Magazin > Horoskop in Numerologija
3173 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 26. februarja 2019

astrologija, horoskop
To vas čaka v torek.

OVEN
Splošno:

Pretiravali ste z aktivnostmi in danes boste izčrpani. Kljub temu, da ste prijateljem obljubili popoldansko druženje, boste že dopoldan naveličani vsega skupaj in boste pred očmi videli samo še svojo posteljo in počitek. Odpovejte popoldanske aktivnosti, saj boste utrujeni. Ne skrbite, prijatelji vas bodo razumeli.

Ljubezen:
Samski komaj čakate, da vas bo nekdo iz okolice povabil ven. Na to ste pripravljeni, saj ste zadevo premislili do potankosti. Zna se zgoditi, da imata različna pričakovanja in boste zahtevali preveč. Vezani ste zadovoljni z odnosom, ki sta ga ustvarila s partnerjem in hrepenite po trenutkih, ki jih bosta lahko spet preživela skupaj.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Pesti vas strah pred novim, zato se izogibate spremembam. To je težko predvsem za tiste, ki so vedno v vaši bližini, saj so jim inovacije na ta način omejene. Potrudite se in bodite raje vi gonilo napredka ter bodite odprti za nove izzive. Uspeh vas bo navdušil in vam bo odprl nove razsežnosti delovanja. Zvečer se sprostite ob skodelici čaja.

Ljubezen:
Samski ste naveličani čakanja in želite vse naenkrat. Počasi in ne prehitevajte dogodkov, saj utegnete zamuditi najbolj prijetne trenutke. Prepustite se vzdušju in uživajte. Vezani si privoščite pobeg v neznano. Partnerju predstavite svojo idejo in skupaj naredita načrt. Pri organizaciji se bosta zelo zabavala, kar vaju bo ponovno povezalo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste na delovnem mestu zelo uspešni. Dobili boste pohvalo osebe, ki je prej niste niti opazili niti cenili. Danes pa se vam bo pokazala v drugačni luči in vas navdušila. Obžalovali boste dejstvo, da ste bili v preteklosti polni prezira. Nagrada, ki jo boste prejeli za svoje dosežke, bo imela veliko psihično vrednost.

Ljubezen:
Samski ste naveličani in si želite sprememb. Ne veste, kaj točno, kdaj in koga si želite, veste le, da želite spremembo in da se boste potrudili, da vam bo uspelo. Vezani ne veste, kaj bi sami s seboj, saj vas razjeda dvom, vendar ne veste, ali gre le za ljubosumje ali se za partnerjevim vedenjem dejansko nekaj skriva.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Na delovnem mestu boste presenetljivo aktivni. Običajno izgubljate energijo in je vaša storilnost na nizki ravni, danes pa temu ne bo tako. Pravzaprav nasprotno. Vi boste presenečeni, ostali pa navdušeni. Izkoristite energijo za pomemben posel, ki naj bi bil izpeljan šele naslednji teden. V službi boste prebili čas do poznega popoldneva, nato pa se brez zadržkov namenite s sodelavci na pijačo.

Ljubezen:
Vezani bi radi več partnerjeve pozornosti, vendar ne veste, kako se mu približati. Izgubila sta tisto nekaj, kar sta nedolgo nazaj še imela in to zelo pogrešate. Čas je, da obnovita vajino zvezo in vanjo vpeljeta novo energijo. Predlagajte izlet v neznano. Samski ste si v glavo vbili idejo, da na vrat na nos želite partnerja. Počasi!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Naveličani ste vsakdana in po službi boste zavili v bližnji nakupovalni center. Želeli si boste le sprehoda in potovanja misli. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki vam je drastično spremenila življenje. Kljub temu, da je zato pomemben del vašega življenja, se je ne boste razveselili. Potrudite se in ji ne pokažite občutkov, ki vas bodo spremljali ob srečanju.

Ljubezen:
Samski se podajate v neznane vode in to vam je všeč. Le bodite pozorni na to, kaj vam sporočata tako um kot srce, saj se ne želite prenagliti. Ne pozabite na znanca, ki ste mu obljubili druženje. Vezani ste zmedeni, saj vam partner pošilja čudne signale, ki jih nikakor ne morete razumeti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Ne razmišljate trezno, kar vas vodi v sprejemanje napačnih odločitev. Ker bo šlo v službi za občutljive zadeve, bi bilo bolje, da bi se danes od vsega skupaj oddaljili. Dopust bi vam prišel prav, glede na vaše stanje pa se bo s to idejo strinjal tudi vaš nadrejeni. Pojdite domov in skuhajte odlično kosilo, saj vas pripravljanje obrokov pomirja in veseli.

