Magazin > Horoskop in Numerologija
8740 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 27. julija

horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Neptunom poglablja vaše zaznave ter prebuja intuicijo.

Kar boste čutili, skušajte tudi spretno ter direktno prenesti na plano. Razveselili vas bosta povečana kreativnost ter odlična sposobnost prisluhniti drugim, ter jim nevsiljivo podariti svoj nasvet. Duhovno boste bolj izpopolnjeni ter notranje umirjeni.

OVEN
Nežna energija lune v znamenju rib prebuja speča čustva in vas vodi v kreativno delovanje. Ne skrbite, tokrat bo vaš talent še kako opažen s strani iskrenih in zanimivih ljudi.

BIK
Sanjate o spremembi, vendar se zanjo zaenkrat še niste pripravljeni žrtvovati. Najprej rešite vse kar je staro in kar se komplicira, nato prihaja čas za nove in nepoznane zadeve.

DVOJČKA
Zaželeli si boste iskrenega pogovora, saj boste pričakovali spoznanja in odgovore, ki vas bodo pravilno usmerili. Z vplivom lune v znamenju rib vam konflikti ne bodo dišali.

RAK
Nobena stvar ni tako grozna da je ne bi mogli razrešiti, zato se čim prej odločite in naredite korak, s katerim lahko morda celo napredujete na osebnem ali ljubezenskem področju.

LEV
Spoznali boste, da se določene zadeve za vaš okus morda preveč komplicirajo, zato se boste za trenutek ustrašili ter temeljito še enkrat razmislili o določenih stvareh, ki niso najbolj jasne.

DEVICA
Nečesa ne razumete dovolj, da bi se lahko odločili v pravi smeri. Potrebujete še nekaj dodatnih potrditev ter morda tudi kakšen nasvet osebe, ki se na vse skupaj dobro spozna.

TEHTNICA
Luna v znamenju rib bo poživila vašo domišljijo, zato se boste lažje znašli, tako v karieri kot tudi pri ljubezenskih zadevah. Prijetna komunikacija bo dišala po simpatičnih komplimentih.

ŠKORPIJON
Morda bo danes za vas vse skupaj preveč mirno in preveč zasanjano, zato se boste trudili popestriti vse skupaj s kakšnim zanimivim, strastnim ter žgečkljivim predlogom.

STRELEC
Razmislite, kdo je tisti, ki vam vedno skuša stati ob strani in vas spodbuja pri vsem, za kar se odločite. Prenehajte se neprestano obremenjevati s tem, kaj si o vas mislijo drugi.

KOZOROG
S trdo in hladno energijo danes ne boste uspeli, saj se luna nahaja v znamenju rib in zahteva od vas umirjen, prijeten in predvsem iskren odziv. Sprostite se, saj bo marsikaj lažje.

VODNAR
Zašepetajte tisto kar se vam odvija v mislih in z iskreno ljubezensko povezavo bo dan v trenutku lepši. Samski vodnarji boste imeli v spletnih klepetalnicah neverjetno srečo.

RIBI
Bojazni da vam nekaj, kar si močno želite ne bo uspelo se čim prej znebite, saj je to faktor, ki vas samo ustavlja in vam jemlje energijo, ki bi jo lahko uporabili v veliko bolj koristni smeri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.