od vas. Samski boste danes na sebi čutili poglede drugih. Predajte se skušnjavi in se ozrite okoli sebe. Opazili boste nekaj novega in povsem presenetljivega. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 1
  • Avatar Nassilenka
    Nassilenka 00:50 25.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com