Magazin > Horoskop in Numerologija
6827 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 27. oktobra 2020

astrologija, horoskopi
Čaka nas lep torej, vsaj nekatere ...

OVEN
Splošno: 

Dan bo imel pravi potencial za rojstvo novih pozitivnih idej in občutkov. Čustva bodo prišla na dan spontano in brez zadržkov, igrivost bo bogata in zdelo se vam bo, kot da meje ne obstajajo. Izkoristite to. Prevzemite pobudo in tecite, videli boste kako daleč boste prišli. Možnosti bodo neomejene.

Ljubezen
Ali ste v globokem razmerju z nekom? Če ste, potem ne bodite presenečeni, če boste prejeli predlog za poroko. Dogodki v zadnjem času so vaju zelo zbližali in zelo se je okrepila vez med vama. Vaš partner bo želel uzakoniti to vez. Kaj pa vi? Če obstaja le kanček dvoma, si vzemite čas za premislek. Nenadna odločitev zagotovo ne bi bila dobra.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Dobili boste razburljivo novico, ki vam bo prinesla veliko veselja v vaše življenje. Vaš prihodek se bo kmalu povečal in imeli boste več možnosti za napredovanje. Prejeli boste tudi neke vrste javno priznanje. To bo šele začetek. Veseli boste, da se bo ta trend še nekaj časa nadaljeval.

Ljubezen
Obeta se vam nov osebni stik, ki bo za vas koristen. To bo lahko oseba, s katero se boste samski povezali na čustvenem ali romantičnem nivoju. Želeli boste biti opaženi in vidni. Vezani boste od partnerja dobili pohvalo in pozitiven odgovor na vaše ideje. Dan bo za vas vsekakor uspešen in polni boste zadovoljstva.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Čas bo pravi za spremembe v vaših službenih odnosih in drugih, ki vplivajo na finance. Zaradi občutka čustvene hladnosti ali odstopa na osebnem nivoju se pojavljajo prepreke in nesporazumi. Sami preveč idealizirate. Vaša tolerantnost do tistih, katerih energija ni v skladu z vašo, bo bolj opazna. Vsekakor bo to čas, da premislite o novih spremembah.

Ljubezen
Poskrbite za močnejše vezi med vami in parterjem, pa boste po svetu hodili v oblakih, čeprav časi niso lahki. Stvari med vama se bodo izboljševale zaradi skokov čez meje, saj se bosta res trudila za skupno dobro. Uživajte v vsakem trenutku, kasneje se boste želeli spominjati teh trenutkov.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Čas bo odličen za to, da se soočite z globokimi čustvi, ne da bi jih bilo potrebno spremeniti v besede. Vaše intuitivnost bo na višku, koristila vam bo na vseh življenjskih področjih. Sprejmite jo in poglejte na situacijo, pa boste vedeli, kako in koliko se lahko izrazite. Pazite le, da ne boste povedali preveč, še posebno če so vključene finance.

Ljubezen
Ljubezen vseh vrst – ljubezen do prijateljev, naklonjenost družinskih članov, romantična ljubezen – bo kar cvetela v vašem domu, saj boste izžarevali toplino in čustveno dostopnost. Uspešno boste združevali različne obveznosti, tako da vaše ljubezensko življenje ne bo niti najmanj trpelo.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Posvetovanje s pravo osebo vbam lahko pirhrani veliko skrbi in zablod. Izkoristite možnosti, ki so na voljo, in poznanstva, ki jih imate. Nekdo vam je dolžan uslugo in se bo rade volje potrudil, če boste le pristopili na pravi način. Na splošno bodite pozorni na svoj pristop, saj bo danes marsikaj odvisno prav od tega.

Ljubezen
Naredite korak v smer, v katero želite, a najprej preizkusite, preden se boste dokončno odločili, da se ne bo vse skupaj pokazalo kot velika napaka. Ljudje so preveč resni, kar vpliva tudi na vaše cilje, Ne bodite enaki kot oni. Čustvena energija bo lahko malo hladna. Če boste naleteli na hladno ramo, ne bodite presenečeni.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Ali ste vašega nadrejenega vprašali za povišico? Vse kaže, da jo boste lahko kmalu prejeli. Vaš nadrejeni je z vašim trudom zelo zadovoljen in verjetno misli, da svoj pogled usmerjate nekam drugam. Pogovorita se. Priložnost se bo vsekakor pojavila. Vzemite si čas in resnično premislite ter pretehtajte vse skupaj.

