Magazin > Horoskop in Numerologija
5063 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 27. novembra

astrologija, horoskop
Kaj vas čaka v torek?

OVEN
Splošno:

Lahko se zgodi, da boste priča nenadnim stroškom, na katere zares niste pomislili. Zato bodite pozorni na malenkosti. Ne parkirajte tam, kjer ni dovoljeno. V službi boste danes z mislimi daleč proč. Mnogi se boste kaj kmalu odpravili na službeno pot, zato boste morda že danes čutili potovalno mrzlico. Splošno počutje bo dobro. Zvečer si privoščite dovolj počitka.

Ljubezen:
Nežnejši spol bo imel danes ponovno pomisleke glede razmerja. Izgubljate zaupanje v odnos, saj menite, da obstaja verjetnost za prevare ali celo za to, da se bo vaše razmerje končalo. Pogovorite se s partnerjem in mu nakažite, da vas vajina prihodnost zares skrbi. Trenutno obdobje vama ni naklonjeno. Samski ne izgubite upanja, saj po dežju vedno posije sonce.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes se boste na področju dela zares trudili. Dan boste želeli zapečatiti z dobrim vtisom. Vsekakor boste kos delovnim nalogam, ki vam jih bodo naložili nadrejeni. Morda boste pričeli razmišljati o tem, da si želite več in da ni tistih pravih rezultatov, po katerih hrepenite. Ne obupajte! Dokažite svojo pridnost in sposobnost in videli boste, da boste kaj kmalu nagrajeni.

Ljubezen:
V ljubezni ste srečni, toda naj vas sreča ne zavede. Oseba poleg vas ne sme postati samoumevna, zato previdno. Vaše lastno vedenje bi vas lahko zavedlo in razmerje bi lahko pripeljalo tako daleč, da bi se končalo. Previdni bodite predvsem predstavniki moškega spola, ki boste danes s svojo partnerko ravnali kot z moškim prijateljem. Ne pozabite, da je nežnejši spol občutljiv.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Pri delu boste tudi danes še vedno dvomili. Res je, da se soočate s težavami, toda v vsakem primeru verjemite vase in v nove ideje, ki jih imate. Za vas bo kmalu prišlo povsem novo obdobje, ki se ga veselite! Nove priložnosti na delovnem mestu se vam obetajo zelo kmalu. Stisnite še malo zobe in dokažite, da zmorete. Pazite na težave s sečili!

Ljubezen:
Nahajate se v zelo dobrem ljubezenskem obdobju. Danes boste čutili, da v vaše razmerje vstopata mir in harmonija. Morda se vam bo zdelo že pocukrano, toda prepustite se občutkom, saj nikoli ne vemo, kdaj lahko ponovno pričakujemo slabši cikel v razumevanju. Ne iščite napak in prepirov! Samski boste razmišljali o novi simpatiji.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Razmišljali boste o tem, ali ste ravnokar iz rok izpustili novo priložnost za boljše delo. Predvsem tisti, ki ste v preteklosti že zamenjali več del, ste podvrženi pritiskom tveganja, zato ne prisegate na novosti. Prav je, da dokončate to, kar ste si zadali, in da pri tem vztrajate. Seveda, če verjamete vase in v to, da boste uspešni. Pazite na svoje finančno stanje!

Ljubezen:
Danes boste vezani ob svojemu partnerju mirni in pomirjeni. Zdelo se vam bo, da vam zna prisluhniti in da mu lahko zaupate prav vse. Samski boste razmišljali o tem, da ste končno pripravljeni začeti na novo. Čas teče, vi pa potrebujete ljubezen in toplino. Vzemite si tisto, kar potrebujete, naj vas ne bo strah novega iskanja in novih podvigov v ljubezni!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Pričakujete lahko obilo prepirov na finančnem področju. Zdi se, da se boste prav danes zapletli v spor zaradi denarja z osebo, ki vam je zelo blizu. Skušajte obdržati mirno kri, da ne bo zaplet škodil vašemu zdravju in splošnemu počutju. Skušajte v finančnem pogledu ravnati bolj racionalno, saj vam samo v takem primeru denar ne bo predstavljal težav.

Ljubezen:
Danes bodite previdni znotraj partnerstva. Zdi se, da se boste morali za svojega partnerja potruditi, saj ga boste le tako obdržali. Prav danes vam bo partner lahko očital zanemarjanje vajinega odnosa, zato previdno. Dokažite, da temu ni tako. Predstavniki moškega spola bodite previdnejši, saj vas bo partnerka lahko obtožila marsičesa. Pokažite, da razmerje ni vojna, toda mir, v katerem prevladuje ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Približali se boste osebam, ki so za vas zelo pomembne. Pri delu se boste spoprijateljili z nadrejenimi, prav tako pa boste z njimi ustvarili nek pristen, oseben odnos. Prav je, da se jim približate, saj bodo kasneje igrali ključno vlogo glede vaše profesionalne prihodnosti. Tudi v domačem krogu boste danes zelo uspešni. Svoji družini boste pokazali, koliko vam pomeni. Pred vami je zares prijeten dan!

Ljubezen:
V ljubezni se boste danes umirili. Skrili boste svoj temperament. Če čutite, da je potrebno opravičilo, potem se partnerju opravičite zaradi svojega vedenja. Med vama bo danes zavladalo več harmonije. Čaka vaju lahko čaroben večer, toda potrebno bo pokazati trud. Premislite, kdaj ste se nazadnje potrudili za svojega partnerja. Ne oklevajte. Že danes mu pokažite, koliko vam pomeni.

