Magazin > Horoskop in Numerologija
12763 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 27. februarja 2024

astrologija Profimedia
Počutili se boste prijetno in skladno. Prav tako kot skladnost, boste iskali tudi neravnovesje in ga skušali popravljati.

Prihajata jasnost in zdrav razum. Nič vas ne bo spravilo v slabo voljo, saj boste delovali premišljeno, obdani z ljubeznivo energijo. Če boste naleteli na oviro ali odpor, boste znali poiskati ustrezno rešitev. Obdarjeni z noto diplomacije in pogajanja lahko z uporabo šarma in taktnosti dobite skoraj vse, kar si želite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pomembno je, da ste, ko boste postavljeni pred dejstva, natančni in dosledni pri izvajanju ciljev, ki se bodo vrstili in vas vabili, da jih končate. Če vas bodo preveč razjezili, imate še vedno možnost umakniti se.

BIK 
Ležernost bo prisotna, zato se ne jezite, če ne boste imeli dovolj energije za delo, še posebej kakšne zahtevne miselne projekte. Toliko truda, kot nekateri v vaši bližini tokrat ne boste pripravljeni vložiti.  

DVOJČKA
Če želite doseči uspeh, morate biti bolj taktni, iskreni in sprejeti sodelovanje z drugimi. Zaradi lastnega neprimernega vedenja lahko naletite na težave v prijateljskih odnosih, preveč boste zbadljivi.

RAK
Zamikalo vas bo nekaj, kar je skoraj nemogoče, vendar vztrajajte, saj boste polni delovne vneme. Težka čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo z luno v tehtnici izpuhtela.

LEV
Kaj če bi za trenutek na področju kariere znižali ego in sprejeli ponujeno pomoč. Manjka vam idej ter občutek, da ste na pravi poti, zato bi lahko bilo koristno, da dobite ustrezen namig.

DEVICA
V dobro voljo vas bo spravilo, če boste preživeli nekaj časa z osebo, ki je znana po svoji iskrenosti. Sedaj je pravi čas, da podarite pozitiven kompliment, o katerem že dolgo razmišljate.

TEHTNICA 
Rutina lahko kljub luni v vašem znamenju zaduši kreativnost, zato se ji izognite. Ljubezen vam bo naklonjena, tudi intimno delovanje bo takšno, kot si želite, strastno ter razgibano.

ŠKORPIJON 
Na vsakem koraku lahko z energijo lune v tehtnici pričakujete zanimive dogodivščine, ki se jim boste sposobni sproščeno predati. Ves čas boste aktivni, spontano naravnani in zabavni.

STRELEC
Ker se vas bo dotaknil notranji nemir, boste pozabili, kaj ste že naredili in kaj bi še morali. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti zaradi zoprnih slutenj, ki se bodo prebujale. 

KOZOROG
Pomembno bo, da se ne glede na dogajanje notranje umirite ter se soočite z nekom, ki vam ni najbolj naklonjen. Finančne skrbi se vas bodo nekoliko bolj močno dotaknile.

VODNAR 
Nekdo, ki mu veliko pomenite, vas bo negativno presenetil, zato boste skozi dan tuhtali, kje tiči pravi razlog. Na področju kariere boste končali nalogo, ki vam bo prinesla psihično olajšanje.

RIBI
Ne storite nekaj nepremišljenega le zato, da bi vas nekdo opazil, saj se lahko kljub umirjeni energiji lune v tehtnici znajdete v zagati. Poskusite se umiriti s pomočjo meditacije.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.