Magazin > Horoskop in Numerologija
4866 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 29. junija 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Ribi, ignorirali boste čustva.

OVEN
Splošno:

Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami in pri tem boste upoštevali tudi pretekle pozitivne izkušnje. Bolj malo časa boste imeli za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa ravnajte preudarno. Vzemite si tudi čas za počitek in ne porabljajte energije po nepotrebnem, da vas zaradi izčrpanosti ne bo doletel padec imunskega sistema.

Ljubezen:
Samski se boste morali danes močno potruditi, da boste pritegnili pozornost osebe, ki vam bo všeč. V kolikor boste uporabili pravi pristop, se bo iz tega lahko kaj razvilo, drugače pa vam dan ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste prešli v neko težavno obdobje, ko vajin odnos kar ne bo želel napredovati. Ne silite z glavo skozi zid, raje počakajte na boljše obdobje. 

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Trdno boste odločeni, da ne boste več lenarili in čakali na delo. Čeprav bo dan bolj nestabilen, ne izgubite upanja in se prilagodite okoliščinam. Večkrat premislite, kako boste razporedili denar, ki v zadnjem času precej neredno priteka. Z zdravjem ne boste imeli večjih težav, poskrbite pa za dovolj gibanja.

Ljubezen:
Danes poskrbite, da boste pustili preteklost za seboj. Naredite nekaj prostora za prihodnost. Vezani pozabite prepir, ki sta ga imela s partnerjem. Boste videli, da se boste takoj počutili veliko bolje. Samski pa boste dan preživeli v družbi neznanih ljudi, za katere boste ugotovili, da so zelo dobra družba. Obdržite stike z njimi. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Polni boste pričakovanj, vendar pa bo lahko vse skupaj postavila na glavo velika fizična obremenitev zaradi nerešenih finančnih zadev ali pa prihajajočega dela. Razmišljali boste, ali so vaši poslovni odnosi dovolj zanesljivi. Trudite se razmišljati pozitivno, s tem boste ohranjali tako psihično kot tudi fizično zdravje.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, točno veste, da je vajin odnos zelo dober, vendar pa vam to danes ne bo dovolj. Od partnerja boste zahtevali še več. Malo znižajte svoja pričakovanja. Samski pa imate za danes neke načrte, vendar se ne bodo izšli po pričakovanjih. Raje si vzemite nekaj časa in ponovno premislite vse skupaj.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

O nečem se boste morali posvetovati in pri tem vam bo lahko pomagal le nekdo, ki gleda na stvari bolj optimistično in oddaljeno. Nakazuje se nova poslovna priložnost. Denarja vam zagotovo ne bo primanjkovalo, tako da se lahko odločite tudi za kakšen večji nakup. Počutje bo odlično.

Ljubezen:
Vezani, dovolj časa ste čakali. Sedaj je čas, da stopite v akcijo in naredite nekaj dobrega za vaju. Partner na začetku morda ne bo navdušen, vendar počakajte, da bo videl prve rezultate. Samskim pa se bodo dogajale same pozitivne stvari. Ne glede na to, da boste precej zaposleni, si vzemite trenutek in razmislite o možnostih, ki se vam bodo ponujale. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


LEV
Splošno:

Neprevidnost pri reševanju sporov vas bo lahko popeljala v težave. Raje večkrat premislite, preden boste karkoli rekli. Finančno še niste na zeleni veji, vendar se vam kmalu obeta kar nekaj prilivov, ki se jih boste razveselili. Poskrbite, da bo spanja in počitka dovolj, saj tudi nereden spanec lahko negativno vpliva na zdravje.

Ljubezen:
Vezani boste danes pokazali, česa ste sposobni. Svojo boljšo polovico boste precej presenetili z neko noro idejo. S tem pa boste odpravili tudi nesporazume iz prejšnjih dni. Samski pa boste ugotovili, da ima vaš samski stan tudi pozitivne lastnosti. Na voljo boste imeli cel dan, da boste lahko uredili misli in občutke.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:

Razmišljali boste o tem, da vas nadrejeni ne ceni dovolj, čeprav se vi že dalj časa trudite pritegniti njegovo pozornost. Ne obupajte in nadaljujte dobro delo. Ker je bil priliv denarja tokrat manjši, kot ste pričakovali, se vas bo polotila slaba volja. Tudi pozitivnih sprememb na zdravstvenem področju še ne bo, lahko pa proti večeru pričakujete izboljšanje počutja.

Ljubezen:
Ne glede na to, ali ste vezani ali samski, današnji dan preživite s prijatelji. Samski se odpovejte vsem opravkom. Ko vas bo poklical prijatelj s ponudbo za druženje, recite da! Vezani pa postavite partnerja na stranski tir. Ne bo vam zameril, če si boste vzeli čas še za prijatelje. Prijalo vama bo, da bosta večer preživela vsak s svojo družbo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

V preteklih dneh ste bili pod velikim pritiskom, kar vas je popolnoma izmučilo. Prav zato si privoščite malo zabave in sproščanja ter se posvetite predvsem samemu sebi. Na finančnem področju vam bo kmalu uspelo doseči tisto, kar ste si zadali. Vaše zdravstveno stanje bo zadovoljivo, vendar se utrujenosti kar ne boste mogli znebiti.

