Magazin > Horoskop in Numerologija
3589 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 30. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Čas je, da svoje misli uravnotežite in uresničite tiste stvari, ki jih že nekaj časa skrbno načrtujete.

Ljubezen bo nihala, v enem trenutku boste navdušeni, v drugem pa malce razočarani. Prebuja se dostojanstvo, zato boste od tistih, ki vas obkrožajo, pričakovali določeno stopnjo spoštovanja. Pomembna vam bodo dejstva, na podlagi katerih se boste v miru in predvsem premišljeno odločili kako naprej. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Imeli boste potrebo, da boste bolj odgovorni, tudi glede pomembnih odločitev. Četudi boste imeli občutek, da niste poželi slave, počakajte in se prepustite. Usmerite se raje v intenziteto dogajanja.

BIK 
Ne odlašajte s pomembnim odgovorom, ki vam lahko prinese številne odgovore. Namesto da tuhtate in razmišljate, kako naprej, delujte učinkovito, obdani z direktno komunikacijo. 

DVOJČKA 
Splačalo se vam bo, če boste vztrajali do konca, luna v tehtnici pa vas bo popeljala k iskanju odgovorov na področju čustev. Nekdo vas bo s svojim ravnanjem in načinom izražanja presenetil.

RAK  
Kljub energiji tehtnice, ki daje pozornost ljubezni, boste razmišljali zgolj samo o delu in finančnem področju. Vse vam bo šlo lažje od rok, saj boste izjemno podjetni in iznajdljivi. 

LEV 
Nič vam ne bo pretežko, še boljše pa se boste počutili, ko boste zaznavali, da vas upoštevajo. Zakaj bi toliko razmišljali o problemih, če pa lahko počakate, da čas naredi svoje. 

DEVICA 
Spoznali boste, da bi bilo smiselno potegniti črto nad nekom, ki vas vedno znova in znova vznemiri s svojimi pripombami. Po drugi strani se bo pa pokazalo nekaj priložnosti za nov začetek.

TEHTNICA 
Nehajte tako hiteti in pretiravati, priklopite se na ritem lune v svojem znamenju, le tako boste zaznali tudi drobtinice, ki bodo ključnega pomena. Razmislite malo, kakšna so v resnici vaša čustva do nekoga. 

ŠKORPIJON 
Zaradi notranjega zadovoljstva, ki ga odpira luna v tehtnici, vas bosta na vsakem koraku spremljala smeh in dobra volja, ki ju boste z veseljem prenašali tudi na vse, ki bodo v kontaktu z vami. 

STRELEC 
Bodite previdni, da zaradi zagnanosti, ki vas bo spremljala skozi dan, ne boste zvečer omagali. Nakupi vas ne bodo pretirano zanimali, raje se boste posvetili čustvom in sami sebi.

KOZOROG 
Uspešno boste začeli s pomembno nalogo, vmes pa si boste zaradi prijetne energije, ki jo prebuja luna v tehtnici, privoščili nekaj počitka. Opozorili vas bodo, da ste zadnje čase preveč razdražljivi.

VODNAR 
Ne bodite presenečeni, če bo počutje ves čas nihalo, pet minut se boste smejali, naslednjih pet pa razmišljali, kaj bi sami s sabo.  Besede bodo najbolj spontano tekle s tistimi, ki ne komplicirajo. 

RIBI 
Prihajajo prijetne novice, ki vas bodo presenetile in razveselile. Z energijo lune v tehtnici se boste z vsem lažje soočali, saj boste sami sebi dovolj. Obeta se vam obilo romantike in toplih besed.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.