Magazin > Horoskop in Numerologija
3137 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 26. marca 2019

astrologija
Kaj vas čaka v torek?

OVEN
Splošno:

Čeprav se vam spremembe, ki se dogajajo, zdijo negativne, vam bodo lahko v prihodnosti razširile obzorja in povzročile fantastične izboljšave na vseh področjih življenja. Na finančnem področju se še naprej kaže pozitivno stanje. Tisti, ki ste bolj šibki, boste danes morda nekoliko depresivni in melanholični.

Ljubezen:
Danes boste samski nadvse sproščeni, uravnotežili boste počutje. To se bo poznalo tudi pri vašem vedenju in dojemanju sveta. Vezani pa boste potrebovali partnerja, da vam bo pomagal skozi dnevno rutino, saj stvari ne bodo tekle po načrtih. Vendar brez skrbi, partner vas pozna dovolj dobro, da vam bo znal pomagati.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

V krogu domačih se vas bo začela lotevati muhavost, a so vaši najbližji tega že navajeni. Marsikaj so vam že spregledali. Bodite jim hvaležni! Ukvarjali se boste z nepričakovanimi izdatki in nakupovanjem, možno da bo prišlo tudi do drastičnih sprememb na vašem računu. Kljub temu boste ujeli psihično ravnotežje.

Ljubezen:
Vezani se začnite zavedati svojih napak. V kolikor boste dojeli, da za vse težave le ni kriv vaš partner, potem se bosta danes dobro ujela. Samski pa boste sicer polni energije, vendar boste zaradi tega čustveno rahlo nestabilni. Nikar se ne spuščajte v kakšne težke pogovore, saj ne bi bili zadovoljni z rezultati. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Svobodno, a mirno izrazite svoje mišljenje. Zna se zgoditi, da boste sprva naleteli na gluha ušesa, a pomembno bo le, da se boste postavili zase v najbolj kritičnem trenutku. Finančno stanje bo zelo občutljivo, zato ga poskusite ohraniti nespremenjenega. Čim več se potepajte po naravi in nikar ne zapravljajte časa za štirimi stenami.

Ljubezen:
Samskim se že dopoldan obeta neka zanimiva zadeva na področju čustev. Vendar pa se bo tekom dneva zadeva odvila drugače od pričakovanj. Vezani pa danes ne boste imeli najboljšega dneva, saj s partnerjem ne bosta prišla do zaključka. Nikakor ne bosta našla skupnega jezika. Počakajte še kakšen dan. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Pri delu težite k cilju, čeprav veste, da korakate po dolgi in izredno strmi poti. Do zdaj se vam je priznalo ogromno zaslug, a se vaši apetiti iz dneva v dan večajo. Dan bo v znamenju nepredvidenih stroškov. Previdno ravnajte s svojim denarjem in osebno lastnino. Malce boste videti utrujeno, kar bo verjetno posledica neprespane noči.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes iti preko sebe, da boste partnerju dokazali svoja čustva. Pomislite, kako bi lahko še na drugačen način pokazali, kako zelo radi ga imate in koliko vam pomeni. Samski pa pazite, da ne boste preveč očitni pri spogledovanju, to morate narediti s pravo mero okusa, drugače boste lahko izpadli malce smešno.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Danes se morate na vsak način izogniti provokacijam in nesporazumom. Le opazovanje od strani vam bo pomagalo obdržati ravnotežje. Tudi raznovrstnih nakupov se ne lotevajte, saj bi jih lahko že jutri obžalovali. Obstaja možnost, da boste zboleli ali se poškodovali. Zelo morate biti pozorni na svoje zdravje, naredite kaj za njegovo izboljšanje.

Ljubezen:
Samski poskrbite, da boste danes obkroženi z ljudmi. Pozornost drugih vam bo še kako ugajala. Zelo boste zagnani, zato boste tudi uspešni pri navezovanju stikov. Vezani pa boste danes morda celo malo preveč prijazni. Nič ne bo narobe, če partnerju kdaj ne boste izpolnili kakšne želje. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Danes boste lahko doživeli kratkotrajno krizo, ki pa vam bo prinesla nov zagon in vrsto novih in koristnih idej. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. Danes naj bodo vaše misli predvsem pri zdravju.

Ljubezen:
Samski danes pazite na svoja sporočila in elektronsko pošto, da ne bo kaj romalo na napačen naslov. Tako bi si namreč nakopali kar nekaj težav. Vezani pa boste danes na vsak način poskušali dokazati svoj prav, vendar vam to ne bo uspelo. Prihranite energijo raje za kaj drugega.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Vse stvari, ki se bodo odvijale danes, se vam bodo zdele veliko bolj lahkotne kot običajno. Dobili boste pozitiven kompliment, ki bo dvignil vaš ego. Danes boste zadovoljili svoje potrebe po materialni varnosti. Zvečer si privoščite sprostitev v družbi najbližjih, ki vam bodo pomagali napolniti baterije. 