Ljubezen:
Samski se boste danes le prepustili toku, saj ne boste imeli načrtov, kaj bi danes počeli. Občasno je dobro, da se ne naprezate preveč, ampak bolj počivate. Vezani pa boste precej pod vplivom razpoloženja vašega partnerja. V kolikor bo zelo slabe volje, pa se raje odmaknite, ker bi vas z negativno energijo samo še bolj potrl. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste opravili veliko dela naenkrat, saj boste spočiti kot že dolgo ne. Tudi do drugih boste zelo ustrežljivi, vendar pazite, da vas ne bodo začeli izkoriščati. Občutek, da imate denarja le za sproti, vas vara. Če bi omejili izdatke, bi lahko veliko privarčevali. Vaše počutje bo dobro, vse zdravstvene težave pa bodo preprosto izginile.

Ljubezen:
Vezani danes prepustite partnerju sprejemanje odločitev glede vaju. Če bi vi prevzeli pobudo, bi predolgo oklevali med dvema možnostma in lahko bi zamudila dobro priložnost. Samski, danes se bo vaše počutje precej spreminjalo. Vaše razpoloženje bo nihalo. To ne bo pravi dan za kakršnekoli napredeke.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno:

Če ste zaposleni ali v kakršnemkoli poslovnem odnosu, boste danes veliko razmišljali o samostojni poti ali o novi službi. Sprememba bi vam zagotovo dobro dela. Kljub temu, da boste zelo učinkoviti, pa današnji dan ne bo najbolj ugoden za sklepanje poslov z velikimi vsotami denarja. Izogibajte se jim. Ne igrajte se z lastnim zdravjem.

Ljubezen:
Danes vas bo razganjalo od navdušenja in pričakovanja. Vezani boste nestrpno pričakovali večer, saj bosta s partnerjem načrtovala nekaj posebnega. Pred vama je lep večer. Samski pa boste na vsak način želeli narediti korak naprej pri vaši simpatiji. Vsekakor izkoristite današnji dan in prevzemite pobudo. Naredite nekaj v tej smeri. Le pogumno!

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Prav gotovo ste na pravi poti do uspeha in današnji dan vas bo napolnil z občutkom, da ste naredili pomemben korak naprej. Ne belite si glave z razmišljanjem o tem, kako bi se lahko rešili iz zapletene finančne situacije. Rešila se bo sama. Pazite, da se vas ne bo polotila depresija, zato se odpravite med ljudi in navezujte nove stike.

Ljubezen:
Vezani, čas je, da partnerju poveste, kaj si res mislite o zadevi, ki je trenutno v središču vajine pozornosti. Le pogovorita se. Nič ne bo narobe, razumel bo tudi vaš pogled. Samski pa boste morali danes poiskati notranje ravnovesje. Poskrbite za zabavo, sklepajte nova poznanstva in se sprostite.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


VODNAR
Splošno:

Danes vas bo začela zapuščati želja po uspehu na delovnem mestu, saj dobrih rezultatov ni od nikoder. Vedite, da preboja ni mogoče doživeti kar čez noč. Kmalu se vam bo ponudilo nekaj priložnosti za zaslužek. Strahovi, ki se vas lotevajo zaradi službenih težav, utegnejo negativno vplivati na vaše zdravje.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, morate vedeti, da se je potrebno na začetku tudi malce prilagajati. Če se torej z nekom še spoznavate, potem pazite, da tej osebi ne boste vsiljevali mnenja. Vezani pa se boste morali danes posvetiti drugim težavam, ne partnerskim. Prosite boljšo polovico, naj vam priskoči na pomoč pri sprejemanju odločitev. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2


RIBI
Splošno:

Danes boste doživeli prijetno presenečenje, ki bo zelo pozitivno vplivalo na vas in vam bo polepšalo današnji dan. Del zasluženega denarja vložite v delnice, še prej pa se posvetujte s strokovnjakom s finančnega področja. Pazite, da ne boste zaradi pretiravanja porušili svojega psihofizičnega ravnovesja, obenem pa začnite malo bolj paziti pri prehrani.

Ljubezen:
Samski boste danes potisnili svoja čustva na stran. Bolj vam bodo pomembni drugi odnosi. Poklicali boste starega prijatelja ali pomagali sorodniku. Dobro delo se vam bo obrestovalo. Vezani pa boste občutili neko nelagodje v odnosu. Ne skrbite, takšen bo le vaš občutek, vendar se kljub temu pogovorite s partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.