Magazin > Horoskop in Numerologija
4996 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 31. januarja 2023

astrologija, napoved Profimedia
Konjunkcija med Luno in Marsom prebuja nezavedni del osebnosti in vas vodi k pomembnim odločitvam.

Marsikaj bo delovalo preveč lepo, da bi lahko verjeli, da je resnično. Preden se odločite, se trikrat prepričajte. Poudarjali boste čutne zaznave in skušali osebnostno ujeti napredek. Težko se boste uprli dobri hrani in prijetnim stvarem. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Prijetni interesi bodo na zadnjem mestu, vendar samo zato, ker se pred kratkim niste najbolje organizirali. Premislite, preden boste odprli denarnico in radodarno nekomu ponudili pomoč. 

BIK 
S svojimi prihranki zaradi lune v dvojčkih ne boste preveč preudarni. Nekomu boste kratko in jedrnato povedali svoje, vendar potem se boste spraševali, ali ste morda storili napako. 

DVOJČKA 
Če boste v nekoga neprestano drezali, lahko pridejo na dan težke stvari. Sprememba okoliščin na delovnem mestu lahko močno vpliva tudi na vaše počutje. Zato uredite, kar ni urejeno.

RAK 
V ljubezni se morate odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa poigravali in obotavljali. Ne obotavljajte se preveč glede nekega obiska ali krajšega potovanja. Vaši izgovori niso preveč prepričljivi.

LEV 
V službi vas bodo zasuli z delom, kar ste pravzaprav pričakovali, morda le nekoliko z zamikom. Zaradi lune v dvojčkih boste vzbujali vtis, kot da ne bi opazili, kaj se pravzaprav dogaja.

DEVICA 
Bodite čim bolj odločni, to bo edini način, da se vse, kar je komplicirano, reši hitro in neboleče.
Tokrat ne boste dovolili, da bi vam zopet spodletelo zaradi zamud in nepomembnih malenkosti. 

TEHTNICA 
Zaradi vpliva lune v dvojčkih boste marsikaj reševali hitreje pisno, kot da bi omahovali pri soočenju. Le z nekom od domačih ravnajte v rokavicah, le tako ga boste hitro prepričali o nečem, kar vam je najbolj pri srcu.

ŠKORPIJON 
Zgodilo se vam bo nekaj lepega, nekaj nenavadnega. Težavno je morda le to, da navdušenje pri vas po navadi ne traja dolgo. Zato vsekakor pripravite še kakšen rezervni načrt, da ne boste presenečeni.

STRELEC 
Naredite kakšen nov korak, ne bo vam žal, saj boste le tako presenetili drago osebo, ki se je preveč umaknila. Pri pravnih zadevah zahtevajte pisna dokazila ter konkretne odgovore.

KOZOROG 
Očitno je, da nihče od sodelavcev zaradi vašega novega predloga ne kuha mule, in že to bo velik korak naprej. Z nekom se bosta nepričakovano dobro razumela, čeprav sta si med seboj precej različna. 

VODNAR 
Prihaja povabilo, ki ste ga dolgo čakali. Z luno v dvojčkih se želja po srečanju še dodatno stopnjuje, zato nikar ne razmišljajte o raznih izgovorih, saj bi vam lahko nasprotna stran zamerila.

RIBI 
Premislite o tistem, kar vas v podzavesti obremenjuje. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali. Pripravite se na nekaj težav s finančnimi zadevami. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.