Magazin > Horoskop in Numerologija
4587 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 26. septembra 2023

horoskop, vedeževanje Horoskop.si
Prisotna bo strastna intenzivnost, ki jo bo treba izraziti.

Poudarjeni bosta spontanost in razposajenost, še posebej na področju medsebojnih odnosov. Privlačila vas bo razkošnost, okrepili boste samo izražanje, kar prebuja globoke občutke spoštovanja in predanosti. Karkoli boste počeli, boste prišli do spoznanja, da je dan bolj barvit, če imate ustvarjalni izhod. Na področju ljubezni boste iskali načine, da ohranite strast in prebudite skrite želje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Za dosego uspeha boste morali ohraniti dobre odnose s sodelavci. Če ste resnično zaljubljeni se lahko odnos poglobi. Skupaj z nekom, ki vam veliko pomeni boste veliko močnejši.

BIK 
Urejeni odnosi bodo tokrat steber dobrega zdravja in vitalnosti. Zapomnite si, komunikacija je vaš ključ do vseh rešitev, zato se soočite z vsemi prizorišči svojega delovanja.

DVOJČKA 
Načrtov ne spreminjajte radikalno, najprej dobro razmislite, kaj je za vas pomembno. S težavami pri ohranjanju odnosov se boste tokrat dobro soočali in jih reševali sproti ter zelo iskreno.

RAK 
Prihajajo prijetne in usklajene ljubezenske vibracije. Tudi tisti, ki ste razočarani, se boste znali dvigniti ter se stabilizirati. Več se boste pogovarjali, iskali boste odgovore na vsa svoja vprašanja.

LEV 
Lahko pride do nejasnosti, prepirov in finančnih težav. Imeli boste občutek, da nikakor ne najdete novih možnosti ali odgovorov, ki bi vodili k hitrejšim rešitvam. Vse skupaj bo naporno.

DEVICA 
Vedno, ko pretiravate z analiziranjem, ne dosežete dobrih rezultatov, zato se tokrat vsega lotite nekoliko počasneje in bolj umirjeno. Rezultati vas bodo pozitivno presenetili.

TEHTNICA 
Vse bo stvar dogovora, tudi z osebo, s katero zaenkrat ne moreta najti skupnega jezika. Pri delu pohitite, posebno glede urejanja večjih računov, saj bi lahko nekaj pomembnega zamudili. 

ŠKORPIJON 
Luna v vodnarju vas bo vodila in usmerjala, ter vam omogočila zelo hitro realizacijo ciljev in želja. Uspešni boste tudi v domačem okolju, saj boste boljše volje ter bolj prilagodljivi kot ostali. 

STRELEC 
Čeprav se vam zdi, da boste v določeni situaciji z lahkoto zmagali, ostanite kljub temu na preži in predvsem dovolj nepristranski. Sprostite se in pokličite osebo, ki že komaj čaka da sproščeno poklepeta z vami.

KOZOROG 
Zadnje dni ste preveč napeti, zato se vas nekdo raje izogiba. V zraku bo nekaj nervoze, tudi zaradi ostrih besed. Nikar se toliko ne pritožujte, raje naredite kakšen korak v smeri pozitivno obarvane komunikacije. 

VODNAR 
Zmotili vas bodo preveč zahtevni in bolj glasni ljudje, saj si boste želeli le miru. Veliko se boste poglabljali v tiste situacije, ki bi se lahko rešile same in se zdijo na prvi pogled privlačne.

RIBI 
Notranji nemir, ki ga zaradi hitrosti dogajanja prebuja luna v vodnarju boste premostili s klepetom z družinskimi člani ali s prijetnim sprehodom v naravi, ki vam bo povrnil energijo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.