Magazin > Horoskop in Numerologija
6763 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 29. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Z veseljem boste neobremenjeno stavili na odprte karte.

Vsem boste povedali, kar si mislite, popolnoma brez zadržkov. Razumeli boste namere drugih, zato bo vam lažje delovati. Ljubljeni osebi boste zašepetali nekaj lepega, nekaj kar lahko odnos popeljalo še v lepše razsežnosti. Čas nikakor ni primeren za kakšne večje prekinitve, je pa primeren za temeljit razmislek. Vir: Horoskop.si

OVEN 
Na področju kariere boste zaznavali eno sliko, resnica pa bo popolnoma drugačna. Vse skupaj se bo rešilo, ko se bo vključila tretja oseba, ki bo potegnila iz rokava diplomatsko rešitev.

BIK
Če ste bili v zadnjem času na področju ljubezni razočarani, vas energija lune v vodnarju potegnila iz žalosti in vam pomagala poiskati načine, da se z razočaranjem soočite ter negativne vibracije čim prej izpustite.

DVOJČKA 
Vse kar boste morda želeli pozabiti, lahko v drugačni obliki udari na plano. Izogniti se ne bo smiselno, zato se odločite in povejte, česa si želite, morda vas bodo celo upoštevali.

RAK
Zaradi napornega tempa boste imeli občutek, da ste utrujeni, da vam primanjkuje energije. Pomagajte si s sprehodi in lažjo obliko vadbe, skušajte vztrajati, tudi če boste v določenem trenutku bolj ležerni.

LEV 
Delovali boste, kot se za vaše znamenje spodobi, in sicer z dvignjenim egom. Ostali vas bodo videli v drugačni luči, nekateri bodo celo mislili, da želite prikriti pomembne zadeve.

DEVICA
Želeli ali ne, prihaja povečana potreba po tem, da ste ljubljeni, varni in pohvaljeni. Odnosi bodo področje lekcij, iz katerih se boste lahko naučili nekaj zelo pomembnega.

TEHTNICA 
Poslovno boste zelo zagnani, le prevelikih načrtov si ne delajte, saj bi vas lahko popeljali v stres in pogubo. Ovire se umikajo vstran in dobili boste moč, da se lotite bolj zahtevnih nalog.

ŠKORPIJON
Veliko stvari vas v zadnjih dneh muči in razburja, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. 

STRELEC
Dovolili si boste, da se bodo čustva zaradi energije lune v znamenju vodnarja spontano razbohotila. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za avanturo. 

KOZOROG 
Če si želite ohraniti ponos, se ne spuščajte v prerekanja, saj bo nasprotna stran zelo nesramna. Primanjkovalo vam bo moči in zato si boste želeli le umakniti se v svoj svet. 

VODNAR 
Čas je, da se popolnoma prepustite ljubezni in njenim vibracijam. Želeli si boste navezati tesnejše vezi. Končno boste sposobni usmeriti tudi težje zadeve iz mrtve točke.

RIBI 
Treba bo najti primeren čas za pogovor o kočljivi tematiki, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite zmerni, še posebej pri zadevah, ki se tičejo vseh, ki bodo vključeni. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.