Magazin > Horoskop in Numerologija
7277 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 29. oktobra

horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Danes boste zelo zmedeni. Znašli se boste pred določeno odločitvijo, ki pa je ne boste mogli sprejeti. Odlašali boste s končno odločitvijo. Čas vas bo preganjal, zato previdno. Ostanite mirni in ne sklepajte prehitro. Vsekakor je pred vami nova pot, še posebno na delovnem mestu. Čas bo naklonjen spremembam pri delu. Počutje: prekipevali boste od nove energije.

Ljubezen:
Danes boste lahko obnovili vezi s preteklimi partnerji. Morda boste razjasnili pretekle okoliščine in nato vam bo veliko lažje. Toda pomembno je, da ne pričakujete nič od oseb, povezanih s preteklostjo. V odnosu boste vezani čutili ogromno napetosti. Ohranite mirno kri in temperament, saj vas vzkipljivost ne bi pripeljala daleč.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Pri delu boste danes zares uspešni. Pokazali boste ogromno energije. Obstaja možnost, da boste sodelovali z več sodelavci. Komunikacija vam ne bo predstavljala težav, prav tako pa bo vaš končni cilj isti. Danes boste spoznali, kako se lotili določenega projekta. Pokazali boste zagon in ogromno navdušenja. S svojo dobro energijo boste motivirali druge. Bravo!

Ljubezen:
Vse vam ne more iti tako tekoče. Dnevi pred vami bodo v čustvenih pogledih zelo naporni. Res je, da ste preobremenjeni, toda čutili boste, da vas nekaj zelo moti, še posebno, če ste vezani. Planeti bodo vplivali na vašo samozavest, ki jo boste kazali v partnerskem odnosu. Premislite. Pred drugimi delujete tako samozavestno, pred osebo, ki vam je najbližje, pa se vedete popolnoma drugače.   

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste pri delu zelo zagreti. Pred vami so študije in analize, ki jih boste morali opraviti. Samo tako boste lahko nadaljevali s tekočimi delovnimi obveznostmi. Napnite vse moči in vložite ogromno truda na področje dela. V nasprotnem primeru vam ne bo uspelo. Danes bo za vas odločilen dan. Odnosi na delovnem mestu bodo sijajni. S takimi vedenjem boste še daleč prišli. Bravo.

Ljubezen:
Pred vami so pomembni dnevi. Vezani boste morali nekaj zaključiti. Pričakujte, da bo danes dan, ko se bo konfliktno obdobje med vama s partnerjem lahko končalo. Če ste samski, vas čaka novo poglavje v vašem življenju. Končno boste lahko vzpostavili normalno razmerje z osebo, ki se vam želi že dalj časa približati. Vsi ljudje imajo v življenju srčne rane, toda čas je, da greste naprej!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

S svojim pridnim tempom boste nadaljevali še naprej. Prav je, da ste vztrajni, toda pazite na zdravje! Delo vam v zadnjem času jemlje ogromno energije, zato pazite, da vam ne bo pobralo vseh moči. Čeprav ste zelo uspešni, se boste danes vrnili domov izčrpani. V večernih urah si zato privoščite masažo. Nujno potrebujete sprostitev! Mislite nase!

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste proti večeru zadirčne do partnerja. Premislite o svojem spoštovanju, ki mu ga izkazujete. Prav je, da se umirite in da ne prelagate negativne energije na osebo, ki vam je trenutno najbližje. Tisti, ki niste v trajnem odnosu, boste še vedno predani svojim ciljem in ambicijam. Vzemite si čas za sprostitev in ljubezen!

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Pri delu boste morali biti danes previdnejši. Začutili boste zavist do sodelavcev, saj jim bo šlo bolje kot vam, a čas ne bo pravi za ljubosumje. Osredotočite se na nase in na svoje delovne obveznosti. Svetujemo vam, da svoje misli in načrte pri delu obdržite zase, saj bo vzdušje v službi nekoliko tekmovalno. Ne zaupajte slepo ljudem okoli vas.

Ljubezen:
Če boste pri delu čutili nemoč, bo v ljubezni povsem nasprotno. Za vas prihajajo dnevi polni ljubezni, čustev in čutnega prebujanja. Samski boste danes izvedeli pomembne novice, ki vas bodo kmalu pripeljale do temeljnih sprememb. Povsem nova oseba bo v vas prebudila občutke, ki vam do sedaj niso bili znani.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Pri delu se boste počutili izvrstno. Prepričani boste sami vase, kar se bo odražalo tudi pri vašem delu. Rezultati bodo izvrstni in delovne obveznosti boste lahko zaključili že predčasno. V prihajajočih dneh vas bodo presenetili finančni prilivi na tekočem računu. Nagnjenost k porabi denarja bo na nižjem nivoju, zato boste v tem mesecu lahko prihranili veliko. Zdravje: pazite na posledice prehlada.

Ljubezen:
V ljubezni vam danes ne bo šlo ravno najbolje. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste čutili, da le ta ni več stabilen in da izgubljate zaupanje v partnerja. Prav tako bo ogrožena varnost odnosa. Skušajte se o svojih občutkih pogovoriti, saj boste samo tako lahko nadaljevali odnos, ki ga imate. Če ste samski, pričakujte dokaj kmalu premik naprej. Ljubezen že trka na vaša vrata. Samo odprite jih!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Kljub temu, da so vam bili pretekli dnevi pisani na kožo, pa danes ne bo tako. Bili boste žalostni. Delovne okoliščine vam ne bodo naklonjene, morda se bodo prav danes pojavile ovire na delovnem mestu. S tira vas bo lahko spravil pomemben sestanek ali pa poslovna pot. Ne glede na vse zaupajte vase. Zagotovo vam ne bo dolgčas, znebite se strahu.

