Magazin > Horoskop in Numerologija
3149 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 28. maja 2019

astrologija Shutterstock
To nas čaka v torek.

OVEN
Splošno:

Zaprli se boste vase, postali boste povsem nedružabni. Družba prijateljev vam ne bo ugajala, zato se boste posvetili predvsem sebi in svojim potrebam. Trenutno vaše finančno stanje blesti, zato se ne obremenjujete z razmišljanjem o varčevanju, nakupu nepremičnin ali manjših naložbah. Počutje bo dobro.

Ljubezen:
Samski danes malce več tvegajte. Sledite svojemu notranjemu občutku, vendar pa pazite, da ne boste imeli previsokih upov. Stvari se ne bodo odvile v enem dnevu. Vezani pa boste zmedeni zaradi neke situacije. Pogovorite se z boljšo polovico. Ko se boste pogovorili s partnerjem, vam bo vse spet takoj jasno. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:
Današnji dan bo miren, bili boste sproščeni. Uživali boste v družbi veselih ljudi, a vam pozornost ne bo prijala, zato boste nekoliko bolj v ozadju. Ko vas bo prijatelj prosil za denar, mu ga boste dali brez premisleka, kar pa ne bo ravno pametno. Ker se bojite za svoje zdravje in ste že v primeru najmilejše bolezni zelo zaskrbljeni, se jutri naročite pri zdravniku.

Ljubezen:
Danes bodo za vas pomembne predvsem malenkosti. Samski pazite, kako se boste pogovarjali in obnašali v bližini osebe, ki vam je všeč. Poleg tega pa bodite pozorni na to, kateri izmed prijateljev bo na vsak način želel vašo pozornost. Vezani pa se malce umirite. Ni potrebno da s partnerjem vse cilje dosežeta takoj. Vzemita si čas. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Tudi danes boste zelo delavni. Čeprav vam služba veliko pomeni, ne zapostavite družine in prijateljev ter se jim vsaj nocoj posvetite. Vaše denarno stanje niha med velikimi vzponi in nenadnimi padci. Zaradi napetosti, ki jo doživljate, se bo lahko danes pojavil glavobol, v nekaterih primerih pa tudi migrena.

Ljubezen:
Samski danes odprite srce in misli, pripravite se na nove romantične priložnosti. Odnosi bodo na prvem mestu, razmislite pa, če ste se pripravljeni vezati. Vezani pa poskrbite za nekaj kakovostnega časa, ki ga preživite z vašo boljšo polovico. Dan vama bo naklonjen, tako da ga dobro izkoristita. Vzemita si čas za razmislek in se nato odkrito pogovorita o vajinem odnosu. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:
Spremembe v vaši karieri bodo prišle z delavnostjo in inovativnostjo, ne pa s sanjarjenjem o preteklih časih. Izplavali boste iz finančnih težav, saj imate na zalogi dovolj zamisli, kako hitro napolniti izpraznjene žepe. Če boste zadovoljni in nasmejani, se bo počasi začelo izboljševati tudi vaše zdravstveno stanje.

Ljubezen:
Vezani, naj vas ne bo strah, da bo vajin odnos zapadel v rutino, če si bosta vzela kakšen dan prosto. Sami veste, da ste zadovoljni z vajinim trenutnim odnosom, zato ne skrbite. Samski pa danes posvetite zapeljevanju in spogledovanju. S seboj pa vzemite prijatelja, ki vam bo podal objektivno oceno o osebi, ki vam bo všeč. Upoštevajte njegovo mnenje. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Zavedate se, da potrebujete spremembo, vendar pa še niste čisto pripravljeni na prehod. Danes vam bo postalo jasno, da morate sprožiti velike in trajne spremembe v vašem življenju. Ker ste navajeni na razkošje, za to potrebujete veliko denarja. Bodite zmerni pri zapravljanju. Že dalj časa se slabo počutite, a bližnjim nočete zaupati resnice o tem.

Ljubezen:
Pretekli dnevi so vama bili sicer naklonjeni, danes pa se bodo vajine strasti malce umirile. Nič ne bo narobe, če se bosta posvetila še drugim ljudem, ne le vajinemu odnosu. Samski pa boste zaznali, da vas neka oseba opazuje. Kaj hitro boste ugotovili, kdo to je in kaj želi od vas. Razmislite, ali se vajine želje ujemajo. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Dan ne bo ravno pravšnji za večje spremembe, a tudi če se bodo zgodile, nič ne skrbite, saj se bo na koncu vse dobro izteklo. Spet boste precenili lastne zmožnosti in preveč zapravljali. Luknja v denarnici pa se še ne bo kmalu zmanjšala. Ker je vaš življenjski ritem hiter, običajno sploh nimate časa, da bi poskrbeli za svoje zdravje. Danes se malo umirite.

