Magazin > Horoskop in Numerologija
9480 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 30. avgusta

astrologija, horoskop Profimedia
Uživajte v vseh stvareh ki vas obdajajo, predvsem pa v harmoniji, ki vam omogoča skladno energijo ter sproščene debate.

Obkrožite se s prijetno družbo in okoljem, ki prebuja globoke zaznave na področju osebne rasti. Težko se boste zadržali, da si ne bi privoščili nekaj dobrega, nekaj sladkega, skratka nekaj za svojo dušo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pomemben trenutek bo obarvan z negotovostjo, vendar ne pozabite da bo kmalu vse še dobro. Stvari se bodo izboljšale in končno boste zopet zaupali brez posebnih težav.

BIK 
Ker boste na področju dela opustili določene iluzije, boste končno lahko s pomočjo lune v tehtnici gradili na trdnejših temeljih. Na področju financ prehajate v bolj stabilno obdobje.

DVOJČKA 
Čeprav se z nekom ne razumeta, gre za nepremagljive težave, vse se lahko reši z direktnim pogovorom, zato ne bodite muhasti. Sprejmite predloge, ki so bolj konkretni.

RAK 
Poslovno področje bo kljub ugodni luni v tehtnici nosilo s sabo zaplete, ki jih trenutno ne bo možno rešiti. Spomnite se na tiste stvari, ki vas običajno vedno spravijo v dobro voljo.

LEV 
Že nekaj časa vas obremenjujejo ljubezenski odnosi, zato ostanite s pomočjo energije lune v tehtnici previdni in zbrani. Odpirajo se vam sveže zamisli, ki jih lahko udejanjite.

DEVICA 
Pričakujete morebiten napredek, čeprav se bo vse skupaj zavihtelo drugače kot ste pričakovali. Ne čakajte na pravo priložnost, raje jo poiščite tam kjer slutite da bi jo lahko našli.

TEHTNICA 
Nekdo od domačih vas bo nepričakovano presenetil s svojo odločitvijo, ki bo vzpodbudila dvome. Stvari, ki vas zanimajo bodo postale končno veliko bolj jasne.

ŠKORPIJON 
Z luno v tehtnici boste ostali nekoliko v ozadju in situacija, ki se zapleta lahko traja še nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje vas ne vodi nikamor, saj bi se utegnili zaplesti. 

STRELEC 
Energija lune v tehtnici bo spodbudna in primerna za ustvarjanje. Bodite optimistično naravnani in ne skrivajte malenkosti, saj jih bo nekdo hitro odkril in skušal poudarjati.

KOZOROG 
Nimate dobrih zamisli, zato storite nekaj konkretnega in pokažite, kaj je tisto, kar vam veliko pomeni. Zaustavite se na tistem mestu, kjer se vam že nekaj časa nekaj nasmiha.

VODNAR 
Spregledali boste nekaj, kar je bilo vidno že nekaj časa, vendar vas ni prepričalo. Odnosi v družinskem okolju se bodo zaradi vaše prilagodljivosti umirili in stabilizirali.

RIBI 
Pozanimajte se glede pomembnejše poslovne naloge, ki načenja živce že dlje časa. Ne ostajajte v nedorečenosti, saj je to tisto, kar vas običajno ustavi tik pred zaključkom.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.