Magazin > Horoskop in Numerologija
7474 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 28. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Prihajajo spremembe razpoloženja, ki jim boste težje kot običajno sledili.

Na področju ljubezni se boste podali v zanimiv čustven vrtiljak, ki bo omogočal tudi nežne geste in božal vaše srce. Tudi če na kariernem področju ne boste preveč produktivni, se s tem preveč ne boste obremenjevali. Bolj pomembno vam bo da vas cenijo in se ukvarjajo z vami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ker se boste morali na veliko spopadati s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili. Zvečer lahko pričakujete romantiko.

BIK 
Spreminjate počutje, kar je še vedno vzrok za napetosti, ki se vrstijo. Luna, ki popoldne preide v raka se sicer usmerja v vašo smer zato čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni.

DVOJČKA 
Nekaj vas muči in zaradi povečane občutljivosti močno vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati s prijateljem, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi nekdo od domačih. 

RAK
Danes boste popoldne, ko luna preide v znamenje raka šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot tudi na področju kariere. Niste pripravljeni na večje korake.

LEV 
Z denarjem bo tokrat zaradi raztresenosti nekaj preglavic, še posebej če se gibate v večjih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno najbolj naklonjeno. 

DEVICA
Vzemite si še nekaj časa, saj si boste s tem izboljšali svojo situacijo na področju čustev. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na vse skupaj, vendar se raje prilagodite.

TEHTNICA 
Prijatelj vas zaradi zmedene energije, ki jo zjutraj prinaša luna v dvojčkih ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo nekaj spremenilo. Tokrat vas lahko reši le očarljivost.

ŠKORPIJON 
Nekaj boste predčasno s svojim iznajdljivim pristopom končali, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko nastanejo zapleti. Še posebej če bi radi več zaslužili.

STRELEC
Določene prebliske bo najbolje najprej dobro prespati, preden se jim posvetite, saj je vse skupaj preveč v oblakih. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite in se raje ustavite tam, kjer ste dobro sprejeti.

KOZOROG
Niste brez idej, čeprav vas še vedno ovira negotovost, ki krade pogum in zmanjšuje samozavest. Vsaj popoldne, ko bo luna v raku si vzemite več časa za šport in sprostitev v družbi bližnjih. 

VODNAR 
Če boste dovolj iznajdljivi, boste vse skupaj rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost. Prepustite se spogledovanju, ki bo zelo prijetno in lahko prinese na področje čustev svež veter.

RIBI 
Zunanji pritiski ter nejasne informacije vam tudi zasebno ne bodo dale miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in se raje spretno umaknite.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.