Ljubezen:
Vezani dvomite v sprejeto odločitev, saj menite, da partner prehiteva zadeve in niste več prepričani v svoje želje. Ne želite se obvezati stvarem, v katere niste povsem prepričani. Samski obžalujete odločitev, ki ste jo sprejeli v preteklosti. Ker ni poti nazaj, se morate z nastalo situacijo sprijazniti in nikar se ne zaprite vase.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Naveličani ste igric, ki se jih z vami igra življenje. Nenehno se soočate s težavami, izzivi in presenečenji. Temu se ne morate izogniti, saj gre za življenje samo, zato raje izkoristite pozitivne strani vseh teh dejavnikov sprememb. Niste prepričani, kako se odločati, ne veste, kaj je prav in katere odločitve boste obžalovali. Sledite srcu.

Ljubezen:
Samski ste si v glavo vtepli idejo o novem ljubimcu, žal pa vas ta oseba ne dojema na tak način in od vas pričakuje mnogo več. Zadevo ste si predstavljali drugače, sedaj pa se bojite čustev te osebe. Vezani ste naveličani dejstva, da partner cele dneve preživi v službi. Preverite razloge za dolg delavnik.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Imate težave na zdravstvenem področju. Ne le, da ste utrujeni in se ne znate spopasti s težavami, ki vas pestijo tako doma kot na delu, ampak se soočate tudi s fizično bolečino v hrbtenici. Bodite pozorni nanjo in ne odmislite psihološkega vzroka, zato čim prej začnite delati na sebi, obiščite pa tudi zdravnika.

Ljubezen:
Vezani si želite več partnerjevega spoštovanja, saj se v zvezi ne počutite več kot doma. Pogovorite se s partnerjem, saj težava ni tako velika, da je s skupnimi močmi ne bi bila sposobna odpraviti. Pripravite mu prijetno večerjo in izpostavite nastale težave. Samski se ne zavedate, kaj vaša dejanja povzročajo drugim. Ne igrajte se z njihovimi čustvi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Naveličani ste vsakodnevnih nalog in že komaj čakate konec delovnih obveznosti. Pa vendar temu ne bo tako. V službi bodo od vas pričakovali preveč, prav tako pa se bo delovni čas nepričakovano zavlekel v popoldan. To vas bo spravljalo ob pamet in jezilo, saj imate popoldanske načrte že pripravljene.

Ljubezen:
Samski razmišljate o avanturi, vendar razmišljate že preveč. Prav je, da mislite na možne posledice, vendar pa ne pretiravajte in uživajte v situaciji. Veste, kako zelo ste si želeli svežega vetra, zato se prepustite. Vezani ste slabe volje, saj partner ne izpolnjuje vaših pričakovanj. Premislite, ali je težava v vas ali v njem, nato jo razrešite.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Kljub finančnim težavam, s katerimi se soočate, ste sproščeni in umirjeni, kar drugim niti ni razumljivo. Vaša sproščenost je lahko posledica šoka, skrbi pa bodo najverjetneje prišle kasneje. Pripravite se in skujte dober načrt ter se soočite z nastalo situacijo, ki je pravzaprav preprosto obvladljiva. Ohranite pozitivizem.

Ljubezen:
Samski še vedno ne veste, kaj bi sami s seboj. Nihanja v razpoloženju se odražajo na vašem pristopu do nasprotnega spola in zato sporočate različne ideje in navdajate ljudi z mešanimi občutki. Vezani uživate v razmerju s partnerjem, saj sta ponovno našla mir in harmonijo, kar odgovarja obema. Po vseh prepirih in obtoževanjih bo res prijetno preživeti čas v partnerjevem objemu.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes se zberite in organizirajte delovno skupino, ki bo razrešila težavo, s katero se soočate že dolgo časa. Sodelavci sprva ne bodo navdušeni, ker pa boste to naredili v neformalni obliki delovanja, bo delo sproščeno ter prijetno in se bo odražalo z dobrimi rezultati. Zadovoljni boste.

Ljubezen:
Vezani si želite več časa zase, saj se v zvezi počutite ujete in potrebujete več svobode. Predlagajte partnerju, da nekaj časa preživita vsak zase, v družbi prijateljev. Samski si prizadevate za osvojitev novega sodelavca, pa vendar brez uspeha. Pomagalo bo, če se boste najprej pozanimali o njegovem statusu in življenju, da boste dobili osnovne informacije, ki naj bodo gonilo vaših prizadevanj.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:
Na delovnem mestu vam danes stvari ne bodo šle dobro od rok. Česarkoli se boste lotili, bo obsojeno na neuspeh, zato danes ne sprejemajte večjih in pomembnejših odločitev. Danes to raje prepustite drugim ali obveznosti preložite. Službo zaključite v najkrajšem možnem času in se odpravite v park ali bližnjo kavarno na klepet s prijateljem.

Ljubezen:
Samski boste sprejeli stavo, ki se bo nanašala na vaš status. Na začetku bo res zabavno, vendar bodo tej odločitvi sledile tudi posledice. Mogoče vam ne bodo všeč. Vezani razmišljate o presenečenju za partnerja. Veste, koliko truda je že vložil v vajino zvezo in zdi se vam, da mu lahko pokažete svojo hvaležnost.
    
Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.