Magazin > Horoskop in Numerologija
5837 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 4. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Plutonom bo ustvarila manjšo dramo.

Prebujajo se strast, hrepenenje, v negativnem smislu pa ljubosumnost in želja po maščevanju. Preveč tekmovalno usmerjeno stremljenje k cilju, ki ga želite doseči, nikakor ne bo prava izbira. Raje prodirajte počasi in  zbrano. O dolgčasu ne bo niti sledu, saj boste znali sami poskrbeti, da se ves čas nekaj dogaja. Na področju čustev pričakujte pravi ljubezenski vrtiljak. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Potrpežljivost vas bo varovala, da boste začetne ovire znali premostiti, ne da zraven porabite vso energijo. Da pa ne bo čutiti stagnacije, skušajte nastopiti z inovativnimi idejami.

BIK 
Prebujali boste samospoznanje o tem, v kaj zares verjamete ali kaj si pravzaprav želite od svojega življenja. Pomislite tudi poslovno idejo, v katero že dlje časa resnično verjamete.

DVOJČKA 
Na področju družinskih odnosov boste želeli nekaj razčistiti. Ker pa boste edini s to željo, se lahko soočenja spremenijo v konflikte. Izognite se direktnemu napadu, raje nastopite umirjeno.

RAK 
Pomembno bo, da se na področju kariere in financ izognete kopanju in raziskovanju po preteklosti. Raje sprejemajte prave ukrepe, ki vam bodo pomagali ohraniti pozitivno stanje na bančnem računu.

LEV 
Čim prej storite nekaj več za zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice, saj boste želeli izgledati čim bolj privlačni za nasprotni spol. Z napornimi podvigi se ne boste ukvarjali.

DEVICA 
Na poslovnem področju vam ne bo jasno, kako bi zadeve uredili, čeprav boste s tem, ko si boste vse skupaj zastavili in analizirali že skoraj na polovični poti, ki vodi k zmagi. 

TEHTNICA 
Zopet se boste želeli vrniti tja, kjer ste se počutili polno in zadovoljno. Kljub temu da bo na vidiku polno opravkov, ki bi jih morali dokončati, vas bo energija usmerila v lenobo.

ŠKORPIJON 
Nenehno odlašanje glede urejanja pomembnih zadev vas lahko zaradi vpliva lune v kozorogu drago stane. Želeli si boste več prijetnih stikov in umirjenih pogovorov, zato naredite korak.

STRELEC  
Tokrat boste želeli vse rešiti sami, ne da bi koga prosili za pomoč, saj boste imeli občutek, da boste le tako ohranili popolno neodvisnost. Do najbližjih ter do prijateljev boste bolj kritični.

KOZOROG 
Na področju kariere in denarja se boste kljub energiji lune v svojem znamenju ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in umirjenih korakov. Hrepeneli boste po tem, da bi si malce oddahnili.

VODNAR 
Ker boste polni energije, se boste preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala nekoga od prijateljev, ki vam je zadnje čase vedno bolj simpatičen in naklonjen. 

RIBI 
Na nekoga boste malce jezni oziroma zaradi neljube situacije razdraženi. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da z nekom ne delujeta več tako zelo skladno, kar ne bo enostavno.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.