Magazin > Horoskop in Numerologija
7764 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 29. septembra 2020

astrologija
Kaj nas čaka v torek?

OVEN
Splošno:

Uspelo vam bo pomiriti strasti, ki so se razbohotile na delovnem mestu. Imate namreč posebno sposobnost, zaradi katere lahko posežete med dva ognja in pomagate pri iskanju skupne rešitve. Ostanite objektivni, predvsem pa tudi optimistični. Ne nasedite neki finančni ponudbi.

Ljubezen:
Samski boste nemirni, kar bo posledica padca vaše koncentracije. Dan boste začeli z jasnim ciljem, vendar vas bodo tekom dneva različne situacije privedle do tega, da se načrta ne boste držali. Zaradi tega ne krivite drugih, temveč vzrok poiščite v sebi. Vezani počakajte z neko pomembno zadevo. Današnji dan ne bo najboljši, da bi jo zaupali partnerju.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Nestrpni boste in razdražljivi, zato pazite, kaj boste govorili in tudi komu bodo besede namenjene. Če boste prišli v spor z nadrejenimi, se zavedajte, da ste v podrejenem položaju, zato danes ne pričakujte preveč. Če pa boste na vsak način želeli dokazati svoje, pa glejte, da boste uporabili dobre argumente. 

Ljubezen:
Mnogi vezani boste razmišljali o prekinitvi razmerja, drugi pa boste monotonost popestrili z nedolžnim spogledovanjem. Za kaj več tako nimate poguma in tako bo večina vaših fantazij za vedno ostala neizpolnjenih. Samske bodo privlačile osebe, ki vas sicer niti malo niso zanimale. Strast bo zameglila razum in zagotovo se boste spustili v avanturo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Do nekoga na delovnem mestu boste prezirljivi, zato si danes utegnete nakopati veliko zamer, ki vas bodo preganjale še preko celega dne. Danes poskusite čim bolj brzdati svoj jezik. Če boste storili tako, bo dan drugače prav prijeten. Večer pa le preživite v družbi najdražjih, ne bo vam žal.

Ljubezen:
Vezani ne boste najbolje razpoloženi, kar bo negativno vplivalo na vaše razmerje. Do večera poskusite pozabiti na težave, sicer se bo slabo vzdušje vleklo še ves konec tedna. Samskim bo nocojšnji večer zelo naklonjen. Kjerkoli se boste pojavili, boste pritegnili pozornost in boste v središču dogajanja. S svojo očarljivostjo boste zapeljali posebno osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Prva polovica dneva utegne biti še malce stresna, vendar boste kmalu našli način za svojo sprostitev. Pomembno je, da se naučite poskrbeti za svoje dobro počutje, saj bo v nasprotnem primeru sčasoma pričelo trpeti vaše zdravje. V partnerstvu pa še ne bo kmalu prišlo do kakšnih sprememb.

Ljubezen:
Teden, ko ste se počutili povsem nepomembne, je za vami. Današnji dan bo poskrbel za nekaj pomembnih in obetavnih srečanj. Nocoj nikar ne ostanite doma, odpravite se na zabavo. Vezani boste dan dobro začeli, zvečer pa boste obremenjeni z ljubezenskimi skrbmi. Pogovor z ljubljeno osebo vas bo nekoliko pomirili in razbremenil.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Začetek dneva bo po vsej verjetnosti zaznamovan z nekim prepirom na delovnem mestu. Če se s sodelavcem ne strinjata glede določenih zadev, kljub vsemu temu nima smisla, da se prerekata. Morda imata prav celo oba, le da na stvar gledata vsak z drugega zornega kota. Potrpežljivo.

Ljubezen:
Samske bo prijatelj seznanil z nekom, ki vam bo zelo všeč. Simpatije bodo obojestranske, kar vas bo opogumilo, da boste predlagali ponovno srečanje. Medtem vezani zagotovo ne boste osamljeni. Iskren pogovor s partnerjem bo vajino vezo utrdil. Končno bosta rešila neke težave iz preteklosti in z njim boste začeli načrtovati skupno prihodnost.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:
Danes boste precej utrujeni, saj premalo skrbite za svojo fizično kondicijo. V prihodnosti boste morali resno spremeniti način svojega življenja, drugače boste povzročili težave na zdravstvenem področju. Na delovnem mestu pa se boste končno po vsem tem času spet počutili dobro.