Ljubezen:
Na zasebnem področju boste morali paziti, da ne bo prišlo do prepirov. Skušajte se jim izogniti. Prav je, da ne prelagate svoje slabe volje na vaše najbližje. Tisti, ki ste v ustaljenem razmerju, nosite v sebi neko breme. Določena težava vas bremeni. Obstaja nevarnost, da boste prav danes eksplodirali. Skušajte nadzorovati svojo jezo. Previdno!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes se boste znašli v vlogi svetovalca. Na delovnem mestu bo neka oseba izrazila svoje nezadovoljstvo. Premislite, kako jo boste pomirili. Toda ne bodite naivni, saj bo ta oseba želela izvedeti, kaj mislite vi. Zadržite se in ne delite svojega mnenja z njo. Kasneje bi se lahko obrnila proti vam. Pazite na zdravje in splošno počutje, saj vas bo skozi dan spremljala slabost.

Ljubezen:
Danes boste morali biti zelo previdni, ko bo šlo za ljubezen in čustvena vprašanja. Ne glede na to, ali ste samski ali v ustaljenem odnosu, boste čutili, kako se vas lotevajo negativni občutki. Osamljenost in jeza, ki ste ju potlačili globoko vase, bosta danes privreli na dan. Vezani zato pričakujte prepire, samski pa se boste morali soočiti z resnico. Prisotne bodo pretekle izkušnje.   

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno
:
Današnji dan vam bo pisan na kožo. Pri delu se boste soočili z novimi podvigi. Zagotovo lahko pričakujete uspeh in ogromno dobre volje. Vsekakor vam bodo delovne ure minile zelo hitro. Dan bo prav tako namenjen razrešitvam različnih sporov. Če ste vpleteni v sodni postopek, potem si danes lahko obetate veliko. Problematična vprašanja se bodo razrešila vam v prid.

Ljubezen:
Danes boste manj pozornosti namenili ljubezni. Morda boste osredotočeni na svoje delo in  težave, ki jih imate. Pričakujte občutke osamljenosti in melanholičnosti. Morda vam partner ne bo namenil dovolj pozornosti. Ne obupajte. Pokažite mu, da jo potrebujete. Samski se boste znašli pred pomembnim vprašanjem. Mogoči so čustveni zapleti, toda prisluhnite svojemu razumu.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Danes boste pri delu zelo zmedeni. Previdno. Čeprav vam ne gre tako dobro, kot bi moralo, je čas, da se vzamete v roke. Ne bodite tako raztreseni. Svetujemo vam, da se pomirite in globoko vdihnete. Naglica vas ne bo pripeljala prav daleč. Če se boste znašli pred dvema odločitvama, dobro razmislite. Prosite bližnjo osebo za nasvet. Le tako boste lahko izbrali pravo pot.

Ljubezen:
Na področju čustev in ljubezni boste danes zelo stabilni. Kljub temu, da vam okoliščine ne bodo namenjene, boste kar cveteli od ljubezni. Včasih se moramo samo prepustiti in rezultat je viden. Tisti, ki ste vezani, ne skrbite, saj je pred vami res odličen cikel razumevanja v partnerstvu. Partner vam bo v teh težjih dneh stal ob strani. Cenili boste njegov trud.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Že nekaj časa se vam zdi, da ste na pravi poti, a boste danes ugotovili, da temu ni tako. Prav danes dopoldan boste dan pričeli s polnim zagonom. Prva delovna obveznost bo opravljena brez težav, pri drugi pa vam bo že primanjkovalo znanja. Prositi nekoga za pomoč vam bo morda izpod časti. Pričakujte podaljšanje delovnega dne, saj boste trmasto vztrajali, dokler ne boste dokončali vsega, kar si boste zadali.  

Ljubezen:
V ljubezni boste danes malce zmedeni. Premišljevali boste o tem, kako doseči več spoštovanja. Trenutno vam ga partner ne izkazuje, zato je čas, da se z njim pogovorite. Vaše misli bodo danes polne dvomov, pomislekov in žalosti. Skušajte ohraniti mirne misli in izberite pravi način, s katerim mu boste pojasnili to, kar vas moti. Samski bodite zelo previdni, saj se vam približuje nevarna oseba.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Danes boste predani delu. Res je, da v preteklih dneh niste dosledno opravili vsega, kar vam je bilo zadano, zato boste danes podaljšali delovni dan. Včasih pozabite na jutri, zato je skrajni čas, da se na to navadite. Domov se boste vrnili povsem izčrpani, kar bo vplivalo na vaše počutje in razumevanje z domačimi. V večernih urah pričakujte ogromno poležavanja in miru.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste danes zaljubljeni bolj kot kadarkoli prej. Morda ste dvomili, da je to za vas mogoče, toda danes boste občutili, da je ta ljubezen resnična in prava. Dobili ste tisto, kar ste iskali, zato boste ob tem spoznanju presrečni. Tisti, ki ste samski, boste že pri delu tarča mnogih pogledov. Nekateri vam bodo zavidali.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.