Magazin > Horoskop in Numerologija
3899 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 30. aprila 2019

astrologija
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Običajno kar prekipevate od energije, današnji dan pa bo izjema. Ne skrbite, tako bo le danes. Izkoristite dan za razmislek o vašem zasebnem življenju, predvsem kaj pričakujete od vaše zveze. Če ste samski, pa razmišljajte o naslednjem dejanju, ki vas bo zbližalo s simpatijo.

Ljubezen:
Vezani pazite, da se v ljubezni ne boste preveč zapletli Ne bodite obsedeni z idealom, z nečim, česar morda ne boste nikoli dosegli. To, da ste zahtevni, je sicer del vašega značaja, a ste dokaj hitro pripravljeni tudi odpustiti. Tudi samskim se bo v ljubezni zgodilo nekaj, kar bo pustilo globok pečat. Nato se boste lahko umirili.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Zelo boste občutljivi, ko bo prišlo do pogovora o odnosih. Danes se boste spraševali, ali vas imajo ljudje še radi kot včasih. To bo precej čudno vprašanje. V duhu, da bi bili ljubljeni, boste razmišljali o nekem velikem dejanju. Razmislite, ali se glede na posledice splača narediti kaj takega.

Ljubezen:
Želeli boste urediti stvari na zasebnem področju, bodisi med prijatelji bodisi v ljubezni. Ljubezen bo tista, ki bo tako samskim kot vezanim mešala štrene, saj boste neprestano nihali med nezaupanjem in negotovostjo. Prepustite se lepim občutkom, strasti in erotiki.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: Imate sposobnost, da lahko s svojo energijo pomagate ljudem. Če še ne počnete česa v tej smeri, razmislite o tem. Talent bi bilo škoda zanemariti. Danes bo položaj planetov še posebej ugoden za resen razmislek o tem, saj boste stvari videli bolj jasno. Ostale zadeve boste dali danes na stran, prav tako finance.

Ljubezen:
 Pred vami je prijeten, ljubezensko obarvan dan. V sebi boste sprostili zavore, ki so vašim čustvom tako dolgo preprečevale prosto pot. Vezane čaka prijetno presenečenje v večernih urah. Tudi samski se boste končno prepustili čustvom in v njih boste začeli tudi uživati. Ohranili pa boste določeno mero previdnosti, ampak vseeno vam bo lepo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno
: Danes bo v zraku ogromno napetosti. Zdelo se vam bo, da vas nihče ne posluša in da vam ljudje jemljejo že tako okrnjeno energijo. Vključili boste obrambno vedenje, ki pa bo na trenutke lahko postalo že prav agresivno. Naj vas ne bo strah izraziti jeze, potlačena bi bila strup za vaše zdravje.

Ljubezen:
Na ljubezenskem in poslovnem področju boste samski želeli doseči mir in harmonijo. Naredite nekaj sprememb v obnašanju in načinu komuniciranja, drugače zadanega ne boste mogli uresničiti. Vezani boste pri današnjih podvigih pričakovali podporo partnerja in družinskih članov, vendar tega morda ne boste dobili.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Ste že kdaj razmišljali o sebi kot o voditelju? Danes bo pravi dan, da začnete poveljevati. Z odločnim vedenjem boste pokazali tudi svojo močnejšo stran. Naj vas ne bo strah posledic, saj se boste več kot odlično izkazali. To večkrat ponovite tudi v prihodnje. Ljudje vas bodo začeli bolj ceniti.

Ljubezen:
Vezani se boste danes posvečali iskanju strasti, harmonije in romantike. Samski pa boste še vedno zelo dobre volje in živahni, ampak za razliko od včerajšnjega dne neprimerno bolj umirjeni. Nekaj skrivnostnih, romantičnih pogledov pričakujte tja do poldneva.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Pred vami je zelo dinamičen dan. Zdelo se vam bo, da vam zmanjkuje časa za vse. Običajno ste umirjeni, na trenutke že celo pasivni, danes pa bo ravno obratno. Iskali boste akcijo in zahtevali konkretne rezultate. Morda pa vas bo ravno to pomirilo. Pazite, da pri opravilih ne boste preveč vihravi.

