Magazin > Horoskop in Numerologija
9965 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 26. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Medsebojni odnosi so lahko obremenilni, povečana bo občutljivost, zaradi česar se lahko znajdete v zagati.

Želeli boste ugajati, vendar ne bo tako zelo enostavno. V ljubezenskih odnosih se boste želeli dotakniti resničnih čustev. Ne izzivajte tistih ki so vam blizu, če niso točno takšni kot si vi želite. Morda je ravno to tisto, zaradi česar jih imate radi in jih spoštujete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Več kot nove zmage vam bodo pomenili zdravi odnosi, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis.

BIK 
Prost dan vam bo pisan na kožo, saj že nekaj časa razmišljate, da si želite malce polenariti, brez vseh obveznosti in raznih motečih dejavnikov, ki vas vedno znova odtrgajo od počitka.

DVOJČKA 
Med pogovorom boste lahko povedali vse, kar vam leži na duši. Znali boste spretno obračati besede, ravno zato se vam obeta bolj sproščeno obdobje, v katerem boste v središču pozornosti.

RAK 
Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite, sprijaznite se čim prej s tem in ne bodite občutljivi, če boste s strani nekoga deležni kritike, da zopet z nečim močno pretiravate.

LEV 
Ne kuhajte mule, če se nekdo ne bo odzval na vaše povabilo. Dopoldan z luno v znamenju dvojčkov bo zelo minil hitro. Nato prehajate z energijo raka v fazo poglobljenega razmišljanja.

DEVICA
Tokrat se ne boste sposobni osredotočiti na vse, o čemer razmišljate, da bi radi dosegli, in na vse, kar vas na čustvenem področju že dlje časa obremenjuje v ozadju.

TEHTNICA 
Če boste sposobni kljub prehodu lune odločno narediti stvari, ki jih od vas nekdo pričakujte, boste s tem izboljšali trenutno situacijo v družinskem krogu ter omilili napetosti. 

ŠKORPIJON 
Dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih boste dejavni in notranje izredno nemirni. Najbolj vas bodo razumele ženske, najmanj pa tisti, ki imajo čisto drugačno vizijo kot je vaša. 

STRELEC 
Pogum lahko izkoristite na družinskem področju tako da poveste tisto, s čimer ste zaradi težavne vsebine dolgo odlašali. Skušajte se varovati raznih nesporazumov. 

KOZOROG 
Čeprav boste samozavestni, ne pomeni, da lahko v družinskem in prijateljskem krogu funkcionirate brez upoštevanja okoliščin. Pomembno bo, da nekoliko brzdajte pestro domišljijo. 

VODNAR
Prihajajo prijetni komplimenti, ki vas bodo prebudili na razigran način. Stare zadeve počasi končujete dokaj zadovoljni, ter v upanju na nekaj čisto novega in drugačnega.

RIBI 
Razveselili se boste določenih sporočil, ki jih boste razumeli na pravi način. Ne morete se odločiti, nekdo pa bo zahteval od vas neprestano prilagajanje. Počakajte na bolj ugoden trenutek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.