Ljubezen:
Samski se boste danes prikupili prav vsem okoli vas. Imate tisto, kar je potrebno, da nekoga očarate in zato dan dobro izkoristite. Enkrat za spremembo vzemite niti v svoje roke. Vezani pa ne boste vedeli, kam bi šli s partnerjem na večerjo. To bo res malenkost, ki pa naj vaju ne spravi v slabo voljo. Vseeno bosta uživala skupaj. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Nikakor se ne boste mogli odločiti, kaj je tisto, kar si želite dolgoročno in kaj je v vašem življenju le muha enodnevnica. Poslušajte nasvete prijateljev, veliko lažje vam bo. Z denarjem delajte zelo preudarno in ne zapravljajte po nepotrebnem. Nereden spanec utegne povzročiti živčnost. Naj zdravje ne trpi na račun dela.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, boste danes ugotovili, da se vse lepo ujema, tako vajino razmišljanje kot tudi želje. Zadovoljni boste. Samski pa se boste danes počutili izjemno dobro v svoji koži in to boste hoteli pokazati tudi vsem okoli vas. Malce pazite le, da ne boste prestopili meje dobrega okusa, saj bi vas lahko nekdo napačno ocenil. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Današnji dan bo za vas malce težaven. Čutili boste neresnost, visela bo v zraku kot grožnja, ki bi znala podreti varne zidove. Da se ne boste znašli na izgubi, se pred večjimi finančnimi investicijami posvetujte s tretjo osebo. Počutje ne bo najboljše. Jejte veliko sadja in zelenjave ter pijte veliko tekočine.

Ljubezen:
Samski boste danes hrepeneli po stabilnosti v vašem življenju, vendar stvari ne bodo potekale po načrtu. Nekaj vas bo spravilo iz tira. Poskusite se čim manj razburjati zaradi tega. Vezani pa boste danes skušali skleniti nek kompromis s partnerjem. Najboljše bi bilo, da bi prosili neko tretjo osebo, da poda svoje mnenje. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Ker se boste nepremišljeno podajali v nove izzive, vas bo možno srečati kjerkoli. Imeli boste občutek, da denarja ne morete zadržati v vaši denarnici in da vam nenehno polzi iz rok. Zaradi tega boste precej slabe volje. Glede zdravja bodite zelo pazljivi, da ne boste zaradi izčrpanosti obležali v postelji. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja partnerja, se boste znašli pred neko dilemo. V vašem življenju se bo namreč pojavila neka oseba, do katere vam ne bo ravno veliko, nikakor pa se je ne boste mogli rešiti. Vezane pa čaka prava zmeda čustev, saj boste precej pod vplivom nekega dogodka, ki vas bo spravil iz tira. Umirite se in na zadeve poglejte še iz druge strani. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Današnji dan bo namenjen reševanju določenih zadev, povezanih z družino. Situacija ne bo nič kaj rožnata, vendar bo z vašo pomočjo marsikaj lažje rešljivo. Denarja vam bo kot po navadi tudi danes primanjkovalo. Počutje bo zelo dobro, saj boste imeli veliko energije in se vam bo zdelo, da ste kot prerojeni.

Ljubezen:
Samski, ali ste pripravljeni na nekaj novega? Kajti nekdo v vaši bližini je pripravljen na vas. Pred vami je precej zanimiv dan, a le v primeru, da boste pustili, da se vam bo ta oseba približala. Vezani pa boste morali predlagati kompromis glede neke težave, ki se je pojavila med vami in vašo polovico. Poskrbite, da bosta oba zadovoljna s končnim rezultatom.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Danes boste imeli nekoliko več prostega časa, zato boste veliko brali, se samoizobraževali in pomagali pri različnih opravilih. Vse to bo obrodilo sadove v prihodnjih dneh. Če želite izboljšati stanje na vašem bančnem računu, se odpovejte razkošju. Počutje bo zelo dobro, saj boste imeli veliko energije in se vam bo zdelo, da ste kot prerojeni.

Ljubezen:
Danes boste imeli občutek, da ste popolnoma prezaposleni. Samski se zato ne boste mogli osredotočiti na neko osebo, ki vam je zelo všeč in ne boste naredili koraka naprej. Vezani pa boste imeli občutek, da partner od vas zahteva preveč, zato se mu boste zoperstavili. Ne pretiravajte. 

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.