Ljubezen
Obeta se vam nova romanca ali izboljšanje obstoječe zveze. Nepričakovani užitki vas bodo stimulirali. Osvoboditi se boste želeli običajne rutine in početi nekaj osvežujočega, novega, zanimivega. Ker vam trenutno življenje oziroma stanje ne ugaja najbolje, bo to pravi čas za spremembe.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:
 
Dobili boste nepričakovano pismo ali paket. Lahko, da bo darilo od ljubimca – morda malo bolj razkošno. Lahko boste prejeli tudi druga sporočila. Vsaj eno bo na nek način povezano z vašo zaposlitvijo. Če je le mogoče, si resno, rutinsko in dolgočasno delo prestavite na kakšen drug dan. Danes boste igrivi in kreativni, izkoristite to sebi v prid.

Ljubezen
V čustvenem življenju boste tako samski kot vezani uganka celo za tiste, ki vas dobro poznajo. Imeli boste manjše nejasnosti glede tega, kaj si želite, zato ne boste želeli dajati kakšnih napačnih vtisov. Malo boste morali še počakati, da se čustvena nestabilnost umiri, potem vam bo vse veliko bolj jasno.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

V vašem domu trenutno kraljuje sreča. Dobili boste denar od bonusov, nadur ali darila. Pomislili boste, da bi ga nekaj porabili za polepšanje ali preureditev vašega doma. Če boste imeli težave pri odločitvi, pomislite na posvet z urejevalcem prostorov. Znotraj vaše družine obstaja velika harmonija, dobro se boste razumeli.

Ljubezen
Če ste samski in iščete neko posebno osebo, s katero bi preživeli nekaj časa, bo prišlo do nepričakovanega srečanja. Lahko z nekom, ki ga poznate že nekaj časa ali z novo, nepričakovano osebo v vašem vsakdanjem življenju. Vzemite si čas in bodite prijateljski in sprejmite tveganje, kar se vam bo lahko obrestovalo z dolgoročno romanco.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Čas bo odličen, da začnete nekaj novega in sprejmete tveganje. Čeprav niste osamljeni, pa boste v tem sami in v celoti odgovorni za vse svoje odločitve. To bo tudi čas, ko se boste prisiljeni soočiti z nečim, kar že dolgo časa ne deluje; od starih ponošenih stvari do nezdravega razmerja ali globoko zakoreninjenega nezadovoljstva.

Ljubezen: 
Ali ste samski? Če ste, danes ukrepajte. Zadnje čase ste bili preveč zaprti vase, tudi zaradi pomanjkanja zanimivih ljudi, a danes boste lahko naredili korak naprej. Lahko ste prepričani, da bo privlačnost obojestranska. Če ste v vezi, lahko pričakujete oživitev pravljične romantike med vami in vašim partnerjem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Presenetilo vas bo, kako močno vas bo danes neka oseba pritegnila in vzbudila zanimanje za nekaj novega. Ta oseba bo na nek način zagotovo vključena v umetnost. Skupaj bosta preživela veliko časa, z razlogom, da delata na skupnem projektu, a energija med vama bo močna in tudi romantična. Če se zanimate za novo razmerje, se potrudite.

Ljubezen
Občutki bodo lepi, čustva bodo prišla na plano in dan bo poln akcije, če boste le želeli. Prepustite se toku. V nobenem primeru pa se ne prenaglite, ne pretiravajte in ne ponavljajte prevečkrat istega, če že v prvem poskusu ne boste dosegli želenega. Tako bi dosegli le nasprotni učinek.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Ali ste vključeni v kreativen projekt, ki vsebuje moderno tehnologiji? Če je tako, boste morda napredek dosegli s preskakovanjem meja. Pričnite že danes, razmišljajte izven okvirjev. Srečen preboj vas bo usmeril v pravo smer, dodal bo globino in dimenzijo vašemu delu. Razmerja s sodelavci bodo topla, podpirali se boste.

Ljubezen
Zelo boste tekmovalni in agresivni. Izbruhnili bodo prepiri za moč in dominanco. Ne boste se hoteli prilagajati nikomur, da bi ugajali. Lahko da boste pričeli z novim razmerjem, drzno prevzemite iniciativo in sledite osebi, s katero želite biti. Do osebe boste pristopili direktno, kar ji bo ugajalo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Če imate v lasti dom ali ste investirali v nepremičnino, boste slišali nekaj enkratnih novic glede vrednosti te investicije. Verjetno se bo še povečala, nadaljujte v tej smeri. Zgodila se bo velika sprememba v vašem življenju. Dejstvo je, da se vam bodo odprle nove možnosti. Premislite o njih in se odločite.

Ljubezen
Osebna razmerja bodo harmonična in izpolnjujoča. Z lahkoto boste izražali svoja čustva na nevsiljiv način, zato boste tudi z druge strani prejeli veliko pozitivne energije. Kljub temu pa vas dojemljivost za čustva ne bo pustila na cedilu, zato boste hitro zaznali, če bo partner ali simpatija potreboval čustveno oporo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.