Ljubezen:
Samski ne trošite energije za več oseb hkrati, saj veste, da se na dveh stolih ne da sedeti. Poskusite se osredotočiti na ljudi, ki imajo po vašem dovolj dobrih lastnosti. Depresivne misli poskušajte pregnati z jogo. Medtem boste imeli vezani danes dobro notranje ravnovesje, zato bo na vašem ljubezenskem področju nadvse zanimivo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:
Predstavljali ste si, da se bo nekaj izšlo čisto drugače. Čeprav se boste danes morda znašli v malce nelagodni situaciji, pa vedite, da ne boste ničesar izgubili, v kolikor boste sledili sebi in svojemu srcu. Trdno stojte na svojih nogah in vse se bo prej ali slej uredilo. Pazite na zdravje.

Ljubezen:
Samski boste veliko razmišljali o tem, kako bi lahko na ljubezenskem področju naredili korak naprej. Prišli boste do spoznanja, da bi se bilo nocoj dobro udeležiti tudi kakšne zabave, sicer ne boste nikoli našli svoje sorodne duše. Medtem boste vezani zelo neposredni in iskreni, brez zadržkov boste zahtevali zase vso partnerjevo ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Na delovnem mestu utegnete biti malce zbegani, vendar nič zato. Prej ali slej boste spet našli rdečo nit in odločno nadaljevali zastavljeno pot. Lahko da vas bo prešinila tudi neka domislica, ki jo boste uspešno predstavili svetu, če le ne boste sramežljivi. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. 

Ljubezen:
Samski se nocoj ne boste mogli upreti spogledovanju, kar vas bo v nekaterih primerih drago stalo. Preostanek večera boste razmišljali o tem, kako vse skupaj prikriti nekomu, ki mu veliko pomenite. Vezani se medtem ne razburjajte po nepotrebnem, česar ne boste dosegli danes, boste zagotovo jutri. Počakajte, da se bo vaša jeza ohladila.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:
Danes ne boste mogli prikriti nemira niti s svojim nadzorovanim obnašanjem. V službi boste pokazali precejšnjo mero neprilagodljivosti, izrazilo pa se bo lahko tudi uporništvo. Glejte v odnosu do koga boste trmasti, saj bi vas takšno obnašanje lahko stalo tudi napredovanja.

Ljubezen:
Vezani bodite danes pozorni na to, da ne boste pretiravali. Vse skupaj omilite s pravo mero praktičnosti in s tem poskrbite, da ob koncu dneva partner ne bo užaljen. Medtem se boste samski z lahkoto zapletali v pogovore z neznanci. Uživali boste pri spogledovanju in igri zapeljevanja. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Če ste si v preteklih dneh delo v službi razporejali nesorazmerno, lahko pričakujete, da bo nastal pravi zastoj. Če bo potrebno, zaprosite za pomoč, saj jo boste nedvomno tudi prejeli. V drugi polovici dneva pa le poskrbite za sprostitev in pokličite prijatelje, ki vas že močno pogrešajo.

Ljubezen:
Vaš odnos s partnerjem bo danes izjemno napet in poln nepotrpežljivosti. Vedoč, da danes ne bosta našla skupnega jezika, omejite vaše zahteve, čeprav ne znate držati jezika za zobmi. Samskim bo danes za najpreprostejše naloge zmanjkovalo energije, zato boste pri ljubezenskih podvigih popolnoma odpovedali.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Čeprav vas skrbi, da ne boste zmogli preživeli nekega pritiska, najverjetneje na delovnem mestu, verjemite, da ste sposobni neprimerno več, kot si mislite. Možnosti boste imeli veliko, vi boste morali le izbrati najbolj primerno. Ostanite zvesti sami sebi in naj vas ne zmedejo razni zunanji dejavniki.

Ljubezen:
Vezani boste morali biti danes zvečer prisotni na nekem sestanku, zato poskrbite za to, da vaš partner ne bo čutil zapostavljenosti. Ob prihodu domov poskrbite za presenečenje. Samski se boste prijateljem zdeli zelo nerazumni, vendar vas to ne bo preveč skrbelo. Nocojšnji večer bo vaš v vseh pogledih, pokazali boste vašo neodvisnost. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Nekdo vas bo na vsak način skušal spraviti v nek posel, vendar boste že od samega začetka imeli pomisleke. Del vas se bo dobro zavedal, da situacija najbrž ni tako bleščeča. A ker še nič ne bo izgubljeno, čim prej prenehajte lagati sami sebi in se soočite z dejstvi.

Ljubezen:
Vezani se boste ves dan pripravljali na nocojšnji večer. Partner vam bo končno izdal resnico in vam zaupal svoja čustva. Tudi na ljubezenskem področju samskih bo prišlo do nekih sprememb, ki vam sprva ne bodo odgovarjale, kasneje pa se bodo izkazale kot zelo dobre in učinkovite. Nekdo bo pospešil utrip vašega srca.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.