Magazin > Horoskop in Numerologija
8730 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 3. avgusta 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Začeli se boste zavedati, kaj je moteče v odnosih, ki vas obkrožajo.

Stavili boste na iskren in direkten pristop, ki pa ne bo najbolj diplomatski. Ujemite srečo na področju kariere, saj prihaja nekaj zelo zanimivega in nepričakovanega, seveda povezanega s tveganjem. Finančne zadeve ne bodo najbolj urejene, kljub temu boste veselo klikali po različnih spletnih trgovinah. (Vir: Horoskop.si)


OVEN

Dela bo v današnjem dnevu več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi narediti še več, samo da bi se izpostavili. Ostane pa še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi tako, kot si želite.

BIK 

Samskim bikom bo ponovno ogrelo srce nekaj, kar boste slišali preko prijateljev. Obstaja celo možnost, da boste nekoliko zapostavili ostale. Vezani pa se malce bolj ozrite vase.

DVOJČKA

Ugotovili boste, da ste v preteklem obdobju veliko naredili in da vas ljudje občudujejo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite tudi tokrat dobre energije.

RAK

Vse se bo vrtelo okoli ljubezni. Luna v dvojčkih bo poskrbela, da se bo v vašem življenju precej pogrelo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Marsikateri odnos bo dobil drugačen epilog.

LEV

Ste prijateljska oseba, ki je pripravljena pomagati, kar boste z veselem v določeni situaciji tudi pokazali. Želite čiste račune, krivica vas boli, zato boste želeli določeno zadevo razčistiti.

DEVICA

Gneča v službi bo zaradi lune v dvojčkih nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si večkrat prijeten obred, ki vas lahko pomiri. Četudi je to samo kava.

TEHTNICA

Vaše misli bodo z zračno energijo begale iz ene skrajnosti v drugo. Razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutke boste pa pozno zvečer tudi nasmejani in sproščeni.

ŠKORPIJON

Pri delu vas bodo pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, vam bo vse skupaj zelo pisano na kožo. Vaši dobri lastnosti pa bosta tudi neverjetna vztrajnost in neuničljivost.

STRELEC

Vse se premika naprej hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite sodelovanje, ki vam nikakor ni všeč. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj nestrpni.

KOZOROG

Notranji nemir bo tokrat zaradi lune v dvojčkih del vas, zato ga čim prej sprejmite in se naučite z njim živeti. Ne pozabite na dejstvo, da lahko mirno zaprosite za pomoč druge ljudi. 

VODNAR

Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek. Srce vas bo opozarjalo pred napakami, vendar se vas bo zaradi lune v dvojčkih ves čas dotikal nemir, kar pa vas ne bo najbolj navdihovalo.

RIBI

Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo, še posebej tokrat, ko se luna nahaja v znamenju dvojčkov.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.