Magazin > Horoskop in Numerologija
9990 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 28. junija 2022

astrologija Profimedia
Iz razigranih misli in neverjetnih želja se lahko vse skupaj zavrti v malce obremenilen čustven vrtiljak, ki vas ne bo pustil neobremenjene.

Ne iščite težav tam, kjer jih ni in ne izpostavljajte tem, ki so kočljive ali celo ranljive. Prijazna beseda bo tista, ki bo na vseh področjih delovanja pričarala lepo vzdušje. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Nikar se ne ustrašite, če boste nekoliko v dvomih zaradi globokih misli, ki se bodo dotikale čustvenih situacij. Dovolite ritmu, s katerim se gibljete skozi dan, da vas preseneti.

BIK
Odlična inspiracija bodo tisti, ki delujejo svobodno ter neodvisno. Morda boste spremenili taktiko, ki pa bo z nasprotne strani zelo dobro sprejeta. Svoje občutke boste z veseljem delili.

DVOJČKA
Že nekaj časa želite za vsako ceno dokončati nekaj pomembnega. Uspelo vam bo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vašem znamenju. Prodorne misli prinašajo dober razplet.

RAK
Na področju ljubezni se ne boste mogli otresti suma, da ljubljena oseba nekaj skriva. Čim prej se soočite, vprašajte in se pogovorite, morda je vse skupaj le plod vaše zaznave.

LEV
Nikar ne bodite nervozni, kljub temu da vam primanjkuje še nekaj koščkov v mozaiku, znanja in izkušenj. Previdni bodite v situaciji, ki ste jo šele pred kratkim zares spoznali.

DEVICA
Preučite na področju kariere vse kar je potrebno, morda najdete nekaj, kar morda ni dorečeno in vse skupaj pravočasno popravite. Nekaj novic prihaja v zadnjem trenutku.

TEHTNICA
Dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih, pazite, da vas nekdo ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Poskusite se osredotočiti na pomembne situacije in ostanite zvesti sebi.

ŠKORPIJON
Nekaj bo tako smešno in neumno, da sploh ne boste znali odgovoriti, zato vse skupaj raje prezrite. Lahko da boste malce zamerili nekomu, ki je kriv za takšno kočljivo situacijo.

STRELEC
Odkrili boste nekaj nenavadnega, kar bi lahko imelo velik vpliv na prihodnje odločitve. Ohranite povezavo z razumom, saj boste le tako popolnoma spontano obvladali položaj. 

KOZOROG
Zasebno si ne pustite pokvariti razpoloženja. Treba bo izkazati nekaj spoštovanja, po drugi strani pa se bo treba nekoliko bolj prilagoditi, še posebej med sodelavci.

VODNAR
Ne samo, da vam bo zaradi izredno nepredvidljive situacije, v kateri ste se znašli pred drugimi neprijetno, slaba vest, ki vas grize, lahko spravi vašo neverjetno energijo v zaton.

RIBI
Z dobro energijo in veliko mero poguma boste pripravljeni na velike podvige, vroče debate in vse tisto, česar si v preteklih dneh niste upali sanjati. Izkoristite svojo moč!
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.