Magazin > Horoskop in Numerologija
3668 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 4. decembra

astrologija
Eno znamenje čakajo finančne težave.

OVEN 
Splošno: 

Danes boste izvedeli prijetno novico, ki bo vaše življenje obrnila na glavo. Zaradi razburjenja boste delali napake na delovnem mestu, kar bo šlo v nos sodelavcem. Delite z njimi svoje veselje in pridobili jih boste na svojo stran. Vendar bodite pozorni na sovražnike, saj se jih je v tem času nabralo kar nekaj in ti si želijo, da bi vam spodletelo. 

Ljubezen
Pogovori s partnerjem niso pomagali, zato se trenutno soočate s težavami v ljubezenskem življenju. Partnerju zaupajte vse svoje misli. Presenečeni boste, kako dobro vas bo razumel. Odprite se mu in to vaju bo ponovno zbližalo. Samski se danes ne boste počutili prijetno. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo obudila neprijetne spomine.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Danes ne bo vaš dan, zato bodite previdni, kako se boste obnašali v družbi prijateljev, ki vam bodo želeli le dobro. Sporekli se boste s prijateljem, kar boste močno obžalovali. Danes se izogibajte resnim pogovorom, saj boste razdraženi in se boste hitro razburili. Umirite se, saj vas čaka prosto popoldne, ki bo pregnalo sive misli in slabo voljo. 

Ljubezen
Samski si želite udobja in varnosti. Na vse pretege ju iščete, vendar se ne prenaglite, saj utegnete sprejeti neracionalno odločitev. Vezani boste danes zelo zadovoljni v razmerju. Domislite se kreativne ideje in presenetite partnerja. Ne pozabite, da imajo malenkosti velike učinke. Parter bo presenečenja zelo vesel, kar se bo odrazilo v vajinem odnosu.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Danes se boste vzeli v roke in poskrbeli za to, da se boste počutili bolje. Zadnje čase ste se počutili osamljeno. Čas je, da pokličete prijatelje, ki jih že dolgo niste videli. Verjemite, tudi oni že pogrešajo vas in bodo vaše povabilo z veseljem sprejeli. Odmislite svoje težave in se prepustite dnevu, ki za vas pripravlja presenečenje.

Ljubezen
Vezane čakajo nesoglasja s partnerjem, nezadovoljstvo z zvezo in nezaupanje. Pomirite se in pomislite na svoja čustva. Izpostavite dejstva in partnerju razložite, o čem razmišljate in poudarite svoje občutke. Samski boste danes v svojem svetu, visoko nad oblaki. Sanjarili boste o prihodnosti z določeno osebo. Pazite, ne prehitevajte dogodkov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Danes boste zelo veseli. Prijatelji so za vas naredili načrte, vendar se jih ne bojte odpovedati. Vi potrebujete počitek in ne aktivnosti, ki jih predvidevajo prijatelji. Po službi pojdite v park in prisluhnite naravi, ki jo obožujete. To vas bo sprostilo in počutili se boste bolje. Zvečer si privoščite kopel in zgodaj odidite v posteljo.

Ljubezen
Samski ste v dilemi, saj se želje z ljubezenskega področja ne ujemajo s tistimi iz poslovnega. Pred vami je težka odločitev, s katero se boste morali spopasti v najkrajšem možnem času. Vezani se odprite partnerju in z njim delite vse svoje skrite želje, saj partner išče način, da se vam bo približal. Z veseljem vam bo pomagal pri uresničevanju vaših želja in idej.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes vas čaka naporen dan. Namesto sprostitve imate po službi drugačne načrte, ki bodo precej bolj naporni, kot ste si sprva zamislili. Ker boste utrujeni, boste bolj razdražljivi, kar bo privedlo do prepira s prijateljem. Veste, koliko vam ta oseba pomeni, zato ne bodite trmasti, ampak se pogovorite in bodite vi tisti, ki boste pomirili situacijo.

Ljubezen
Vezani boste ponovno začutili povezanost s partnerjem, kar vas bo presenetilo. Občutki bodo zelo močni, zelo boste čustveni. Vse to bo za partnerja sicer malo naporno, vendar vas bo razumel in z vami bo delil svoje občutke. Samski boste danes depresivni, saj se boste prebudili z občutkom osamljenosti in manjvrednosti. Glavo pokonci.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Zbudili ste se prijetno razpoloženi in polni pozitivne energije. Tega sodelavci sicer ne bodo razumeli in bodo razdraženi, vendar se vi ne boste dali. Ne glede na slabo voljo v službi boste ohranili svoj pozitivizem, popoldan pa boste preživeli v krogu družine. Pričakujete lahko neprijetno novico, s katero pa se boste znali dobro soočiti.

