Magazin > Horoskop in Numerologija
4404 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 26. decembra

astrologija
Vam bodo zvezde naklonjene?

OVEN

Splošno:
Bodite pripravljeni, nekdo se bo zatekel k vam po nasvet. Zagotovo mu boste pomagali, toda pazite, da se ne boste energijsko izčrpali. Povrnite si energijo s fizično aktivnostjo in počitkom, saj je pred vami zagotovo naporen dan. Danes pazite nase, saj se bodo lahko pojavile težave s prebavili. Privoščite si tudi topel obrok.

Ljubezen:
Zdelo se bo, kot da ste pozabili na čustva. Izkoristite današnji dan tudi za ljubezen. Vezani boste do partnerja nekoliko hladni in zadržani. Naj slabo počutje ne vpliva na vajino razmerje. Zagotovo lahko poiščete način, kako biti ljubeči. Samski boste še vedno z mislimi daleč proč. Bili boste zasanjani in morda celo zaljubljeni. Premislite.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Na današnji dan boste pričeli razmišljati o pretekli zadevi, ki vam še nedavno nazaj ni omogočala mirnega spanca. Danes boste mirnejši, saj boste čutili, da ste zadevi končno le prišli do dna. Kljub temu, da bo danes dela prost dan, se ne boste otresli misli na jutrišnji delovni dan. Vsekakor vam bo določena obveznost lahko kratila tudi spanec. Odidite v posteljo, ko boste začutili, da ste zaspani.

Ljubezen:
Samski boste še vedno razmišljali o pretekli zvezi. Zdi se, da se ne morete otresti misli nanjo. Vsekakor je čas, da potegnete črto. Naredite to, če se imate radi, saj vas oklevanje ne bo pripeljalo prav daleč. Vezani boste danes čutili, da je v vaše razmerje ponovno vstopila nova energija. Prav je, da ste optimistični, saj boste le tako lahko resnično srečni. Bravo!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Danes se bodo v vaši glavi pojavile nove ideje. Mnogi, ki ste brezposelni, boste začrtali nove smernice, da se boste izvlekli iz situacije, v kateri ste se znašli. Kmalu lahko pričakujete premik v finančnih ozirih. Premislite, kdo vam lahko pomaga in videli boste, da se nekdo skriva pred vašim nosom. Spremembe so vedno dobrodošle, zato se ne bojte več! Naj v vaše življenje vstopi nova energija.

Ljubezen:
Danes boste čustveno zacveteli. Čutili boste kako v vaše življenje ponovno  vstopa ljubezen. Prepustite se tem občutkom. Samski boste čutili, da se zaljubljate. Vezani boste zaradi današnjega dne spet vzljubili partnerja. Čas je, da se prepustite ljubezni in vsaj malo odmislite težave.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Današnji dan boste preživeli tako, kot se spodobi. Dan boste izkoristili za sprehode ter za obnovitev stika z naravo, ki vas bo popeljal daleč stran. V odnosih boste danes izvrstni, z bližnjimi se boste odlično ujeli. Svojo dobro voljo in pozitivno energijo boste oddajali naprej. Bravo!

Ljubezen:
Samski boste danes začutili, kako živi ste v resnici. Mnogi se boste srečali s simpatijo ali pa boste nekoga povabili na prvi zmenek. Vsekakor vas na ljubezenskem področju čaka dan, poln presenečenj. Vezani boste danes zares srečni v odnosu, ki ga imate. Predvsem predstavnice nežnejšega spola boste danes prišle na svoj račun, saj se boste navduševale nad svojim dragim.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje:6

LEV

Splošno:
Današnji dan vam ne bo pisan na kožo. Zdelo se vam bo, da si nikakor ne morete odpočiti, prav tako pa boste čutili, da se vaše telo slabše odziva na temperaturne spremembe. Morda vas bo prav danes napadel prehlad, kateremu ne bo videti konca. Skušajte si odpočiti, saj vas že jutri čaka zares naporen dan. Namenite več pozornosti svojemu zdravju.

Ljubezen:
V ljubezni boste predstavnice ženskega spola danes malce slabe volje. Jezile se boste na svojega partnerja, saj vas bo vsaka malenkost na njemu motila. Skušajte ga sprejeti in ljubiti prav takšnega, kot je, saj je to čar ljubezni. Predstavniki moškega spola boste danes zadržani. Svojih občutkov ne boste želeli deliti z nikomer. Ne bodite trmasti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 1

DEVICA

Splošno:
Danes boste morali paziti na odnose, ki jih imate z bližnjimi osebami. Posvetite se družini, naj bo dan miren. Premislite, zakaj bi se sploh razburjali. Odgovor, da to ne bi vodilo nikamor, boste našli zelo hitro. Kljub vsemu si danes privoščite sprostitev in nikar ne pozabite na fizično aktivnost, ki bo lahko okrepila vaše telo in duha.

