Magazin > Horoskop in Numerologija
5298 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 25. januarja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Zadnji krajec simbolizira zaključke, zato boste težko pustili karkoli nedokončano.

Želeli boste prehitevati ter storiti čim več udarnih korakov. Prav tako boste želeli, da vas opazijo, da se vam približajo in da vas upoštevajo. Nakopičena energija bo ves čas spontano silila na plano. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Bodite bolj navihani, posebno v ljubezenskih odnosih. Dobili boste smiseln in hiter odgovor. Vsekakor izkoristite nenavadno in simpatično priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila. 

BIK 
Z energijo lune v škorpijonu boste naredili nekaj nenavadnega in drznega. Znebili se boste občutka utesnjenosti, ki vas je spremljal v preteklih dneh. Tokrat boste pripravljeni na vse. 

DVOJČKA
Večinoma svoja čustva izkazujete nežno, tokrat pa se boste izkazali za pravo nasprotje. Odločno boste pokazali, česa si želite, stvari boste vzeli v svoje roke, pa naj vas ustavi, kdor vas more.

RAK 
V službi boste imeli veliko energije, a  zaradi vpliva Zadnjega krajca premalo potrpljenja, zato lahko pride do kratkega stika v komunikaciji z nadrejenimi. Vznemirila vas bo  neresnica.

LEV 
Lotili se boste tistih nalog, ki jih že dalj časa prelagate, spodbujala vas bo energija lune v škorpijonu. Opravka boste imeli s tveganimi zadevami, a nič za to, le previdni boste morali biti. 

DEVICA
Nekdo vas neprestano opazuje, zato se ukvarjajte samo s tistim, kar dobro poznate in obvladate. Trenutno se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo tako doma kot v službi.

TEHTNICA 
Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Čustva bodo zahtevala vso pozornost, o nečem boste morali intenzivno razmisliti.

ŠKORPIJON 
V delovnem okolju vas čaka veliko izzivov, zato vam svetujemo, da se bolj zavzamete za zahtevne zadeve. Prisotni bosta tudi nervoza in agresija, zna pa se zgoditi tudi, da boste izgubili tla pod nogami. 

STRELEC
Na delovnem mestu boste zaradi energije lune v škorpijonu izgubili potrpljenje, saj vam bo nekdo ves čas vztrajno kljuboval. V zasebnem življenju pa boste reševali čustvene zaplete.

KOZOROG
Obilica dela vam bo preprečevala, da bi se posvečali ljubezni, in morda bo tako celo bolje. Vsaj ne boste imeli časa za prepir, čeprav boste razloge zanj pogosto iskali, ne da bi vedeli, zakaj.

VODNAR 
Imate nekaj zanimivih idej in iščete podporo, ki vas bo še bolj prepričala, da ste na pravi poti. Vse se bo z energijo Zadnjega krajca uredilo po vaših željah, dokaj gladko. Potrebujete več pohvale.

RIBI 
Ostali boste brez energije, zato bodite modrejši in se ne izpostavljajte preveč, tudi ob nenapovedanem pogovoru. Nekaj informacij prihaja z zamudo, zato se vam obrestuje potrpežljivost.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.