Magazin > Horoskop in Numerologija
4030 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 29. marca 2022

astrologija Profimedia
Ne bodite presenečeni, če boste bolj odprti za vse nadčutne dražljaje.

Hitreje boste opazili opozorila in zaznali znake, kaj bi bilo treba spremeniti. Spremenljivo razpoloženje vas bo vodilo iz dobre volje v slabo in zopet nazaj. Razpršeno delovanje in razmetavanje z denarjem se ne bo dobro končalo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Veselili se boste tistega, kar vam bo ponudilo boljše pogoje. Spremljala vas bo ustvarjalna energija lune v ribah, ki prebuja podzavest. Veliko časa boste namenili razmišljanju o skrivnostih.

BIK 
Na delovnem mestu boste iskali nove in predvsem bolj pogumne prijeme. To je prvi korak, ki vam bo pomagal uveljaviti se v poslovnem svetu. Večerne urice prinašajo poglobljena čustva in romantiko.

DVOJČKA 
Delovali boste, kot da bi se obotavljali, v resnici se le sprašujete, kako bi lahko obenem rešili nekaj družinskih in finančnih zadev. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav je že daleč za vami.

RAK 
Nekaj vam nikakor ni všeč. Kljub temu se potrudite okoli vsaj nujnega kompromisa in dogovora, ki je za vas pomemben. Znali se boste spontano približati resničnim dejstvom.

LEV 
Delovali boste vztrajno in uspešno, čeprav še vedno dvomite o svojih sposobnostih. V ljubezni se ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli, čeprav je zgodba že zaključena.

DEVICA 
Polni energije se boste s pomočjo lune v ribah lotili opravkov. Zavedati se boste začeli, da zmorete več kot ponavadi, kar vas bo navdajalo s samozavestjo. V ljubezni boste strastni. 

TEHTNICA 
Ne boste dovolj samozavestni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste pripravljeni na prepir, tudi okoli malenkosti. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste malce nezadovoljni.

ŠKORPIJON 
Prihajajo nova spoznanja, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala na vseh področjih.

STRELEC 
Prejeli boste nekaj mešanih sporočil, ki prinašajo zmedo in neodločnost. Manj se ozirajte na mnenja drugih in poslušajte svoj razum. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča.

KOZOROG 
Iskali boste iskrico pozitivnosti in jo našli med prijatelji. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Tokrat boste odličen sogovornik in poslušalec.

VODNAR 
Gesta ljubljene osebe vam bo vlivala smisel in zaupanje. Spoznali boste, da lažjih poti ni in da boste morali narediti analizo situacije, ki niti ni tako grozna. Prebudili boste nekaj iz preteklosti.

RIBI 
Dogajanje se bo počasi stopnjevalo, vse večji pa bo tudi vaš spisek obveznosti. Ker boste preobremenjeni, vam bodo nekatere zadeve ušle z vajeti, vendar ostanite kljub temu mirni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.