Magazin > Horoskop in Numerologija
3925 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 28. marca 2023

astrologija Profimedia
Ne bodite presenečeni, če vas bo konjunkcija med Luno in Marsom popeljala v neprilagodljivost in napeto delovanje.

Pričakujte številna nestrinjanja, borbo za pozornost ter čustveno nejasnost. Uporabite zagnanost v pozitivnem smislu, vendar bodite pri vsem, kar počnete dovolj zbrani in popolnoma osredotočeni. Karkoli boste začeli, lahko v prihodnosti obrodi odlične sadove. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Okolje, ki si ga boste skrbno izbrali, bo vir sreče in prijateljskih odnosov. Zelo vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo bolj modro in napredno. Vaš moto bo, naj se koristno in prijetno poveže.

BIK 
Znašli se boste v negotovosti, kaj storiti s povabilom nekoga, ki vam v bistvu ni najbolj všeč. Niste prepričani, da bo vse skupaj potekalo, kot si želite, zato je možna tudi zavrnitev.

DVOJČKA 
Dvom, ki se bo pojavil čisto po naključju, bo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vašem znamenju razlog za zavrnitev nečesa, kar vam bodo predlagali. Razmislili boste, ko bo na voljo več informacij.

RAK 
Razveselilo vas bo presenečenje, ki bo povezano s službenim okoljem. Čeprav ste bili mnenja, da vaš trud ne šteje, se bo sedaj vse skupaj zavrtelo v pravo, bolj pozitivno smer.

LEV 
Vse, kar vas bo doletelo, boste opravili zlahka in naenkrat se boste zopet počutili obdani z zmagovalno energijo. Ob povezovanju s simpatično osebo prihajajo strastne želje in misli.

DEVICA 
Zjutraj, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih, prihaja nekaj nepričakovanih težav glede uradnih zadev, čeprav se bo izkazalo, da krivda tokrat ni na vaši strani. Kljub temu se izogibajte prepirom. 

TEHTNICA 
Varčujte z močmi in pazite na prehrano, saj se nahajate v obdobju, ko se vas dotika notranji mir, povezan z nerešenimi zadevami na več področjih. Pustite se navdušiti in zapeljati.

ŠKORPIJON 
Moč zaupanja prinaša bistvene premike naprej, dvom pa naj tokrat z vašo odločitvijo ostane v ozadju, naj ne pokvari dobre volje. Če želite, da se poznanstvo razvije v kaj več, boste morali narediti korak. 

STRELEC 
Pod vplivom čustev boste tokrat težko sprejeli odločitev, saj se ne boste sposobni osredotočiti na tisto, kar je bistveno. V ljubezni ste lahko mirni, saj so čustva obojestranska.

KOZOROG 
Čeprav ne boste našli dovolj časa za vse razvedrilne dejavnosti, se boste na področju kariere hitro odločili, saj je očitno, da nočete več samo čakati na priložnost in opazovati. 

VODNAR 
Pogled v prihodnost postaja kljub prehodu lune v občutljivega raka jasen. Dan lahko izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse, česar se boste lotili, imelo pozitiven predznak.

RIBI 
Ker boste zadovoljni s sabo, boste prebudili velikopoteznost in lagodje. Po drugi strani prinaša nekaj zmede ljubezensko življenje, ki bi ga morali počasi urediti v bolj stabilni smeri. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.