Ljubezen: 4
Služba:5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste zelo odprti, zato boste lahko spoznali nove osebe in vzpostavili nova prijateljstva. Slednja vam bodo pisana na kožo, saj potrebujete spremembo in več družabnega življenja. Pazite na finance. Pred vami so stroški, ki bodo prišli povsem nepričakovano. Poskusite se izogniti finančnim odlivom. Vaše počutje bo danes odlično.

Ljubezen:
Tudi danes boste vztrajali pri svojih novih ugotovitvah. Tisti, ki imate ustaljeni odnos, boste spoznali, da s partnerjem potrebujeta le malo razvedrila in kakovostno preživljanje prostega časa. Prav danes se boste lahko vezani znašli v položaju, ko boste stregli svojemu partnerju, saj boste želeli ugoditi vsem njegovim željam.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Želite si velikih sprememb na delovnem mestu. Danes boste lahko pričeli graditi na tem. Vsekakor boste nove predloge izrazili nadrejenim. Vsekakor bodite pazljivi, saj ste pri delu, ki ga opravljate, že dosegli veliko, zato ne ogrozite svoje prihodnosti. Ohranite spoštovanje in komunikacijo na visokem nivoju. Vaša profesionalnost bo zagotovo nagrajena. Pazite na finance!

Ljubezen:
Danes boste čutili navdušenost nad partnerjem. Zdelo se vam bo, da vajina ljubezen nima pravih meja. Občutki sreče bodo neverjetni. Predvsem predstavniki moškega spola boste danes kar žareli od zaljubljenosti. Samski boste čutili, da ste zares dovolj zreli in odločni ter pripravljeni na nove podvige v ljubezni. Želeli si boste razmerja, zato boste kaj kmalu pričeli iskati popolnega partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Bodite zelo previdni. Danes boste lahko doživeli finančno izgubo. Pazite na to, kje boste puščali torbo. Vsekakor vam zvezde narekujejo finančno izgubo, zato ne bodite brezglavi. Obstaja verjetnost, da vas bo nekdo okradel, zato pazljivo! Pri delu bo prav danes prevladovala slaba energija. Razmišljali boste o tem, da nujno potrebujete menjavo delovnega položaja. Dobro razmislite, preden boste ukrepali.

Ljubezen:
Danes boste čutili nestabilnost partnerske zveze. Predvsem moški boste dvomili v odnos. Danes boste tako vezani kot samski rahlo zmedeni, saj boste imeli občutek, da se ne nahajate na pravi poti. Ne sklepajte prehitro, saj ste trenutno čustveno nestabilni. Ne sprejemajte nikakršnih odločitev, saj boste že jutri na situacijo gledali iz povsem drugega zornega kota. Prespite današnji dan!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Razmislite o novem hobiju ali dejavnosti, ki bo poskrbela za optimističen pogled na svet. Zdi se vam, da trenutno potrebujete novo dejavnost, zaradi katere se boste počutili izpopolnjeno. Premislite o tem, s čim se zares želite ukvarjati. Zagotovo boste našli kaj zanimivega. Pazite na bolečine v križu, ki se bodo lahko pojavile v popoldnevu. Pri delu boste primorani pokazati delovno vnemo in zagnanost.

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste danes zelo srečni. Predvsem vezani boste čutili, da so zvezde na vaši strani. Pri vedenju svojega partnerja boste prepoznali pozitivno spremembo, ki vas bo razveselila. Zdelo se vam bo, da vam lahko nudi vse. Zagotovo bo ugodil vašim standardom. Samski boste navdušeni nad osebo, ki pa jo poznate le bežno.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Pri delu se boste danes znašli pred novim podvigom. Bodite previdni, saj vam bo nekdo zagotovo želel škoditi. Ljubosumje bo danes na višku, zato ne zaupajte slepo ljudem okoli vas. Vsekakor bodite pozorni na predstavnico ženskega spola, ki bo zagotovo hlinila prijaznost. Ne verjemite vsemu. Splošno počutje bo danes boljše. V sebi boste čutili voljo do življenja.

Ljubezen:
Danes boste čutili, kako v vaše življenje vstopa ljubezen. Tako samski kot vezani boste odprli vrata sreči in zdelo se vam bo, da je čas, da zaživite na novo. Obdobje, v katerem se nahajate, je pomembno predvsem za tiste, ki nimate razmerja, saj boste pomisleke končno pustili za seboj. Predvsem predstavnice nežnejšega spola boste danes zares srečne.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Razmišljali boste o nujni spremembi, saj se vam zdi, da se iz meseca v mesec borite s prenizkim finančnim stanjem. Razmišljali boste o tem, kako bi lahko izboljšali situacijo, v kateri ste se znašli. Bodite drzni! Upajte si več kot ostali. Naredite si načrt in se pripravite, toda ne hitite. Trenutno za vas še ni prišlo pravo obdobje, v katerem bi lahko dosegli želeni rezultat. Saj veste, počasi se daleč pride!

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju boste čutili posebno zagnanost. V glavi si boste slikali predstave o tem, kako bi se stvari morale odvijati v vašem partnerskem odnosu. Ne oblikujte vsega do podrobnosti. Čas je, da se prepustite toku ljubezni in spontanosti, ki za vas še prihaja. Samski boste navdušeni nad dvorjenjem neke osebe. Pritegnila bo vašo pozornost.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.