Magazin > Horoskop in Numerologija
3824 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 4. septembra

astrologija, horoskopi
Ribe, čaka vas dan ljubezni!

OVEN

Splošno: 

Obstaja velika verjetnost, da se boste danes želeli umakniti in držati na varni razdalji od okolice. Poglobili se boste vase. Vaše misli bodo kritične in pesimistične. Dobro bo, če boste dojeli, da je to, kar trenutno vidite, samo delček celotne slike. Če boste imeli priložnost, poiščite pomoč starejše ali bolj izkušene osebe, ki je imela podobne skušnjave. 
 

Ljubezen: 
Nezadovoljstvo, ki ga čutite v vašem trenutnem razmerju, zna danes priplavati na površje. Različne življenjske navade bodo tokrat prišle v ospredje in tako vam kot tudi vašemu partnerju bo težko najti skupen jezik. Želeli boste pobegniti od vsakodnevne rutine, kar vam bo prineslo osvežujočo pomiritev in vas bo obenem napolnilo z novo energijo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Spoštujete dejanja, a po nepotrebnem skrbite in se obremenjujete z manj pomembnimi stvarmi. Zato utegnete biti danes netolerantni do vseh, ki ne bodo razmišljali enako kot vi. Čustveno boste nekoliko otopeli in ne boste imeli občutka za kakršnokoli navezanost. To bo tudi glavna tema cikla, v katerega trenutno vstopate. Bodite potrpežljivi.

Ljubezen: 
Napočil bo čas za spremembe v čustvenih in medsebojnih odnosih. Občutek čustvene ohladitve in nenavezanosti bo izhajal iz močne želje po idealizmu. Pri sebi boste opažali netoleranco tudi do tistih, ki bodo na vaši valovni dolžini. Definitivno bo pravi čas za uresničitev nekaterih sprememb ali pa njihovo načrtovanje. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno: 

Izjemno boste domiselni, vsaj kar se tiče idej in razmišljanja. Nekoliko boste presegli sami sebe, podajte se v bolj kozmične in notranje poglobitve. Osredotočeni boste na večje cilje in dolgoročne načrte. Obdajala vas bosta optimizem in navdušenje, kar bo nekoliko oslabelo vašo pozornost. Možne bodo napake. 

Ljubezen: 
Vse bo v znamenju druženja in izmenjevanja vaših talentov z drugimi. Želeli boste biti v središču pozornosti in vsekakor boste opaženi. Priložnost, ki se vam bo ponudila, se vam utegne obrestovati v prihodnosti, če jo boste sprejeli. Vsekakor bo danes ugodno za vas na zasebnem, prav tako pa tudi na poslovnem področju. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

 
RAK
Splošno: 

Potovanja, komunikacija ter druge socialne in družabne vezi z ljudmi bodo v ospredju. Naj vas slabosti in dvomi v teh medsebojnih povezavah opomnijo, da še enkrat premislite o pravilnosti vašega pristopa in o morebitnih spremembah. V nasprotnem primeru bi se lahko počutili izigrani ali izrinjeni iz igre.

Ljubezen: 
Vaše razmerje bo imelo danes zelo tekmovalen in agresiven karakter, kar bo sprožilo željo po nadrejenosti. Ne boste sprejemali kompromisov in nikakor ne boste pripravljeni ugajati. Možno, da boste začeli neko razmerje samo zaradi osebne potrditve in želje po uspehu. Zna se zgoditi, da bo vaša agresivnost nekomu še kako ustrezala.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV

Splošno: 

Posvetili se boste poslovnemu razmerju in ga skušali preurediti, popraviti ali spremeniti. Zanimivo bo tudi to, da se ne boste mogli upreti določenim nakupom iz čistega zadovoljstva, obdajala vas bo nekakšna nakupovalna mrzlica ali želja po tveganju. Zvezde vam bodo naklonjene in vse skrbi bodo odveč.

Ljubezen: 
Dan bo ugoden za vsa čustvena razmerja. Vaše izražanje, zaupanje in odprtost vam bodo prinesli spoštovanje in občudovanje s strani okolice. Oglaševali boste zamisli in stališča, v katera močno verjamete, kar bo dobro sprejeto na vseh področjih. Pričakujte tudi več podpore in pomoči od vaših najbližjih. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 

Vaša želja po izboljšanju lastne osebnosti in potreba po osebni rasti bo tokrat v ospredju dogodkov. Želeli boste izboljšati svoj življenjski stil in postati tudi bolj samostojni. Hrepenenje po uspehu in samopotrditvi bo rastlo in vas spodbujalo k novim spremembam, ki vam bodo zagotovile več ugodja v bližji prihodnosti.