Ljubezen:
Samski, danes boste morali jasno izraziti vaše stališče glede zadeve, ki bo v središču pozornosti. V kolikor se boste držali nazaj, ne boste dosegli zadanega cilja. Vezani pa ne boste našli skupnega jezika z vašo boljšo polovico. Počakajta s pogovorom do naslednjega dne, ko bosta situacijo videla v drugačni luči.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Morali se boste začeti zavedati svojih želja in načrtov za prihodnost. Začnite jih tudi uresničevati, le tako boste srečni. Drugače boste nemirni, kar vas bo zmedlo. Pomanjkanje denarja vas bo spravilo v slabo voljo, vendar zaradi tega še ne boste doživljali hujših psihičnih kriz. Ker slutite, da se vas nekaj loteva, se čim prej odpravite k zdravniku.

Ljubezen:
Vezani boste danes s partnerjem sklenili dogovor glede vajine prihodnosti. Ko bosta končala, se še enkrat ozrita na celotno situacijo, morda bosta želela spremeniti kakšne podrobnosti. Za samske pa bo dan zelo zanimiv. Ne glede na to, kaj boste počeli, boste popestrili dan ljudem okoli vas. Ne bi si mogli zamisliti boljšega dneva za zabavo. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes se ne izpostavljajte preveč, saj bi si lahko nakopali obilico nepotrebnih težav. Včasih je bolje modro molčati, kot pa iskreno povedati svoje mnenje. Samo najožjim članom družine boste priznali, da ste zabredli v finančne težave. Za vaše zdravje vas že dalj časa skrbi, a z obiskom pri zdravniku še vedno odlašate.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, pustite, da vas danes vodi notranji občutek. Nikar ne skrivajte svojih čustev. Bolj kot boste odkriti, bolj se boste lahko približali simpatiji. Vezani pa boste imeli občutek, da vsi nekaj zahtevajo od vas. Dajte vedeti ljudem okoli vas, da imate le en par rok in da ne morete pomagati vsem.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Odprite svoje misli za nove stvari in se pazite ljudi iz preteklosti, saj bodo spletkarili za vašim hrbtom. Ker ste izredno iznajdljivi, boste tudi v kritičnih trenutkih našli priložnost za dober zaslužek, kar bo pripomoglo k boljšemu finančnemu položaju. Ker se zdravo prehranjujete in za svoje zdravje skrbite tudi drugače, bo vaše počutje še naprej odlično.

Ljubezen:
Samski, naj vas ne bo sram. Naredite prvi korak in se predstavite neznani osebi, ki vam bo padla v oči. Vaš pogum bo nagrajen z zelo prijetnim klepetom, morda celo s čim več. Vezani, danes se s partnerjem posvetita neki zadevi, ki je pred kratkim nista uspela rešiti do konca. S skupnimi močmi vama bo uspelo.
 
Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Imate zelo dobre miselne sposobnosti, zato jih tudi uporabite in se poskušajte kar največ naučiti iz izkušenj. Premislite o poslovni potezi, ki vam jo je predlagal prijatelj. Dolgoročno bi lahko resnično izboljšala vaš finančni položaj. Počutje danes ne bo najboljše, poskrbite za primerno sprostitev.

Ljubezen:
Vezani, danes bo partner od vas pričakoval, da boste sprejeli neko odločitev glede vaju. Nikar ne oklevajte, čas je, da enkrat pokažete, da tudi vi veste, kaj potrebujeta. Samske pa čaka zanimiv dan, predvsem zato, ker vas bodo prijatelji kar naprej spraševali za nasvete. Ne glede na to, za katero področje bo šlo, se boste izkazali kot strokovnjak.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes sledite svojemu notranjemu glasu, ki vas bo pravilno vodil. Upoštevajte tudi vse dobre nasvete, ki jih boste dobili. Obeta se vam uspeh. Bodite pazljivi pri izdatkih, saj vam bo privarčevani denar kmalu še kako prav prišel. Zelo boste utrujeni, zato lahko pričakujete nekoliko slabše počutje in načeto zdravje.

Ljubezen:
Samski danes naredite nekaj dobrega za ostale, ponudite pomoč prijatelju ali sodelavcu. Vse boste dobili povrnjeno v prihodnjih dneh. Vezani pa boste polni energije. Čeprav že imate boljšo polovico, vam bo dan polepšala oseba, ki vam je na skrivaj všeč že nekaj časa. Pazite le, da ne boste zapostavili partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes boste zelo občutljivi. Pazite, da se zaradi tega ne boste zapletli v spor z bližnjimi ali znanci, saj se ta za vas ne bi dobro končal. Potrpljenja ni med vašimi lastnostmi in prav zaradi tega boste danes spet zašli v finančne težave. Ker vam bo primanjkovalo energije in elana, pazite, da vam ne bo kaj prišlo do živega.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes pokazati, kje so vaše meje. Čeprav boste le s težavo rekli ne vaši boljši polovici, boste to naredili. Vzemite si čas in partnerju razložite, zakaj mu ne morete ustreči. Samski pa poskrbite, da se vam bo veliko dogajalo. Vsekakor dneva ne preživite doma, zato pokličite prijatelje in pojdite v družbo! 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.