Magazin > Horoskop in Numerologija
10318 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 26. marca 2024

astrologija, napoved Profimedia
Potrudili se boste da dokončate pomembne stvari, izogibali se boste nepredvidljivim situacijam in globokim pogovorom, ki lahko prebudijo noto občutljivosti.

V odnosih boste prepoznali potrebe po spremembi, rasti ali čustveni stimulaciji. Polni energije, prepričani vase ter zelo ponosni se boste lažje soočali z nastalimi težavami in poiskali smotrno rešitev. Na področju zdravja in počutja boste močni ter vitalni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dobro razmislite o tem, kaj bi lahko spremenili. Najboljše bo, če svoje težave nekomu zaupate, saj si boste tako prihranili veliko neprespanih noči. Vztrajajte, dokler ne boste imeli jasne slike. 

BIK
Naredite načrt vseh izdatkov in se omejite le na najnujnejše. Takoj boste lažje zadihali ter se odločali. Nasvet, da poskrbite za razstrupljanje organizma je vreden upoštevanja. 

DVOJČKA
S svojim prijetnim pristopom boste pomembno vplivali na razpoloženje znotraj določene skupine. Pohvala, ki je niti približno niste pričakovali, bo razbohotila domišljijo. 

RAK
Kljub temu da boste izvedeli nekaj zelo nenavadnega, ostanite še nekaj časa na trdnih tleh, saj bo treba sprejeti pomembne odločitve, kar pa z energijo lune v tehtnici ne bo najbolj enostavno.

LEV
S preveč egoističnim pristopom lahko povzročite v odnosih nepredvidljive napetosti. Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči ali pa nekoga v nekaj prepričati.

DEVICA
Bolj intenzivno se boste začeli zavedati novih obveznosti, vendar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji neprebavljivi za druge. Počakajte, da se stvari razjasnijo.

TEHTNICA
Uporabite diplomatski pristop za obvladovanje raznih lekcij in uspevalo vam bo razrešiti zoprno situacijo. Če ste nezadovoljni, poskusite izvedeti, kaj bi lahko spregledali. 

ŠKORPIJON
Težja lekcija, ki vam je ostala v spominu, morda ni ustrezna rešitev za trenutno situacijo, zato poiščite bolj učinkovito pomoč. Počakajte s konkretnimi odločitvami, saj ste preveč nemirni. 

STRELEC
Prodornosti in moči, da osvojite svoje ambicije in finančne cilje, vam ne bo primanjkovalo, hkrati pa se boste lahko z ugodno luno v tehtnici zopet zanesli na pomoč drugih.

KOZOROG
Pri delu boste, ko se boste dogovorili tudi o financah doživeli preboj, prav tako boste v veseljem prevzeli pobudo v kočljivi situaciji. Večer bo na plano privabil pozitivne zaznave.

VODNAR
Glede vsega, kar vam ni najbolj jasno, se namesto da bi pametovali raje držite nazaj in se najprej pozanimajte o ključnih zadevah. V slabo voljo vas lahko spravi razčiščevanje pomembnega odnosa. 

RIBI
Bodite odločni in ne podlegajte navideznim pritiskom, ki se bodo ves čas vrstili na področju kariere. Manjše zdravstvene težave vas  vodijo k razmisleku, da se v zadnjem času premalo posvečate počutju.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.