Ljubezen:
Bodite previdni. Danes bodo možni prepiri v odnosih, še posebno z ljudmi, ki so vam blizu. Vezani se boste zato lahko sprli s svojim partnerjem. Zdelo se vam bo, da se vajino razmerje ne premika v želeno smer. To, da boste silili in se borili z mlini na veter, vas ne bo pripeljalo daleč. Premislite, kako bi lahko izboljšali vaše razmerje. Poiščite pravi recept.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Danes boste nadvse samozavestni. Želeli si boste druženja in še enkrat druženja, saj boste samo tako lahko zažareli v vsej svoji lepoti. Radi imate, da vas drugi občudujejo, zato bo današnji dan vaš dan. V večernih urah pričakujte veliko smeha in prijetnih pogovorov. Počutili se boste odlično.

Ljubezen:
Vezani boste zjutraj malce slabše volje. Zdelo se vam bo, da sta s partnerjem na bojni nogi. Toda odnos se bo tekom dneva izboljšal, zato bo napetost v ljubezni mogoča samo v dopoldnevu. Ne bojte se. Prav je, da se s partnerjem pogovorite o vsem, saj bosta danes začutila, kako zelo se potrebujeta. Samski boste z mislimi v oblakih.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Današnji dan boste izkoristili za fizično aktivnost. Zdelo se bo, da vaše telo kliče po njej. Prisluhnili boste klicu ter se posvetili sami sebi. V popoldanskih urah lahko pričakujete obiske. V vašem domu zagotovo ne bo dolgočasno, zato se pripravite na družabno popoldne. Vsekakor morate paziti na finance, zato danes zvečer raje ostanite doma.
 
Ljubezen:
Vezani boste danes srečni. Zdelo se vam bo, da sta s partnerjem ponovno na starem tiru in da se razumeta tako dobro, kot se že zares dolgo nista. Predvsem nežnejši spol bo danes zares srečen. Predajali se boste ljubezni in zaljubljenosti, ki bo zagotovo v zraku. Mnogi boste danes čutili ščemenje v trebuhu. Bravo!

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Danes se ne boste počutili dobro. Zdelo se vam bo, da vaše telo napada prehlad ali pa kakšna druga bolezen. Vaše telo trenutno ni tako odporno, kot je bilo. Pazite nase in izkoristite današnji dan za počitek in sprostitev. Pomembno je, da se zavedate, da je danes pravi dan, v katerem boste lahko napolnili svojo telo z energijo. Premislite o tem!

Ljubezen:
Samski boste danes zares daleč proč od ljubezni. Ne boste razmišljali o svojih čustvih. Zdi se, da vas tare neka težava, ki se vam v tem trenutku zdi pomembnejša. Vezani boste danes priča prepirom, ki bodo privreli na dan med vama s partnerjem. Pri izredno občutljivih temah se vedno znajdeta na razpotju. Skušajte skleniti tudi kakšen kompromis.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG

Splošno:
Danes boste malce osamljeni. Zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume, zato se boste sami odpravili na izlet ali pa se boste zaprli v sobo in se posvetili opravilom, ki jih radi opravljate. Naj vas ne skrbi, saj je povsem normalno, da si kdaj vzamete čas zase. Mnogi boste danes storili nekaj enkratnega, nekaj, kar ste že dolgo želeli. Le enkrat se živi!

Ljubezen:
Vezani boste danes oddaljeni od svojega partnerja. Čutili boste, da vas ta ne razumete in da vam ne dopušča osebne svobode, ki jo potrebujete. Če je posesiven, je čas, da mu to zaupate. Ne pustite, da bi vajin odnos zbledel zaradi težav, ki so povsem rešljive. Samski boste danes srečni, da ste samski. Posvetili se boste sebi, brez zadržkov. Misel na partnerstvo bo prej negativna, kot pozitivna.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Danes boste obupani, saj vas bo nekdo razočaral ali pa pustil na cedilu. Ne glede na to, kaj neprijetnega se vam bo zgodilo danes, nikar ne izgubite upanja. Danes si vzemite čas zase in odpravite vse negativne misli. Znebite se pesimizma enkrat in za vselej! Danes ne pozabite na svojo družino, saj vas ta potrebuje.

Ljubezen:
Samski boste obupani, saj boste čutili, da se prava oseba nikakor ne more pojaviti v vašem življenju. Res je, da kdor išče, ta najde, tako da se morate morda samo potruditi in rezultati bodo vidni. Vezani se boste sprli s partnerjem, saj bodo vajina pričakovanja različna. Skušajta sprejeti stališča drug drugega.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:
Danes boste zelo aktivni, saj boste dan preživeli na nogah. Dan bo primeren za obiske sorodnikov in za razna srečanja s prijatelji. Četudi boste v dopoldnevu brez energije in leni, se prisilite in videli boste, da boste brez težav preživeli zelo lep in pester dan. V večernih urah pričakujte dolg pogovor s prijateljem ali znancem. Zaupal vam bo skrivnost, nad katero boste navdušeni.
 
Ljubezen:
Samski se boste morali soočiti z dejstvom, da potrebujete temeljito spremembo. Vsekakor je čas, da se bolj vključite v družbo in da spremenite dosedanji način življenja, saj drugače nikoli ne bo bolje. Če se želite zaljubiti, si morate sprva to dopustiti. Vezani, zvezde bodo na vaši strani, zato se prepustite občutkom.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.