Magazin > Horoskop in Numerologija
11467 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 30. novembra 2021

astrologija, horoskop
Krmarili boste z odličnimi diplomatskimi in pogajalskimi sposobnostmi.

Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko zanesete na pozitivne rešitve. Znali boste ponuditi nasvet, ko bo to potrebno. Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij, ter prijaznosti. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega svetovanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ljubezenske vibracije bodo zaradi lune v tehtnici izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral zopet brati med vrsticami.

BIK 
Ne zapletajte se v histerične dvoboje, saj že vnaprej veste, da bi lahko izgubili prednost. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti ter popolne zbranosti.

DVOJČKA 
Presenečeni boste, saj vas luna v tehtnici vodi v lepšo energijo. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste lahko še bolj kreativni.

RAK 
Poslovno področje bo zahtevalo veliko prilagajanja, energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar bo vse odvisno od vas in vaše prirojene trme.

LEV 
Ljubezen bo področje, v katerem ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Z nekom razmišljata podobno, zato poskusita skupaj spoznati kakšno prijetno novost.

DEVICA 
Popolnoma se boste z vplivom lune v znamenju tehtnice sprostili in povedali svoje mnenje umirjeno ter diplomatsko. Vse lahko uresničite, saj ste tokrat na pravi poti. 

TEHTNICA 
V ljubezni bo napočil pravi trenutek za več strasti. Slutite, da lahko pokažete kaj več, sicer pa počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede. Nekdo vas bo prijetno navdihnil.

ŠKORPIJON 
Zaradi lune v znamenju tehtnice si zastavite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker imate dovolj energije. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več, še posebej v domačem okolju.

STRELEC 
Skušajte čim prej združiti prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom. Nekdo vam bo končno vrnil uslugo.

KOZOROG 
Na trenutke boste malce zmedeni, saj bo v zraku več dvomljivih vprašanj. Ujemite njihove energije, krajši zastoj je mogoč le zaradi sumničavosti, ki se je skušajte znebiti.

VODNAR 
Pogovor, ki se bo odvijal vas vznemirja, vrtite se v neznanem krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase. Previdno se lotite kočljivega vprašanja na področju čustev.

RIBI 
Preveč časa boste porabili za nekaj, kar lahko počaka. Izrazite svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam trenutno najbolj ustreza. Zavihtite se v višave.
 

Komentarjev 1
  • Sharon_McHugh 15:50 30.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