Magazin > Horoskop in Numerologija
3262 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 25. septembra

astrologija, horoskopi
Kaj vas čaka v torek?

OVEN
Splošno: 

Danes se kar ne boste mogli znebiti glavobola, ki vas bo vztrajno spremljal vse od jutra. Poskušajte se čim bolj sprostiti in pozabite na vse hude skrbi, ki vas težijo zadnje dni. Verjemite v dobro in vse se bo izšlo tako, kot je prav. K sreči imate okoli sebe veliko ljudi, ki jim lahko zaupate in vas podpirajo.

Ljubezen
Samski se danes ne razburite zaradi nečesa, kar boste že jutri pozabili. Le tako boste lahko kljubovali težavam, ki se vam obetajo na ljubezenskem področju. Vezane bo partner napadel z ljubosumnim izpraševanjem, a boste preveč utrujeni, da bi se lahko ustrezno odzvali, zato bo prišlo do spora.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Čas je vaš gospodar, vendar pa je tudi skrajni čas, da se posvetite obveznostim izven dela. Če že dolgo niste obiskali staršev ali drugih sorodnikov, bo danes več kot primeren dan, da to storite. Vašega obiska bodo več kot veseli. Pomanjkanje gibanja vam utegne prav kmalu povzročiti prve težave.

Ljubezen
Vezani se boste po dolgem času partnerju postavili po robu. Če želite, da bo med vama spet zavladala harmonija, potem razrešite neko zadevo, ki je že dolgo kamen spotike. Samski naredite korak naprej. Dovolili ste, da so vas ustavili, namesto da bi se premaknili z mrtve točke. Še vedno vas ovira negotovost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Nekdo bo od vas zahteval odkritost, vendar vam to nikakor ne bo šlo od rok. Naj vas ne bo strah povedati, kar veste, saj bo to le dobro za vas. Če vas je strah, da ne boste nekoga izdali, pa morate sami presoditi, kako daleč boste šli. Ne glede na vse, glejte, da boste ostali zvesti svojim načelom.

Ljubezen
Srce samskih se bo danes prebudilo in dočakali boste svojih pet minut. Pametno izkoristite nocojšnji večer! Vezani boste danes nenavadno utrujeni. Morda bi si morali privoščiti kakšen premor ali pa vsaj več sprostitve v prostem času. Popoldne boste začutili pritisk tudi s partnerjeve strani.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje
5

RAK
Splošno: 

Občutek boste imeli, da ste se znašli v stiski. Vse vam bo šlo narobe. Najbolj od vsega pa bo trpela ravno ljubezen. Če imate partnerja, se lotita izčrpnih pogovorov, saj vaju bo le to rešilo. Samski pa boste danes še malce nemirni. Potrpite, kmalu se bo vse obrnilo na bolje.

Ljubezen
Vezani danes poglobite odnos s partnerjem ali pa ga prekinite in postanite svobodni, svojih dejanj pa nikar ne obžalujte. Današnji dan bo samskim prinesel več optimizma in zaupanja v ljubezen. Nekdo, s katerim ste se v zadnjem času veliko družili, vas bo začel privlačiti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Že zjutraj se posvetite obveznostim ali aktivnostim, ki vas pomirjajo. Z malo sreče vam bo danes uspelo ohraniti vedro počutje, čeprav se stvari ne bodo odvijale po vaše. Spoznali boste, da s pozitivnim pristopom tudi neželene situacije niso tako tragične. Zvečer boste nenavadno čutni.

Ljubezen
Vezanim se bodo danes odprla nova vrata. Odločiti se boste morali za eno pot, priznajte si, h komu vas vleče srce. Samskim pa bodo danes stvari ušle iz rok, a boste kljub vsemu tokrat neverjetno mirni. Vsekakor ostanite na preži in ne dovolite, da bi vas karkoli presenetilo ali celo pretreslo. Držite se načrta.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Obstaja velika verjetnost, da boste danes pokazali svoj nezadovoljni obraz. Zjutraj boste še kipeli od sreče, zato skušajte obdržati jutranjo dobro voljo tudi kasneje. Kovali boste nove načrte, s partnerjem ali brez. Zvečer pa se izognite prepirom, da ne boste podrli vsega ustvarjenega.