Ljubezen: Samski se boste spet preveč zapletli in potem vam bo kot že večkrat žal, a časa ne boste mogli zavrteti nazaj. Medtem pa boste vezani bolj kot ne nestrpni, nič vam ne bo po godu, zato pričakujte, da se boste sprli z okolico. Oddajali boste negativne vibracije in ljudi boste odganjali stran od sebe.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Zazdelo se vam bo, da vas je nekdo vzel pod drobnogled. Danes boste kar nekajkrat prišli v spor z nasprotnim spolom. Razmislite, če kaj delate narobe. Morda boste ugotovili, da ste ravno vi tisti, ki ima še vedno tradicionalna prepričanja. Čas je, da se znebite preživetih vzorcev in načel.

Ljubezen:
Ker boste samski nagnjeni k drznosti in izzivom, se bo lahko ponovila ljubezenska zgodba iz preteklosti. Medtem pa boste vezani začutili potrebo po svobodi, to pa bo lahko prineslo tudi preizkus zvestobe, saj boste pri iskanju užitka pripravljeni storiti marsikaj. Vaš partner tega seveda ne bo razumel, zato pričakujte nekaj slabe volje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Zelo verjetno je, da se preveč trudite. Naredite analizo, koliko ste delali in koliko prejeli. Ugotovitve vas najbrž ne bodo razveselile, zato si danes vzemite nekaj prostega časa zase. Počnite stvari, ki jih že dolgo niste. Pojdite na večerjo s prijatelji, ali pa še bolje, na dopust. Živite življenje!

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju vezanih se bo še največ dogajalo v popoldanskem času. Bili boste privlačni. Tudi za samske bo današnji dan zelo razburljiv, imeli boste veliko možnosti za novo ljubezensko zvezo ali pa celo za osvežitev stare. Zelo verjetno je tudi to, da se bo marsikdo prav danes spomnil na ljubezen iz preteklosti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Ali veste, za čem stremite v svojem življenju? Ali veste, kam vas vodi pot? Če ste izgubljeni, bo današnji dan pravšnji, da si vzamete čas za razmislek in si odgovorite na vprašanja, ki se vam porajajo. Prav tako pa boste morali vzeti pod drobnogled tudi določene odnose.

Ljubezen:
Če boste potrebovali pomoč, vam bodo ob strani stali prijatelji, vezanim pa tudi partnerji. Danes se boste zelo dobro ujeli, saj boste kljub naglici precej časa namenili tudi njim. Ponudili vam bodo tudi kakšen dober nasvet ali pa vam bodo dali kakšno dobro idejo. Prisluhnite jim.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes za trenutek prekinite svoje obveznosti. Zaradi njih in vsega dela, ki ga imate, je vaše življenje malenkost zašlo s tira. Ustavite se in se ozrite naokoli. Zelo verjetno boste morali dati stvarem spet smisel. Posvetite se tudi partnerskemu odnosu, ki vam počasi polzi iz rok.

Ljubezen:
Samski si boste danes najbolj zaželeli srečanja z nekom, ki vam je pred dnevi prekrižal pot. Ta oseba bo prišla v ravno pravem trenutku in v tej situaciji boste zelo uživali. Vezani pa se boste skupaj s partnerjem udeležili nekega praznovanja, združila bosta prijetno s koristnim.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes boste spoznali, kaj se zgodi, če na dogodke ne morete vplivati, ampak jih lahko samo nemočno opazujete. Izgubili boste vso motivacijo. Priznati si morate, da imajo ljudje svojo voljo, ki pa je ne morete nadzorovati. Kdaj pa kdaj pustite stvarem, da se odvijejo po svoje.

Ljubezen:
Vezani boste morali dati sami pobudo za poglobitev razmerja. Obojestransko zaupanje je temelj vsakega razmerja in pogoj za to, da se lahko razpravlja o težjih težavah. Pravzaprav to zaupanje med vama že obstaja, sedaj ga le še nadgradita Samski pa boste veliko premišljevali o preteklih zvezah in razlogih za njihov razpad.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Zadnje čase niste prav uspešni. Na žalost tudi danes ne bo dosti drugače. Razočarani boste nad potekom vašega življenja. Spraševali se boste o pomenu vsega, še posebej pa o pomenu zastavljenih ciljev. Najpomembnejše vprašanje je, če si res želite vsega tega, kar mislite, da si.

Ljubezen:
Vezani boste danes hrepeneli po novih in vznemirljivih dogodkih, kar pa ne pomeni nujno, da boste sanjali o romantični ljubezni. Zaželeli si boste nekaj novega. Samski pa ne pričakujte preveč od nekdanjega partnerja, saj je že na začetku kazalo, da si nista usojena.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

 

Komentarjev 1
  • Avatar Runkilenna
    Runkilenna 01:48 30.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top