Magazin > Horoskop in Numerologija
4644 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 3. oktobra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Naredili si boste načrt, ki bo vključeval vse možnosti, tako predvidljive, kot tudi tiste nepredvidljive.

Ne dovolite si, da bi se nekdo preveč vtikal v zasebne zadeve in načenjal teme, ki bi se jim najraje izognili. Skušajte delovati v pozitivni smeri, nikar pa prehitro ne sklepajte o pomembnih zadevah. Spontanost in odprtost ne bosta imeli meja, zato se lahko v komunikaciji zapletete. V vsem boste pretiravali, zato se v kočljivih situacijah brzdajte. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Pustite prostor za nepredvidljive novosti, ki vam bodo prinesle moralno zadovoljstvo. Pripravite se na burno ljubezensko življenje, saj se je obdobje stagnacije končno zaključilo.

BIK 
Spremljala vas bo energija spontanosti, zato boste zaupali, da bo tisti nekdo prišel pravi trenutek. Na osebnem področju bo vožnja gladka, brez nevihtnih trenutkov in večjih razočaranj.

DVOJČKA 
Na področju čustev pričakujte strastno ljubezen, burne odnose in srečanja, ki prebujajo razigrane občutke. Vse, kar boste doživeli, vam prinaša neizmerno notranje zadovoljstvo.

RAK
Bodite pripravljeni na simpatična poznanstva. Sčasoma se boste morali odločiti o pomembni zadevi, ki se bo odvijala. Obvladali boste umetnost potrpežljivosti, kar vam obeta usklajeno delovanje.

LEV 
Pozorno spremljajte strategije drugih, da se izognete razočaranju na področju dela in denarja. Na področju čustev lahko pričakujete nepričakovana srečanja in nova simpatična poznanstva. 

DEVICA 
Vsak trud vam bo prinesel zadovoljive rezultate. Vendar pa si občasno vzemite odmor od dela in se sprostite, saj boste zaradi velike količine dela tik pred tem, da eksplodirate.

TEHTNICA
Ne prezrite opozoril, ki prihajajo, raje prekinite svoje stare navade in z energijo lune v znamenju dvojčkov prebudite nove, zabavne in vznemirljive stvari. Skušajte delovati spontano.

ŠKORPIJON 
Narava sprememb bo zaradi lune v dvojčkih odvisna od notranjega razpoloženja. Če želite pozitivne spremembe in srečo, ostanite optimistični in vesolje bo prineslo pozitivne vibracije.

STRELEC
Ohranite tudi v težji situaciji pozitivno naravnanost, da boste dosegli čim bolj plodne rezultate. Ne bojte se sprememb, ampak samo zaupajte svoji intuiciji in delujte s tokom.

KOZOROG 
Na kariernem področju boste poželi sadove svojega dela in spoznali, da  neprespane noči niso bile zaman. Pričakujete lahko stabilnost in zanimive ponudbe, s katerimi lahko povečate dohodek.

VODNAR 
Želja po učenju in osvajanju novih veščin se vam bo izpolnila. Ne pričakujte veliko sprememb na osebnem področju, saj si boste priznali, da ste zadovoljni s sabo takšni, kot ste.

RIBI 
Spodrsljaje in nerodne korake lahko pripišete trenutni neodločnosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Osredotočite se le na tisto, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.