Ljubezen
Samski boste danes ugotovili, da vas že dalj časa nekdo opazuje, a ne upa pristopiti. Zberite pogum in ga ogovorite, zakaj bi čakali na njegovo potezo. Tisti, ki ste v razmerju, pa lahko pričakujete, da bosta šla s partnerjem danes skozi marsikatero preizkušnjo, ki pa bo vajino vezo le še dodatno okrepila.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

Partner vam bo predlagal novost, nad katero boste sprva naravnost navdušeni, vendar pa se zna zgoditi, da jutri ne boste več tako zadovoljni, zato danes izkoristite svojo odprtost za nove stvari. V nekem odnosu boste danes zaradi svojih komunikacijskih sposobnosti uspešno prebili led.

Ljubezen
Samski se boste danes zavedli, da bi morali ohraniti stike z nekom, ki vam je izredno pri srcu. Ne skrivajte več čustev, zberite pogum in se tej osebi zaupajte! Na ljubezenskem področju vezanih se bo danes dogajalo nekaj, kar ne boste povsem razumeli. Zaradi čudne energije, ki jo boste oddajali, bo tudi partner muhast. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Izredno intuitivni boste, kar le s pridom uporabite. To vam bo pomagalo pri reševanju vsakodnevnih težav tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg tega vam bo intuicija pomagala pri kovanju načrtov, za kar boste danes porabili kar nekaj časa. Izredno delovno bo.

Ljubezen
Vezani boste postali pozornejši na določene podrobnosti v razmerju, saj imate občutek, da vam partner nekaj prikriva. Želeli boste izvedeti več o tem, kako je partner preživel dan. Samski pa boste imeli danes veliko energije. Priznajte si, da vam ljubezen do neke osebe še vedno ne da miru. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo ta ponesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes bodite še posebno osredotočeni na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

Ljubezen
Vezani ste pred kratkim ljubezen postavili nekoliko v ozadje, saj ste imeli veliko drugega dela, danes pa le posvetite nekaj pozornost tudi partnerju. Hvaležen vam bo! Samski boste nocoj vsepovsod dobro sprejeti, saj boste izžarevali moč. Ne bojte se srečanja, ki vam bo prineslo srečo. Bodite mirni in optimistični. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste še bolj disciplinirani in organizirani kot običajno. Delovne obveznosti vam bodo šle odlično od rok, prav tako vse na zasebnem področju. Priporočljivo je le, da v svoje ljubezensko in partnersko življenje vpeljete več spontanosti. Ta bo prijetno popestrila vsak dan.

Ljubezen
Samski se nocoj pripravite na nadaljevanje pomembne zgodbe. Vse skupaj se bo zgodilo nepričakovano, zato vam bo še toliko bolj všeč, ker se na vsak način izogibate ponavljanju istih dejanj. Nekoga boste očarali. Vezani boste nadaljevali z izpopolnjevanjem vašega razmerja. Prihajajo rezultati, ki vas zagotovo ne bodo razočarali.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

V službi boste končno zaključili z nečim, kar vam je jemalo ogromno energije. Ponosni boste nase in prav je tako. Večer boste preživeli notranje pomirjeni, saj boste vedeli, da je najtežje že za vami. Če vam bo prijala družba, pojdite na nek družaben dogodek. Uredite se.

Ljubezen
Vezani ne bodite malodušni in nejevoljni, stvari v vajinem razmerju so se pač trenutno zataknile. Ohranite mirno kri in poskusite popraviti napako. Samski pa danes ne boste mogli mimo ljudi, ki opravljajo na vsakem koraku, hkrati pa boste morali paziti, da ne bi prehitro izdali svojih namenov.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Če ne vidite rešitve, se obrnite na tiste, ki vam lahko pomagajo. V službi je situacija dosegla vrelišče in le nadrejeni vam lahko pomagajo, da se boste izvili iz nje. Naj vas ne bo strah zaprositi za pomoč, saj bodo na vaši strani. Zvečer boste izmučeni, zato se s partnerjem posvetita lenarjenju.

Ljubezen
Vezani ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, ko je bilo vse drugače. Zdaj se morate sprijazniti s tem, kar imate. Samskim bo druženje z mlajšimi pripadniki nasprotnega spola prineslo veliko pozitivnega. Danes se boste odločili za nekaj novih načrtov v zvezi z nekom, ki vam je izredno naklonjen, saj čutite, da vas resnično podpira. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

Komentarjev 1
  • Bella_Torrens 17:27 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi inn zasluži več dohodka na spletu od doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com