Ljubezen: 
Odnosi, ki jih imate do drugih, so sedaj stabilni in harmonični. Nekdo, ki je starejši in bolj izkušen od vas, vam utegne danes pomagati pri stvareh, ki so za vas izjemno pomembne. Pomoč bo imela tako čustveno kot tudi finančno podlago. V vsakem primeru boste čutili, da je prišla pravočasno in da vam bo prinesla izjemno korist.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

 
TEHTNICA

Splošno: 

Ne dovolite, da bi vas sitnosti spravile iz tira. Osredotočite se na potrpežljivost in poskušajte stvari sprejemati bolj hladnokrvno. Posvetite se meditaciji. Če boste potrpežljivost pridno vadili, se vam bo to vsekakor obrestovalo v prihodnosti. Močan instinkt vam bo povedal, da je skrajni čas, da začnete zase skrbeti na vseh področjih. 

Ljubezen: 
Ne boste hoteli upoštevati mnenja okolice ali pa se vam bo pa zdelo, da so postopki neke mlajše osebe daleč od vaših pričakovanj in želja. Vaše vrednosti se morda ne bodo ujemale z vašo okolico, kar pa bo veljalo samo za danes. Vzemite si več prostora za dihanje in zavedajte se, da ste v vaši zvezi prav vi tista čustveno bolj zrela oseba. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 

Čeprav ne boste imeli slabe namere, bo vaš nastop vseeno nekoliko preveč impulziven in usmerjen v doseganje nekaterih ciljev, v katere še sami niste prepričani. Vaša skrita potreba po moči in nadzoru bo močno v ospredju. Danes bo zato velika verjetnost konfliktov in nesoglasji tudi na poslovnem področju.

Ljubezen: 
Zavedate se vrednosti življenja in pomembnosti drobnih vsakodnevnih stvari. Dan bo ugoden za vse tiste, ki opremljate stanovanje ali izbirate nove barve za popestritev vaše okolice. Poudarjali boste vse estetično. Kupite rože ljubljeni osebi. Uživajte v vsem, kar imate, kar ste ustvarili in cenite življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

To, da doživljate nekatere ljudi in dogodke kot samoumevne, se vam bo maščevalo. Zveste prijatelje ne smete pustiti daleč v ozadju. Raje se bolj potrudite in osvežite svoje odnose. Naučite se razlikovati plevel od pšenice in prihranite sebi marsikatero nepotrebno razočaranje. V nasprotnem vas bodo lahko tudi drugi nekoč potisnili v ozadje. 

Ljubezen: 
Zelo natančno boste videli mejo med vzburljivo avanturo in tveganim dejanjem, zato se tudi potrudi ostati na varni strani. Čas bo ugoden za sodelovanje, čeprav ne bi bilo slabo pustiti drugim, da tokrat prevzamejo vodilno vlogo. Prepustite drugim nekaj nadzora in si za nekaj časa privoščite kanček neodgovornosti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

 
KOZOROG

Splošno:
 
Če vam je nekdo nekoč storil nekaj žalega, bodite prepričani, da se bo to v bližji prihodnosti še kdaj zgodilo. Ne bodite preveč zaupljivi, ker današnji dan za to gotovo ne bo ravno pravšnji. Nekatere družinske zadeve bodo prišle v ospredje. Od vas se bo pričakovalo, da boste vzeli niti v svoje roke in do konca izpeljali igro.  

Ljubezen: 
Dan bo izjemno ugoden za vsa čustvena razmerja in prijateljstva. Uspešno in iskreno boste izražali svoja čustva, stališča in skrbi. Videli boste povezave in možnosti, ki ste jih v preteklosti spregledali. Čas bo izjemno ugoden za vsako obliko komunikacije. Ne bojte se spregovoriti o svojih željah in načrtih in bodite odprti za nove ideje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 

Danes bo prišlo do nekega pomembnega srečanja ali soočenja. Ne bi smeli in verjetno tudi ne boste hoteli sedaj ostati sami. Poiščite pomoč drugih in dovolite jim, da vam svetujejo. Vsekakor se obrnite na strokovnjaka pa naj bo to iz zdravstvenih, osebnih ali poslovnih razlogov. Pozitiven učinek se bo poznal tudi v prihodnosti.

Ljubezen: 
Navdušenje boste danes črpali iz nepričakovanih zadovoljstev in vaše avanturistične plati. To bo ugodno vplivalo na vaše razmerje in oba s partnerjem bosta nekoliko bolj sproščena in igriva. Možni so tudi neki novi začetki ali razmerja. Poskrbite, da bodo res usklajena z vašimi pričakovanji in se tako izognite kasnejšemu razočaranju.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 

Danes se posvetite druženju in se udeležite nekaterih družabnih aktivnosti. Izjemno boste atraktivni in poželi boste številne pohvale, kar vas utegne spraviti nekoliko v zadrego. Naučite se sprejemati komplimente in nikakor ne pripisujte tega egoizmu. Vedite, da bo vaša pripravljenost sprejeti kompliment laskala tudi tistim, ki komplimente dajejo.

Ljubezen: 
Hoteli boste spremeniti svojo vsakodnevno rutino. Ker boste pripravljeni na eksperimentiranje in spontanost, vam utegne ta dan prinesti osvežujočo spremembo toka dogodkov. Začeli boste novo ali pa boste obnovili staro čustveno razmerje. Novi prijatelji bodo poskrbeli, da bo današnji dan še kako zanimiv. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.