Ljubezen
Samski imate veliko željo po ljubezni. Pazite, bodite racionalni in se ne zaletavajte z glavo skozi zid, saj prijeten pogled neznanca še ne pomeni, da bi vas rad povabil na večerjo. Vezani ste zadovoljni v svojem razmerju, s partnerjem napredujeta in razmišljata o naslednjem koraku. Res je, da vas je strah, vendar se ne obremenjujte in se prepustite občutkom.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste razmišljali o tem, da želite nekaj zapustiti. Razmišljali boste, kako bi odgovorili na določeno vprašanje, ki vam ne dopušča mirnega spanca. Prav je, da enkrat in za vselej opravite s težavo, ki jo imate, saj se znotraj vas porajajo dvomi že predolgo časa. Premislite, ali vam težava prinaša kaj dobrega. Odgovorite si iskreno in videli boste, da je skrajni čas za ukrep.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju boste danes nekoliko zaslepljeni. Stvari ne boste videli takšnih, kot bodo. Morda pa preprosto ne boste sposobni objektivno pogledati na stvari, saj so čustva, ki jih gojite do določene osebe, premočna. Samski bodite previdni, saj oseba, s katero se zapletate, ni to, za kar se izdaja. Svetujemo vam previdnost in izredno pazljivost.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Nahajate se v obdobju kreativnosti, zato boste tudi danes lahko dosegli vse, kar si boste zadali. Pri delu boste blesteli, saj je pred vami nov izziv, v katerega boste morali vložiti ogromno energije. Toda veselite se izzivov, zato boste navdušeni nad današnjim delovnikom. Čas vam bo minil hitro. Razumevanje s prijatelji in domačimi bo odlično. V popoldanskih urah se boste posvetili športu.

Ljubezen
Še vedno boste pod vplivom ljubezni, zato boste nad vsem navdušeni. Res je, da boste morda prav danes malce zasanjani, a nič hudega. Vezanim se bo zdelo, da v mislih kujete načrte za vaju s partnerjem. Pričnite se z njim pogovarjati o teh načrtih in naj ne ostane vse samo v vaši glavi. Samski, prav je, da ste previdni, toda sledite svojemu občutku in svojemu notranjemu glasu.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Izvedeli boste novico, ki vas bo presenetila, saj bo spremenila bo vaš način življenja. Potrebovali boste kar nekaj časa, da se boste nanjo navadili, vendar bo to pozitivna sprememba v vašem življenju. Na delovnem mestu se boste zapletli v prepir z nadrejenim, kar bo resno ogrozilo vaš položaj. Bodite previdni pri izbiri besed.

Ljubezen
Samski ste razočarani nad življenjem in se sprašujete, ali sploh obstaja vaša sorodna duša. Pojdite na sprehod in se pomirite, pa boste dojeli celotno sliko. Vezani se bojite partnerjevih občutkov in se izogibate pogovoru z njim. Prenehajte se izmikati in se soočite z resnico. Ne bojte se, zvezde kažejo stabilnost, tako da se le pogovorita in razrešita težave.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Vaše finančno stanje bo danes zelo pozitivno in končno si boste lahko oddahnili od skrbi. Sicer bodite racionalni in ne trošite preveč, vendar si tu pa tam le privoščite kaj novega. Prijatelj vas bo danes prosil za uslugo, s čimer vas bo spravil v dilemo. Temeljito premislite, kaj boste naredili, da ne boste zašli v težave.

Ljubezen
Samski boste imeli danes slab dan. Sence preteklosti vam ne bodo dale miru in to bo vplivalo na trenutno ljubezensko življenje. Vezani se boste danes počutili ujete v zvezi in boste to svojemu partnerju tudi povedali. Ne razburjajte se preveč, saj bosta zadevo kaj hitro uredila. Partner vas bo presenetil s svojim predlogom.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Čakajo vas finančne težave, saj niste bili pozorni na svoje izdatke v preteklem mesecu. Neodgovorno ravnanje se bo poznalo v prihodnosti, zato naredite finančni načrt. Dobro zastavite vaše prihodke in izdatke. Situacija ni videti preveč optimistična, vendar jo boste izboljšali. 

Ljubezen
Vezani se boste zaradi finančnih težav prepirali s partnerjem. Situacija se bo na koncu le umirila, saj bosta ugotovila, da bo vajino sodelovanje ključno za ugodno rešitev težave. To vaju bo zbližalo in vama bo vlilo moči in zaupanja v zvezo. Samski boste s svojimi dejanji presenetili celo sami sebe. Sploh se ne boste obotavljali, kar bo obrodilo sadove.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Pozorni postanite na svoje zdravje. Zaradi dela v preteklem obdobju ste izčrpani, težava pa je tudi v tem, da se ne prehranjujete zdravo. Poskrbite za pet obrokov na dan, zaužijte več sadja in zelenjave. Življenje si organizirajte tako, da vas bo manj obremenjevalo. Pomagalo bo že samo, če si boste svoje obveznosti zapisali in nato sledite seznamu, saj ste trenutno pod velikim stresom.

Ljubezen
Vezani ste se zelo zbližali s svojim partnerjem, kar vas osrečuje, vendar bodite pozorni tudi na njegove občutke. Partner namreč potrebuje več prostora. Prisluhnite mu in brez težav ga boste razumeli. Samski hrepenite po ljubezni, vendar se obenem zavedate, da gre predvsem za iluzijo. Vendar je sanjarjenje dobro za vaše psihično stanje, zato se mu brez slabe vesti predajajte.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.